evitacre Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Wymiana pomiędzy mną i Sylvinho Bam do Minny, Jrue do OKC dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 4 minuty temu, evitacre napisał: Wymiana pomiędzy mną i Sylvinho Bam do Minny, Jrue do OKC dzięki! Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Olynyk za przyszłoroczny pick - kto pierwszy ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Trade: Do Knicks: pick Bostonu 2019 Do Phoenix: Terry Rozier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Zgadza sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Oddam Valanciunasa w dobre ręce. Tylko się nie pchać, pojedynczo proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Oficjalnie, mamy nowego gracza! Majestic zrezygnował z dalszej gry i Alonzo przejmuje jego team.... także niech przez weekend młody ogarnie sobie zespół i możecie uderzać z ofertami. Alonzo, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 15 minut temu, t_omko napisał: Oficjalnie, mamy nowego gracza! Majestic zrezygnował z dalszej gry i Alonzo przejmuje jego team.... także niech przez weekend młody ogarnie sobie zespół i możecie uderzać z ofertami. Alonzo, powodzenia! Pięknie, dołącza mega aktywna osoba, będzie wielki plus dla ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Witam Wszystkich Będę potrzebował chwilę na ocenienie możliwości składu, zatem w najbliższym czasie wolałbym nie dokonywać wymian. Co nie zmienia faktu, że o propozycjach możemy rozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Wymiana: Nurkic + Osman za Valanciunasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Potwierdzam Niejaki Parsons out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Kto tam ma duranta ? jak coś przyjmę chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Ktoś chętny na Prince'a / Rubio / Bledsoe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 DSJ anyone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Eric Gordon 29 31,90 9 Jae Crowder 27 31,85 10 Kent Bazemore 28 31,35 tanio oddaam tą trójkę, w pakiecie badz osobno, za pick jakikolwiek, za future pick, za kogos kto wazy malo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Wymiana: Ode mnieTecu bierze Leonarda, natomiast do mnie wędruje LaVine, Markkanen, Dunn i Knox. Pytanie, czy muszę od razu kogoś wywalać, czy mogę póki co mieć nadmiar graczy?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 2 minuty temu, blaugrana napisał: Wymiana: Ode mnieTecu bierze Leonarda, natomiast do mnie wędruje LaVine, Markkanen, Dunn i Knox. Pytanie, czy muszę od razu kogoś wywalać, czy mogę póki co mieć nadmiar graczy?;) Możesz mieć nadmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 3 minuty temu, blaugrana napisał: Wymiana: Ode mnieTecu bierze Leonarda, natomiast do mnie wędruje LaVine, Markkanen, Dunn i Knox. Pytanie, czy muszę od razu kogoś wywalać, czy mogę póki co mieć nadmiar graczy?;) Limit znieśliśmy ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 4 minuty temu, blaugrana napisał: Wymiana: Ode mnieTecu bierze Leonarda, natomiast do mnie wędruje LaVine, Markkanen, Dunn i Knox. Pytanie, czy muszę od razu kogoś wywalać, czy mogę póki co mieć nadmiar graczy?;) Potwierdzam. Zżyłem się z młodzieżą, ale chyba trzeba ruszyć w którymś kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 To sobie zostawie póki co paru nadprogramowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi