wiLQ Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Kilka godzin do automatycznego wysokiego picku? Ale emocje nam kolek23 zafundowal... ;-> W dniu 1.09.2019 o 16:50, PeWee napisał: Jakby ktoś miał wyjebane na draft i chciał oddać pick to dajcie znać! Najlepiej ogloszeniem na forum :-) W dniu 3.09.2019 o 08:19, Roger napisał: Szkoda że chyba tylko Ty miałeś takie zdanie o Durancie, bo nie dostałem za niego żadnej oferty, a wszystkie oferty które ja złożyłem zostały odrzucone :] Bo nim handlowales w zlym momencie - IMO offseason to najgorszy czas na taki ruch bo wszyscy patrza optymistycznie na szanse swoich gosci, wiec perspektywa oddania ich zanim eksploduja z wartoscia za kogos kto na pewno nie zagra jest wyjatkowo malo atrakcyjna. Ale jak tylko rzeczywistosc zweryfikuje kto co soba reprezentuje to juz w listopadzie by przybylo chetnych na Duranta, a po ASW to bys przebieral w ofertach tankerow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Wymiana z Heat, Marcus Morris za pick nr 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Kogo wywalasz Napoleon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 1 godzinę temu, wiLQ napisał: Kilka godzin do automatycznego wysokiego picku? Ale emocje nam kolek23 zafundowal... ;-> Nie no faktycznie, konar płonie jak dom w Grabinie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Ja? Nikogo, do deadline sobie mogę zbierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 11 minut temu, Chytruz napisał: Wymiana z Heat, Marcus Morris za pick nr 20. Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 8 minut temu, Chytruz napisał: Ja? Nikogo, do deadline sobie mogę zbierać. A to przeszło?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Teraz, PeWee napisał: A to przeszło?! Nie wiem, ten fragment sugerowałby, że tak: 4) Przypominam że na zejście poniżej progu salary cap i na zejście do 13 zawodników w składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 (edytowane) 4 godziny temu, wiLQ napisał: Kilka godzin do automatycznego wysokiego picku? Ale emocje nam kolek23 zafundowal... ;-> Spokojna Twoja rozczochrana, wszystko pod kontrolą Edytowane 4 Września 2019 przez kolek23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 (edytowane) 15 godzin temu, wiLQ napisał: Bo nim handlowales w zlym momencie - IMO offseason to najgorszy czas na taki ruch bo wszyscy patrza optymistycznie na szanse swoich gosci, wiec perspektywa oddania ich zanim eksploduja z wartoscia za kogos kto na pewno nie zagra jest wyjatkowo malo atrakcyjna. Ale jak tylko rzeczywistosc zweryfikuje kto co soba reprezentuje to juz w listopadzie by przybylo chetnych na Duranta, a po ASW to bys przebieral w ofertach tankerow. Gdybym miał czekać do ASW, to wtedy sam bym musiał już iść w tank, więc ta opcja od razu odpadła, bo nie mam picku. A tak daję sobie szansę na o wiele lepszy wynik niż mógłbym zrobić po stracie całego listopada w poszukiwaniu oferty za Duranta i tylko to mnie interesuje na ten moment. Składy zakutalizowane na ost. wybór Pacers w drafcie i uwzględnionych jest 14 zawodników w składach 76ers i Pacers. Edytowane 5 Września 2019 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Miałem inny pomysł na draft, ale nie mogłem przegapić Culvera, który spadł mi do mojego picku. Wielkie dzięki Panowie! Aczkolwiek jednego gracza musiałem odpuścić, więc jeśli ma ktoś pick do sprzedania, to piszcie śmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Ladnie NAW poszedl, damn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 NAW szybko. Muszę też przyznać że wyboru mi dużego nie postawiliscie, może to i dobrze, choć nie wiem czemu widzę potencjał w Johnsonie, Phoenix nie mogą mieć ciągle złych wyborów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Ja bym nie bral NAW z 13, bo trafil w dosc zatloczona sytuacje, ale gosc ma high floor i high ceiling, jak ktos moze/chce na niego poczekac, to dosc zajebista opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 NAW to spoko gość, jeden z gości którzy mają spory upside i w dodatku pasowałby mi do Shaia z racji pokrewieństwa, może być w przyszłości świetnym playmakerem, ale na niego właśnie trzeba czekać, w tym otoczeniu to za wielu minut nie zbierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Mam tu na stole niezłe propo na pick nr 14. Jak ktoś ma ochotę go wziąć w pakiecie ze Shroederem lub Prince'em lub Bridgesem to dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 (edytowane) 4 picki w 4 godziny? Gdzie Wam sie tak spieszy??? Jakos szybko to poszlo, wiec tak informacyjnie... Moj wybor bedzie w sobote kolo poludnia nie dlatego, ze dumam kogo wybrac tylko probuje zejsc z pensji i/lub pozyskac dalszy pick zostawiajac ta #11 u siebie. Sprawdzajcie skrzynki po sondy, a jak nic nie dostaliscie to dajcie znac jesli chcecie sie wmieszac w zabawe na w/w zasadach ;-> 9 godzin temu, Roger napisał: Gdybym miał czekać do ASW, to wtedy sam bym musiał już iść w tank, więc ta opcja od razu odpadła, bo nie mam picku. A tak daję sobie szansę na o wiele lepszy wynik niż mógłbym zrobić po stracie całego listopada w poszukiwaniu oferty za Duranta i tylko to mnie interesuje na ten moment. Wlasnie o takim optymizmie wobec wlasnej druzyny pisalem ... ;-> Wg mnie ten lepszy wynik wciaz oznacza niecontender i pewnie dlatego inaczej postrzegam ten ruch, ale oczywiscie taki urok tej zabawy. Wrocimy do tematu za pol roku i bedzie jasniejsze kto mial racje... moze znowu wyrzezbisz cos z niczego? ;-> Edytowane 5 Września 2019 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Zajebiście, gdybym zostawił swój pick pewnie bym brał Reddisha. Naprawdę jest tu ktoś kto bierze tą pizdę ponad Smartem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Przypominam, że Bogdan Bogdanović nadal dostępny. Chciałbym zejść z salary, ale za darmo go nie oddam. Mogę dorzucić 20 pick w przypadku ciekawej oferty. W wymianie mogę użyć również WCS. Celem jest zrzucenie 1,20$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Można już draftować Balcerowskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi