evitacre Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 23 minuty temu, Tecu napisał: Potwierdzam. Zżyłem się z młodzieżą, ale chyba trzeba ruszyć w którymś kierunku. Ach te wymiany pod wpływem emocji i euforii finałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 W dniu 28.04.2019 o 23:02, Tizz napisał: Na trade blocku: 7 Andrew Wiggins 22 39,85 8 Eric Gordon 29 31,90 9 Jae Crowder 27 31,85 10 Kent Bazemore 28 31,35 11 Gary Harris 23 30,55 12 Nerlens Noel 23 24,20 13 Jordan Bell 22 15,55 podbijam, Wiggins badz Harris w pakiecie z Gordonem/Baze/Jae Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Wymiana pomiędzy Tecu a Mac: Kawhi Leonard za James Harden. Przy okazji wywalam Tyreke Evans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 23 minuty temu, mac napisał: Wymiana pomiędzy Tecu a Mac: Kawhi Leonard za James Harden. Przy okazji wywalam Tyreke Evans. Potwierdzam. Zobaczymy dokąd mnie to zaprowadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Wszystko wskazuje na to, że problem z podatkiem rozwiązał mi się zanim cokolwiek zdążyłem zrobić. Najpierw Gortat, a teraz Collison.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Randle i Payton podpisali z prawdziwymi Knicks... Pamiętajcie, że u mnie w składzie widzieliście to jako pierwsi Dzięki temu mam już 4 graczy prawdziwych NYK... To chyba dobrze dla nabijania statów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 no chyba jednak nie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Do wzięcia: 2 LaMarcus Aldridge 32 56,90 7 Dwight Powell 26 33,20 11 Keita Bates-Diop 21 15,00 12 Sterling Brown 22 19,50 Plus picki - tegoroczny #17 i przyszłoroczny Minnesoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 (edytowane) 7 minut temu, cvbe napisał: Do wzięcia: 2 LaMarcus Aldridge 32 56,90 7 Dwight Powell 26 33,20 11 Keita Bates-Diop 21 15,00 12 Sterling Brown 22 19,50 Plus picki - tegoroczny #17 i przyszłoroczny Minnesoty. A chcesz Księcia ? Edytowane 5 Lipca 2019 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 6 minut temu, evitacre napisał: A chcesz Księcia ? Z której bajki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Chyba nie, za bardzo jestem na styku z salary a jak mam wybrać jego albo Powella to chyba wolę Powella, ten sam poziom a wolę sobie Dallas obejrzeć od czasu do czasu niż Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 1 minutę temu, cvbe napisał: Chyba nie, za bardzo jestem na styku z salary a jak mam wybrać jego albo Powella to chyba wolę Powella, ten sam poziom a wolę sobie Dallas obejrzeć od czasu do czasu niż Nets Coś Ty nie chcesz zobaczyć jak Kyrie lideruje młodym ? W Bostonie mówią że role model, zuch chłopak i w ogóle tylko na insta trzeba go śledzić żeby Cie lubił 4 minuty temu, Tecu napisał: Z której bajki? Takiej smutnej o mroźnym mieście, strasznym Dżimmim co to miał nigdy nie zagrać w mieście na M., a jednak zagra i zgwałconej kruchej psychice. KAT był nawet nominowany za najlepszą rolę żeńską, ostatecznie bał się wyjść na scenę bo ponoć Dżimmi oglądał show w TV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 22 minuty temu, evitacre napisał: Coś Ty nie chcesz zobaczyć jak Kyrie lideruje młodym ? W Bostonie mówią że role model, zuch chłopak i w ogóle tylko na insta trzeba go śledzić żeby Cie lubił Jak byłem młody i głupi to nawet kupiłem jego koszulkę, ale później zaczął się odzywać i stwierdziłem że on jest jeszcze głupszy i straciłem cały szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 21 minut temu, cvbe napisał: Jak byłem młody i głupi to nawet kupiłem jego koszulkę, ale później zaczął się odzywać i stwierdziłem że on jest jeszcze głupszy i straciłem cały szacunek Sugerujesz ze kasa która wydałem na bilety dla siebie i rodziny na podróż dookoła świata żeby potwierdzić ze ziemia jest płaska to jednak kasa wywalona w błoto ?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 (edytowane) 4 minuty temu, evitacre napisał: Sugerujesz ze kasa która wydałem na bilety dla siebie i rodziny na podróż dookoła świata żeby potwierdzić ze ziemia jest płaska to jednak kasa wywalona w błoto ?;) Nie, "dookoła świata" oznacza "po krawędzi" Tylko nie spadnijcie! Dzieci na jakichś szelkach na smyczy Edytowane 5 Lipca 2019 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Mac, myślałeś ze będziesz kibicował Clippers i Lakers jednocześnie ?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Trading block: 4 Kyle Kuzma 22 41,15 10 Tomas Satoransky 25 34,65 12 Miles Bridges 19 25,25 13 Michael Porter Jr. 19 Do tego sprzedam picki, 6, 13, 19, 20 Picki najchętniej za wyższe albo jako dodatek lub za przyszłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 No i mamy pierwszą wymianę użytkownika Alonzo w lidze. Nikola Mirotić za Darren Collison. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Potwierdzam i życzę Darrenowi owocnego kontynuowania tych jego teologicznych dysput z Nowymi Duszyczkami w Nowym Orleanie Tymczasem Nikola pomylił samoloty i poleciał zamiast do naszego Masasióset do Katalonii, ale ponoć ma wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Jako że muszę zejść w ciul z salary, to jak ktoś ma jakieś ciekawe albo i nawet mniej ciekawe pomysły na wymiany... zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi