cvbe Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 No to startujemy 48 h na zejście z salary, zapraszam do siebie z ofertami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 (edytowane) Ja tez zApraszam edit : w sumie to z barrettem mam 456 wiec chyba jednak nie zapraszam ;(( Edytowane 13 Września 2019 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Ja ze dwie dyszki jeszcze mogę przyjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Na sprzedaż: Melton i gwiazda Mistrzostw Świata - T. Satoransky. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Panowie brunson, zizic, moris do oddania oddam za pik2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Tadeusz Young, Nemanja Bjelica, Walt Lemon Jr oraz Jamal '50points' Crawford out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 13 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Na pierwszej stronie zaktualizowałem składy.... Zostało już 45h na pozbycie się ponadnormatywnych zawodników i zejście z wynagrodzeniami poniżej 460 fp/pg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Ellie okobo out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 3 minuty temu, t_omko napisał: Na pierwszej stronie zaktualizowałem składy.... Zostało już 45h na pozbycie się ponadnormatywnych zawodników i zejście z wynagrodzeniami poniżej 460 fp/pg. Co się stanie w przypadku userów GMów którzy nie dają znaku ? Np Falcao sporo przekracza, kto w Jego wypadku by został wyrzucony? Czy nie lepiej w takich przypdkach może poczekać na ewentualnego zastępce, który by sam zdecydował kogo wywalić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 5 minut temu, mac napisał: Co się stanie w przypadku userów GMów którzy nie dają znaku ? Np Falcao sporo przekracza, kto w Jego wypadku by został wyrzucony? Czy nie lepiej w takich przypdkach może poczekać na ewentualnego zastępce, który by sam zdecydował kogo wywalić ? W zeszłym roku tak zrobiliśmy z drużyną Juliusa, że nie wywalaliśmy Sextona tylko czekaliśmy na zastępstwo i Bago przejął i ogarnął ekipę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 1 minutę temu, mac napisał: Czy nie lepiej w takich przypdkach może poczekać na ewentualnego zastępce, który by sam zdecydował kogo wywalić ? Jestem za jak coś. Ten zapis w regulaminie zawsze był z dupy imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bago Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Zrzucam : Rodney Hood Willy Hernangomez Tyus Jones Aaron Holiday Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 (edytowane) Gdzie mój Zion w składzie;)? jest u Vica Przyjmę fajnych graczy, mam troche wolnego miejsca. Edytowane 13 Września 2019 przez piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 13 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 31 minut temu, piotreksuper napisał: Gdzie mój Zion w składzie;)? jest u Vica Przyjmę fajnych graczy, mam troche wolnego miejsca. Już jest u Ciebie... Spokojnie, jak falcao się nie pojawi to przekażę drużynę @immortal_87PL bez usuwania kogokolwiek ze składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Panowie falco ma w składzie Carmelo, a to dużo świadczy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 blaugrana ma chyba jakis rekord swiata w fp, ciekawe jak to sie skonczy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Wywali wszystko pod Markkanenem i chyba będzie git, bo wątpię żeby ktoś wziął tych tytanów z ich pensjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 9 minut temu, cvbe napisał: Wywali wszystko pod Markkanenem i chyba będzie git, bo wątpię żeby ktoś wziął tych tytanów z ich pensjami To będzie dopiero 474,35, więc musi ruszyć kogoś ze swojego dream teamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Jednak mam 18’salary do wzięcia wiec zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 9 minut temu, piotreksuper napisał: To będzie dopiero 474,35, więc musi ruszyć kogoś ze swojego dream teamu. Uuu a tyle ofert składałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi