Wirakocza Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Pick Magic 2020 powinien być u mnie @Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Picki 2020 na I stronie na razie są wpisane tylko te które zmieniły właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 No to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 To będzie dość ciekawy spektakl jak Antek i piotreksuper beda schodzic z salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) 3 godziny temu, PeWee napisał: To będzie dość ciekawy spektakl jak Antek i piotreksuper beda schodzic z salary. Antek raczej bedzie mial nudny spektakl - sprzeda za paczke czipsow [lub wywali] 2-3 starszych w tym MGasola i po temacie. Dopiero piotreksuper faktycznie bedzie musial pociulac tych wymian rzedu -10 w salary... ale jedna z nich wlasnie zrobil, wiec to nie jest jakis duzy problem. ot bedzie musial przesondowac lige co pare tygodni. Edytowane 29 Lipca 2019 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Godzinę temu, wiLQ napisał: Dopiero piotreksuper faktycznie bedzie musial pociulac tych wymian rzedu -10 w salary... ale jedna z nich wlasnie zrobil, wiec to nie jest jakis duzy problem. ot bedzie musial przesondowac lige co pare tygodni. u mnie też będzie nudno, pewnie wywale 2-3 graczy na Fa i po sprawie. Niestety brak popytu na średniaków ligowych. Na ten moment mało kto jest już w stanie przyjąć troche salary, więc rynek Fa będzie wypchany solidnymi średniakami +30. Ciekawie to będzie wyglądać sprzedaż Klaya, Duranta, Nurkicia i może Oladipo?.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 2 godziny temu, piotreksuper napisał: u mnie też będzie nudno, pewnie wywale 2-3 graczy na Fa i po sprawie. Na 1 rzut oka IMO masz trudniejsza decyzje kogo wywalac/upychac bo u antka jest pewna 3-4 do wylotu, a u Ciebie musi trafic na minimum 2 gosci przed 30stka. 2 godziny temu, piotreksuper napisał: Niestety brak popytu na średniaków ligowych. Na ten moment mało kto jest już w stanie przyjąć troche salary, Wg mnie ten pierwszy czynnik jest duzo wazniejszy niz drugi. Zasady wyraznie sugeruja przeplyw fp z druzyn powyzej limitu do tych ponizej, ale gdy 5 jest z zapasem 20+ i tego nie wykorzystaja to sila rzeczy bedzie wiecej wywalen solidniakow. 2 godziny temu, piotreksuper napisał: Ciekawie to będzie wyglądać sprzedaż Klaya, Duranta, Nurkicia i może Oladipo?.... Skoro obi ma 2 z nich to juz jest w polowie drogi ;-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Tak to wygląda. Na szybko wrzuciłem do docs'a. https://docs.google.com/spreadsheets/d/15z5ghpBUPZb2CULaOIoyDDOaodHy3hkqQ-yPdssFBFU/edit?usp=sharing Możecie edytować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 7 minut temu, PeWee napisał: Tak to wygląda. Na szybko wrzuciłem do docs'a. https://docs.google.com/spreadsheets/d/15z5ghpBUPZb2CULaOIoyDDOaodHy3hkqQ-yPdssFBFU/edit?usp=sharing Możecie edytować swoje edytowałem, tak to będzie wyglądało jak nic nie klepnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Jeśli jest tu jakiś oficjalny lub ukryty fan talentu Josha Harta, to zapraszam. Pewnie go dam na FA, a może Jendras po starej znajomości zechce go przytulić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 To McGee jednak w cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 25 minut temu, Krzemo napisał: To McGee jednak w cenie. podobno Gortat już się pakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Jak coś to liga jest już założona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Regis, masz zapchana skrzynke, wiec nie dostales przypomnienia o organizacji lig Roto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Durant, Fox i Tyler Johnson do shavlika Vuc, Gordon i Hayward do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Big time Jakbym mail robic top10 roto na 3 najblizsze lata Giannis,Towns, Davis,Jokic Doncic, Simmons, Fox, Zion, Harden, Embiid, Ayton , Mitchell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 17 minut temu, ai3 napisał: Big time Jakbym mail robic top10 roto na 3 najblizsze lata Giannis,Towns, Davis,Jokic Doncic, Simmons, Fox, Zion, Harden, Embiid, Ayton , Mitchell Top12 PS> Mam dwóch z nich. Nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 wy pamietacie ze 1 wrzesnia deadline 460 fp ? ja tu widze zbyt duzo nierozwiazanych sytuacji i nie widze zadnego stand outa - jedyny straight outta compton to Pewee piotrek super jakby mial nieograniczony fp to fajnie by wygladal antek tez ale niestety mamy zasady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 13 minut temu, ai3 napisał: wy pamietacie ze 1 wrzesnia deadline 460 fp ? A nie 48h po drafcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi