Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2019/20

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 29.07.2019 o 07:22, PeWee napisał(a):

To będzie dość ciekawy spektakl jak Antek i piotreksuper beda schodzic z salary.

Rozwiń  

Antek raczej bedzie mial nudny spektakl - sprzeda za paczke czipsow [lub wywali] 2-3 starszych w tym MGasola i po temacie.
Dopiero piotreksuper faktycznie bedzie musial pociulac tych wymian rzedu -10 w salary... ale jedna z nich wlasnie zrobil, wiec to nie jest jakis duzy problem. ot bedzie musial przesondowac lige co pare tygodni.

Edytowane przez wiLQ

W dniu 29.07.2019 o 10:56, wiLQ napisał(a):

Dopiero piotreksuper faktycznie bedzie musial pociulac tych wymian rzedu -10 w salary... ale jedna z nich wlasnie zrobil, wiec to nie jest jakis duzy problem. ot bedzie musial przesondowac lige co pare tygodni.

Rozwiń  

u mnie też będzie nudno, pewnie wywale 2-3 graczy na Fa i po sprawie. Niestety brak popytu na średniaków ligowych. Na ten moment mało kto jest już w stanie przyjąć troche salary, więc rynek Fa będzie wypchany solidnymi średniakami +30.

Ciekawie to będzie wyglądać sprzedaż Klaya, Duranta, Nurkicia i może Oladipo?....

W dniu 29.07.2019 o 12:24, piotreksuper napisał(a):

u mnie też będzie nudno, pewnie wywale 2-3 graczy na Fa i po sprawie.

Rozwiń  

Na 1 rzut oka IMO masz trudniejsza decyzje kogo wywalac/upychac bo u antka jest pewna 3-4 do wylotu, a u Ciebie musi trafic na minimum 2 gosci przed 30stka. 

2 godziny temu, piotreksuper napisał:

Niestety brak popytu na średniaków ligowych. Na ten moment mało kto jest już w stanie przyjąć troche salary,

Rozwiń  

Wg mnie ten pierwszy czynnik jest duzo wazniejszy niz drugi. Zasady wyraznie sugeruja przeplyw fp z druzyn powyzej limitu do tych ponizej, ale gdy 5 jest z zapasem 20+ i tego nie wykorzystaja to sila rzeczy bedzie wiecej wywalen solidniakow.

2 godziny temu, piotreksuper napisał:

Ciekawie to będzie wyglądać sprzedaż Klaya, Duranta, Nurkicia i może Oladipo?....

Rozwiń  

Skoro obi ma 2 z nich to juz jest w polowie drogi ;->

• 3 tygodnie później...

wy pamietacie ze 1 wrzesnia deadline 460 fp ? 

ja tu widze zbyt duzo nierozwiazanych sytuacji 

i nie widze zadnego stand outa - jedyny straight outta compton to Pewee 

piotrek super jakby mial nieograniczony fp to fajnie by wygladal 

antek tez 

ale niestety mamy zasady 

• Roger odpiął/ęła i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.