DrunX Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Chetnie bym dolaczyl jak bedzie miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 W dniu 27.04.2019 o 20:44, rambis napisał: 12 godzin temu, DrunX napisał: Chetnie bym dolaczyl jak bedzie miejsce spoko, jeszcze kilka drużyn nie potwierdziło, więc jest jakaś szansa, a jak nie w tym sezonie to może w trakcie jego trwania lub w następnym, bo zamierzam pilnować dogrywania slotów z czym najlepiej nie było rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrunX Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Jakby co wyślij priv i zastąpi kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Hej, potwierdzam, że gram dalej. Pozdr/Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgodnie z regulaminem do końca lipca należy złożyć deklarację uczestnictwa w następnym sezonie. Niezłożenie takiej deklaracji powoduje automatyczną rezygnację GMa. Na 2 dni przed deadlinem nie zadeklarowały się 2 osoby - @Buu i @Gawron24 Wysłałem do nich wiadomości prywatne. W przypadku Gawrona24 raczej małe szanse, że się pojawi, ponieważ od marca nie pojawił się na forum, a wtedy drużynę przejmie @DrunX, który zapowiada się na aktywnego gracza co mnie cieszy. Jak nie wróci Buu to mam potencjalnego chętnego za niego. Drużynę Detroit Pistons po Falcao przejął nowy użytkownik @Kowiak86, który deklarował się juz w maju, ale odkąd ogłosiłem składy i salary to nie ma z nim kontaktu, ale miejmy nadzieję, że pojawi się do 1 września, czyli daty rozpoczęcia draftu. Jak się nie pojawi to będziemy myśleć co dalej. Przypominam, że zgodnie z regulaminem każdy GM zobowiązany jest zapełnić minimum 750 slotów w sezonie. To i tak niska granica, a mimo to zdarzyło się, że pare osób niedograło wymaganej liczby meczów. Nikt z ligi nie został usunięty z tego powodu, natomiast ja od nowego sezonu zamierzam tego pilnować i każdy kto nie dogra tych marnych 750 slotów automatycznie out z ligi bez przebaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Siemanko, powiem wam, że nie tak łatwo wrócić na forum jak coś pójdzie nie tak z mailem i hasłem Gram dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picobello Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Cześć, jeżeli będzie szukać chętnego do gry to zgłaszam się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperSonics Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Siema tez się zgłaszam jeśli coś się zwolni. Doswiadczenie 2 lata, 2 miejsce w superlidze 6G i 1 miejsce w keeper#2 tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi_24 Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Hej, jakby co to też się zgłaszam i będę aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 W dniu 15.09.2019 o 17:06, picobello napisał: Cześć, jeżeli będzie szukać chętnego do gry to zgłaszam się! W dniu 17.09.2019 o 16:54, SuperSonics napisał: Siema tez się zgłaszam jeśli coś się zwolni. Doswiadczenie 2 lata, 2 miejsce w superlidze 6G i 1 miejsce w keeper#2 tutaj W dniu 21.09.2019 o 01:32, Mazi_24 napisał: Hej, jakby co to też się zgłaszam i będę aktywny Dalej ktoś z Was chętny do tej ligi? Zwolniło się jedno miejsce, może zwolni się jeszcze jakieś (jak wyjaśni się kwestia z olewusami :p) Format jest dość specyficzny, mało kto grał w tego typu lidze, ale w mojej opinii to jeden z nalepszych formatów, w której koszt zawodnika zmienia się co sezon w zależności od jego osiągnięć i cały sukces polega właściwie na skutecznych trejdach, których w offseason jest masa, bo najlepsze drużyny w lidze muszą agresywnie szukać wymian żeby zmieścić się w salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Chyba czas się organizować? Ja gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 17 godzin temu, Tecu napisał: Chyba czas się organizować? Ja gram No jakbym miał Stefka Currego lekko poniżej 50$ i Kevina Duranta poniżej 45$ (przez ich kontuzje takie ceny dla nich mi wstępnie wyszły) to też bym pierwszy wymachiwał łapami, że chcę grać, cwaniaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 11 minut temu, wilson44 napisał: No jakbym miał Stefka Currego lekko poniżej 50$ i Kevina Duranta poniżej 45$ (przez ich kontuzje takie ceny dla nich mi wstępnie wyszły) to też bym pierwszy wymachiwał łapami, że chcę grać, cwaniaczek Nie spadło mi to z nieba. Dorzuć do tego Ziona, mocny pick, SGA, Washingtona, Aytona i wychodzi niezły team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowiak86 Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 W dniu 4.09.2020 o 13:30, Tecu napisał: Nie spadło mi to z nieba. Dorzuć do tego Ziona, mocny pick, SGA, Washingtona, Aytona i wychodzi niezły team. Zion jak dostanie korektę ft to będzie miał takie salary ze go na trade blocku wystawisz - a ja tam już będę czekał ze swoim keldonem johnsonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Zion nie będzie miał korekty, bo rozegrał niewystarczającą liczbę spotkań, żeby mu wyliczać nową pensję. Ma sezon poniżej granicy 25 meczów, więc w jego wypadku to będzie pensja z poprzedniego sezonu, czyli 28 x 0.9, czyli pewnie 25 dolków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi_24 Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Hej, jak się zwolniło miejsce to ja chętnie wchodzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi_24 Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 W dniu 3.09.2020 o 18:24, wilson44 napisał: ja jestem chętny Dalej ktoś z Was chętny do tej ligi? Zwolniło się jedno miejsce, może zwolni się jeszcze jakieś (jak wyjaśni się kwestia z olewusami :p) Format jest dość specyficzny, mało kto grał w tego typu lidze, ale w mojej opinii to jeden z nalepszych formatów, w której koszt zawodnika zmienia się co sezon w zależności od jego osiągnięć i cały sukces polega właściwie na skutecznych trejdach, których w offseason jest masa, bo najlepsze drużyny w lidze muszą agresywnie szukać wymian żeby zmieścić się w salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 @wilson44 jest szansa byś ogarnął tą ligę? Inni już startują a My nie wiemy na czym stoimy. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Ogarne do końca tygodnia wszystko. Zdążymy. I tak musimy czekać na draft w realu, żeby u nas mógł się odbyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi