bulek Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Tak z ciekawości, bo nie mam wglądu w tą ligę - jakim cudem Nunn przekracza sc? Blaugrana z waivers wział kogoś wcześniej podczas waiverowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 2 minuty temu, bulek napisał: Tak z ciekawości, bo nie mam wglądu w tą ligę - jakim cudem Nunn przekracza sc? Blaugrana z waivers wział kogoś wcześniej podczas waiverowania? Chyba kilka dni wcześniej Q'uinn'em przekroczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 23 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 45 minut temu, evitacre napisał: Chyba kilka dni wcześniej Q'uinn'em przekroczył Cameronem Johnsonem (20 fp/pg) wcześniej przekroczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 23 godziny temu, barcalover napisał: Będzie coś z tego Nunna @mac? Zagrał jeden bardzo dobry mecz z Houston, w którym to zdobył 40pktów (ostatni mecz preseason, gdzie Spo testował pilnowanie Hardena jakimś bolkiem). Dla mnie jeden bardzo dobry mecz w karierze i to w preseason, dla Miami zaś być może legenda i wielki autorytet w szatni. Z całym szacunkiem, ch*** wiem o Heat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Czy SAS blaugrana nie powinien dostac zwrotu kasy z waivera? ma obecnie 0. Przy okazji przydałoby się to gdzieś zapisywać, ja np nie wiem jak to możliwe, że Tryczek ma ponad 100, mimo że wydał 111 na Knoxa (wiem że miał też 100 od buły). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 52 minuty temu, mac napisał: Czy SAS blaugrana nie powinien dostac zwrotu kasy z waivera? ma obecnie 0. Przy okazji przydałoby się to gdzieś zapisywać, ja np nie wiem jak to możliwe, że Tryczek ma ponad 100, mimo że wydał 111 na Knoxa (wiem że miał też 100 od buły). Powinien mieć 0, niestety taka dodatkowa kara..... zgodna z " (...) i proszę o tym pamiętać bo grozi za to cofnięcie pobranych zawodników, ban na miesiąc a kasa wykorzystana na pobranie kolesia nie zostanie zwrócona (...)" Poza sezonem w skrypcie liczę kasę waiverową i pojawia się na pierwszej stronie pod składem każdego teamu.... Od momentu startu ligi wklepuję $ na yahoo i automatycznie stan kasy jest aktualizowany. Na forum znajdują się wszystkie szczegóły transakcji i każdy chętny może prześledzić losy kasy wiaverowej. I tak tryczek miał 100$ (na początek sezonu) + 100$ (od buły) + 30$ (od cvbe) - 111$ (za Konoxa) = 119$ także zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Wielkie dzieki Tomko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Harrison Barnes na Waiverach. Cytując klasyka: "kto następny? Emaljenko?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Niedługo Marc Gasol poleci... jakby co to oddam za cokolwiek, nawet za symboliczną złotówkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 49 minut temu, antek napisał: Harrison Barnes na Waiverach. Shit. Nie spodziewałem się, że nie będzie innych chętnych na Marcusa. No c***, jakoś zniosę ten brak kasy. Łapcie Barnesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Do oddania pojedynczo lub razem: - ingram - 71,3 (wazy 39) - Fred VanVleet - 52 (wazy 35) - Nunn - 52 (wazy 15) - Anunobi - 42,10 (wazy 19) w zamian oczekuje gracza AllStar - jezeli ktoś chce rozmienić swoją gwiazdę to zapraszam. 19 godzin temu, obi napisał: Niedługo Marc Gasol poleci... jakby co to oddam za cokolwiek, nawet za symboliczną złotówkę... Marc mnie nie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Omari Spellman Tomko, w środę o północy kończy mi się ban jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 (edytowane) chyba mam bana co komisz? ;] nie popatrzyłem se ile wazy czarnuch. nigdy nie mialem przez tyle lat to przyjmuje na klate bez problemu ;] aktualizuj te sklady troszke czesciej Edytowane 29 Października 2019 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 29 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Godzinę temu, marzec napisał: chyba mam bana co komisz? ;] nie popatrzyłem se ile wazy czarnuch. nigdy nie mialem przez tyle lat to przyjmuje na klate bez problemu ;] aktualizuj te sklady troszke czesciej Tak, zasłużyłeś na miesiąc przerwy od FA... Składy aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Człowiek chce przystankować a tu nawet Jaxon Hayes w swoim debiucie robi +40 do oddania Durex, oladipo i klay - za fpp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 12 godzin temu, TryczekSzukarek napisał: Człowiek chce przystankować a tu nawet Jaxon Hayes w swoim debiucie robi +40 do oddania Durex, oladipo i klay - za fpp Wow, ale zmiana strategii. Teraz walczysz o mistrza ? W sumie to nie takie głupie masz już steale jak dobrze ich wymienisz to sky is the limit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 O k****, warto było wyrzucić Barnesa, żeby zobaczyć jak ktoś wylewa na niego 78 dolców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Jarrett Allen dla tankerow, mlody, piekny, z ladna, modna fryzura. Oddam za wiecej fp, najlepiej nie w wieku emrytalnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Wymiana między Phoenix a Oklahoma do @Sylvinho. leci Klay + durex+ dipo i Burnson do Mnie - holiday + Kemba + middelton @t_omko jak @Sylvinho. potwierdzi to klepnij wymianę w miarę szybko na yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 (edytowane) 2 godziny temu, TryczekSzukarek napisał: Wymiana między Phoenix a Oklahoma do @Sylvinho. leci Klay + durex+ dipo i Burnson do Mnie - holiday + Kemba + middelton @t_omko jak @Sylvinho. potwierdzi to klepnij wymianę w miarę szybko na yahoo. Potwierdzam i zrzucam Andersona Edytowane 1 Listopada 2019 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi