Tocheck Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 (edytowane) Uwaga, uwaga historyczna chwila! Pierwszy w historii FBX deal kasą waiverową: do t_omko 30 dolców do mnie Deandre Bembry Przejście do historii - bezcenne Edytowane 8 Września 2019 przez Tocheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 8 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 30 minut temu, Tocheck napisał: Uwaga, uwaga historyczna chwila! Pierwszy w historii FBX deal kasą waiverową: do t_omko 30 dolców do mnie Deandre Bembry Przejście do historii - bezcenne Potwiedzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Jamal Crawford i Walt Lemon out na fa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 U mnie do sprzedania wszyscy, ale nie mam ciśnienia więc odpowiem tylko na rozsądne propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 5 godzin temu, Lu- napisał: W przypadku Marca ta stówka pęknie pierwszego dnia na Cheikha Diablo Niestety Cheik Diablo nie jest na FA, ale już z marcem negocjujemy trade z Jego udziałem. Godzinę temu, buła lewe konto napisał: U mnie do sprzedania wszyscy, ale nie mam ciśnienia więc odpowiem tylko na rozsądne propozycje Kogo byś chciał za Wadea? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 zapomniałem napisać, że jedynie Wade nie jest na sprzedaż. Zostawiam go sobie jako posąg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Do kiedy trzeba zejść do tych 460? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 9 minut temu, blaugrana napisał: Do kiedy trzeba zejść do tych 460? 48h od ostatniego picku w drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 (edytowane) sprzedam: Burnson, Zizic, Mielton w pakiecie lub osobno za pik2020 lub za pik2019 Edytowane 10 Września 2019 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Teraz, TryczekSzukarek napisał: w pakiecie lub osobno za pik2020 lub Czy to oznacza że sprzedaż ich za pick lub powietrze albo pusty slot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 3 minuty temu, evitacre napisał: Czy to oznacza że sprzedaż ich za pick lub powietrze albo pusty slot ? :))) dokładnie - zaproponuj coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Orlando in: Melton Phoenix in: pick 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 2 minuty temu, Tecu napisał: Orlando in: Melton Phoenix in: pick 20 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Na bruk: Kidd Gillchrist, Tyler Zeller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Fred VanVleet za 20 pick @TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 16 minut temu, Sylvinho. napisał: Fred VanVleet za 20 pick @TryczekSzukarek Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Gwiazdą światowego basketu, T. Satoransky na sprzedaż, tanio. Najchętniej przyszłoroczny pick lub ktoś ciekawy z mniejszym salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 7 Kris Dunn 25 40,75 8 Jabari Parker 24 37,45 9 Evan Fournier 27 35,60 10 Noah Vonleh 24 34,60 11 Emmanuel Mudiay 23 34,10 12 Jeff Green 33 31,05 13 Kevin Knox 20 26,30 Oddam pojedynczo lub w pakiecie, może być za przyszłoroczne picki. Albo kogś taniego stricte na ten sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 kiedy waivers u nas i kiedy liga na yahoo bedzie zalozona/odnowiona ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 6 godzin temu, RonnieArtestics napisał: kiedy waivers u nas i kiedy liga na yahoo bedzie zalozona/odnowiona ?? Zakładam, że liga wystartuje w pierwszych dniach października (wtedy też nastąpi otwarcie rynku FA) aby aktualnie głosowane zmiany objęły naszą ligę już w tym roku... Na yahoo wszystko powinno być gotowe ok 22 września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi