bulek Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 13 minut temu, wiLQ napisał: To czemu go nie klepnales? Też się dziwię , bo ponoć miał lepszą ofertę od mojej, która początkowo była chyba całkiem ok, potem jeszcze lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Kurucs do Knicks a Gay do Bulls. Wywalam Dotsona i Hezonje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 U mnie Faried, Dieng i Kaminsky leco na bruk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Godzinę temu, Mar napisał: Kurucs do Knicks a Gay do Bulls. Wywalam Dotsona i Hezonje. potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 dobry trade loraka. nie za bardzo rozumiem Mar po co Ci Gay? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Wzmacniam drugą linię. Gay zakładam 35fp zrobi. Kurucs może nawet w s5 nie grać. Chce grać o misia, stąd potrzebuje fp, a te od Kurucsa nie są dla mnie pewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Gdzie gra Gay? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 W SAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Keldon Johnson ktore mam zamiar wziac mu wszystko zabierze, wlacznie z LGBTQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Tiaa rookie u Popa z duża ilością minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Gay poszedł, ale ciągle są do wzięcia takie kąski jak Rose, Ariza oraz Young. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) Przesondowałem Wasze składy i nie jest dobrze, bo: a/ do połowy GM-ów nie mam podejścia z jakąkolwiek ofertą, gdyż mój najmłodszy gracz byłby jednym z najstarszych w ich rosterach, b/ kilku GMów musi zejść z SC, a ja jestem na styku, więc nie bardzo mam kogo przejąć, c/ pozostali mają podobną biedę jak u mnie. Tym niemniej gdyby ktoś wpadł na super pomysł trejdu, dla ułatwienia dzielę swoich graczy: 1/ Do sprzedania: Lowry, Gallo, Millspap, Hardaway Jr, Dragic, Josh Hart, Trier 2/ Trudniej mi się byłoby rozstać, ale nie będę płakać: DeRoger, Smart, Looney 3/ Dla kolekcjonerów, czyli oddam za kasę z waiverów albo piwo: 12 Kostas Antetokounmpo 22 15,00 13 Semi Ojeleye 25 15,00 Edytowane 11 Września 2019 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Myślę, że większą frajdą dla ligi będzie patrzenie jak krwawisz ze swoimi chłopakami niż żeby Ci ktoś pomagał się odmłodzić Ale ja się myle 20x dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 8 minut temu, PeWee napisał: Myślę, że większą frajdą dla ligi będzie patrzenie jak krwawisz ze swoimi chłopakami niż żeby Ci ktoś pomagał się odmłodzić Ale ja się myle 20x dziennie Liczyłem, że coś pomożesz z uwagi na te kilkanaście lat znajomości Ale już na poważnie widać, że potencjał jest fhuj wyżej niż Fantasy Points. Kiedyś aż tak nie było... Gdybym miał FP flexibilty, to bym przyjął jakieś ciężary. A tak, to jadę z tym co Bozia dała i najwyżej przez FA się odmłodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 tu są takie sępy, że na FA nie ma co liczyć ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) Nom. Roger wstaje o 4 do roboty i czyści rynek fa na porannym kiblowaniu. Edytowane 11 Września 2019 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 30 minut temu, Krzemo napisał: Nom. Roger wstaje o 4 do roboty i czyści rynek fa na porannym kiblowaniu. To się pozmieniało, bo za moich czasów wstawał o 4:45. Pozdro dla kumatych Na FA jest dziś trochę użytecznego ścierwa. Głupio wyrzucać Dragica, czy tych lepszych, dlatego bym coś pokombinował żeby zrzucić te 20fp. Wygląda na to, że odejście Collisona było mi na rękę i mogłem nie pchać się po Gallo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 W tej lidze nikt nie ma w tej chwili możliwości wziąć więcej fp niż daje. A Ci co mogą to chcą młode talenty bo nie grają o nic i mają na pkt wyjebane. Wiedzą, że tych co proponujesz to i tak będzie w c*** na FA. Także nie masz szans zejść z salary w ten sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 17 minut temu, Lu- napisał: To się pozmieniało, bo za moich czasów wstawał o 4:45. Mamy ciężkie czasy dla mleczarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 1 godzinę temu, lorak napisał: tu są takie sępy, że na FA nie ma co liczyć ; ] 1 godzinę temu, Krzemo napisał: Nom. Roger wstaje o 4 do roboty i czyści rynek fa na porannym kiblowaniu. Na nasze szczescie ma tylko ze 4 sloty do dyspozycji Godzinę temu, PeWee napisał: Także nie masz szans zejść z salary w ten sposób. W tym roku jest/byla hardcorowa sytuacja bo wyjatkowo duzo bylo druzyn + fp do zejscia ponizej limitu i co gorsza czesc druzyn z zapasem na przyjecie woli trzymac swoich mlodziakow niz brac solidniakow. Pytanie czy to nowy trend i bedzie coraz gorzej czy tak akurat wyszlo w tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi