Mar Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 19 minut temu, Jendras napisał: No i Millsap sprzedany - do mnie. W drugą stronę Zach Collins. Mówisz Jendras, że czas nadrobić 16 meczy różnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 3 minuty temu, Mar napisał: Mówisz Jendras, że czas nadrobić 16 meczy różnicy? No coraz więcej zawodników mi wypada, ale jak Ci się Doncic trochę nie uspokoi, to i tak nic nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) Serio za Collinsa był do wyjecia tylko zardzewiały Millsap? Dobry ruch Lu. Edytowane 5 Grudnia 2019 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 No Collins według mnie fajny grajek, ale nie miałem za niego innych ofert, a blokowany slot jednak mnie trochę bolał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Godzinę temu, Jendras napisał: No coraz więcej zawodników mi wypada, ale jak Ci się Doncic trochę nie uspokoi, to i tak nic nie da. Pozdrowienia także od Capeli i jego 75fp w ostatnim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) ps. Irving na bloku. Dla mnie po sezonie. Szkoda gościa kisić. Edytowane 5 Grudnia 2019 przez PeWee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 2 minuty temu, Mar napisał: Pozdrowienia także od Capeli i jego 75fp w ostatnim czasie No temu też nie wiem co odwaliło. Fakt faktem trafiłeś z sezonem liderów - praktycznie wszyscy grubo powyżej salary. U mnie nie ma tak różowo, muszę kombinować gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 4 minuty temu, Jendras napisał: No temu też nie wiem co odwaliło. Fakt faktem trafiłeś z sezonem liderów - praktycznie wszyscy grubo powyżej salary. U mnie nie ma tak różowo, muszę kombinować gdzie indziej. Jeden z warunków prowadzących do mistrzostwa jest dzięki temu realizowany. Drugi tj. rynek FA udaje się też ogarnąć. Za trzeci tj. zdrowie - trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Wiggins, Walker i Dunn do PeWee Irving, Bacon i Allen do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Potwierdzam. Go Spurs Go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 6 godzin temu, Krzemo napisał: Serio za Collinsa był do wyjecia tylko zardzewiały Millsap? jaki Milsap? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Brzmi bardziej elegancko niż stary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 11 minut temu, Krzemo napisał: Brzmi bardziej elegancko niż stary. może i tak, ale jak ja bym chciał być taki stary... gra chyba najlepszy sezon w karierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jeśli Millsap za Zacha to mało to w "2" Zach poszedł za Baynesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 typ miał mieć sezon na mipa, a kręcił zabójcze 24fp, czy ktoś tu nie przesadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 (edytowane) 7 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: typ miał mieć sezon na mipa, a kręcił zabójcze 24fp, czy ktoś tu nie przesadza? Też mam podobne zdanie. Do czasu kontuzji typek raczej rozczarowywał, a poziomu Millsapa nie osiagnie nigdy. Niezależnie, czy dawnego Millsapa, czy obecnego. I piszę to jako jego posiadacz w "dwójce". Edytowane 6 Grudnia 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Panowie. Nikt by Lu już nic więcej nie dał. Nie wiem o czym Wy piszecie. Tak przynajmniej Lu ma cień szansy, że z gościa coś będzie. A sam gościem byłem w przeszłości zainteresowany. Szkoda natomiast Lu (myślę, dla Ciebie bardziej), że nie daleś się w lato namówić na proponowany deal Wall-Millsap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 (edytowane) Collins to jest fajny grajek - miał dobre play-offy, Blazers szykowali go na startera na pf, ale się połamał. W innych okolicznościach bym go zatrzymał, ale uciekają mi sloty, a moim najlepszym zawodnikiem z "c" przy nazwisku był Daniel Theis. Edytowane 6 Grudnia 2019 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 @bulek, nie prościej było zagadać zamiast wyrzucać w piach 80$? @PeWee, Wall nic mi by nie dał. Injury prone i do tego mała oszczędność z SC. Sapa chciałem sprzedać od miesiąca i nie było w zasadzie żadnych ofert. I tak jadę po dnie, więc taki Zach to dla mnie żadne ryzyko, skoro zagra dopiero w lutym / marcu. PS. Zapraszam po Gallo, Portisa i ewentualnie Smarta. PS2. Co z Wilkiem? Aż tak poważna awaria prądu w Ząbkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 (edytowane) 14 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: gra chyba najlepszy sezon w karierze No nie przesadzaj już. Jaki najlepszy? Można powiedzieć, że dobrze się starzeje i daje dużo dobrego 5 godzin temu, bulek napisał: Też mam podobne zdanie. Do czasu kontuzji typek raczej rozczarowywał, a poziomu Millsapa nie osiagnie nigdy. Niezależnie, czy dawnego Millsapa, czy obecnego. Collins nie osiągnie nigdy średniej na poziomie 42 fp ? Byłbym gotów się założyć, że osiągnie. W tym sezonie miał pecha, zanim się rozkręcił to go połamało. To fajny prospekt jest. Edytowane 6 Grudnia 2019 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi