Skocz do zawartości

Marcin GO(rt)AT - życie i twórczość

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 15.11.2025 o 18:25, Mizter napisał(a):

i ja tutaj nie odbieram nikomu, że można Gortata nie lubić, można się nie zgadzać i pewnie mieć w tym rację, o koszykówce to on faktycznie często gada głupoty, ale wjazd na kobietę to c***owa zagrywka, która w mojej opinii dużo świadczy o autorach i przybliża do wyobrażenia smutnego internetowego

Część rodziny mojej żony pochodzi ze wsi i została przez niego obrażona (co ciekawe większość z nich to wyborcy...PO tak jak Marcinek). Wielu użytkowników ma podobnie, więc nie użalaj się nad tym kretynem. I prawdą jest, że też nie mam pojęcia jak żona, która wygląda na ogarniętą może rozmawiać z gościem, którego by pokonała matematyka z 2 klasy szkoły podstawowej (czyli tabliczka mnożenia). Przecież on jest kompletnym dzbanem. Nikt jego żony nie obraża, tylko się dziwi i ja też. 

Jak mi jakiś kretyn wyskoczy, że mu zazdroszczę to nie mam czego i bym się z nim w życiu nie zamienił. Wolę przebywać w środowisku normalnych ludzi niż być "elitą" wśród zepsutych kasą celebrytów.

• 2 tygodnie później...
4 minuty temu, jordan20 napisał(a):

bo na razie wpadla perelka,ze jego kolega na kadrze okropnie chrapal w pokoju

jak to w delegacji, normalka ;] jak popiją to chrapio. 

4 minuty temu, jordan20 napisał(a):

zaklocajac przy tym jego spokoj i musial prosic o zmiane pokoju i sam za niego zaplacic

wozi się stopery!

Edytowane przez Krzemo

11 godzin temu, Kubbas napisał(a):

bardzo dobry program

Nie da się ukryć, że Młot dobrze wypadł i z sensem gadał. Poza babolami tj. Utah najwyżej położona hala w NBA czy pytaniem o skojarzenie z 13 grudnia (on na serio zastanawiał się czy to nie rocznica śmierci ojca, może rzeczywiście nie ma głowy do dat) to nie ma się za bardzo do czego przyczepić. Trochę "odczarował" w moim mniemaniu swoją osobę, ale pożyjemy, zobaczymy czym znowu zaskoczy 😁

PS. Prowadzący z kolei cały program mu słodzili i krytykowali hejterow, ale na telefon Najmana go napuścili. Nie cierpię takiej dwulicowości 

Edytowane przez cwikson

Jeśli ktoś nie oglądał, a zamierza obejrzeć całość i nie chce spamu - nie czytać.

Gortat wg mnie fajnie wybrnął z sytuacji Najmanusem, bo wchodząc w nim dyskusje skończyłoby się jeszcze gorzej, bo Najmanus jest mistrzem takiej durnowato-rynsztokowej gadki. Tutaj dobrze napisał @cwikson, że lipne zachowanie ze strony Kanału Sportowego, który chciał sobie zrobić show/głupa z Gortata napuszczając telefonem od Najmanusa.

Fajne anegdoty MG o Howardzie z początków kariery, który kazał mu zdobyć numer do jakiejś dupy na widowni w trakcie meczu i opisał, jak to wygląda od kuchni z takim zdobyciem numeru telefonu. Anegdota z Johnem Wallem, z którym szło tylko normalnie porozmawiać po wypiciu alkoholu i ogólnie z gadki wynika, że Wall to mega dureń i gdyby nie te maksymalne kontrakty, to pewnie nic nie miałby już kasy.

W tym wszystkim jednak Gortat musiał pokazał też złą stronę z anegdotą o kadrze, gdzie jakiś inny reprezentant niby tak chrapał, że Gortat poleciał do włodarzy, aby dać mu osobny pokój. Nie podobało mi się też tłumaczenie viralu z Currym, który go zakręcił. Z cyklu "śmiejcie się, ale ja za ten mecz dostałem 150k dolarów". I te gadki jaki nie był zajechany, a jeszcze musiał grać na kadrze. Tutaj już pisałem wielokrotnie o Tonym Parkerze i Doncicu, którzy prawie zawszą są/byli na kadrze, a pełnili o wiele ważniejsze role w swoich zespołach w NBA. Gadał też, że przyszedł niedawno na trening koszykarskiego ŁKS-u Łódź i na następny dzień ledwo chodził po treningu z wysokimi tej drużyny. Warto tutaj przypomnieć, że LeBron jest jego rówieśnikiem 😀

Na c*** ty się prujesz do Marcina (Najmana oczywiście)? Chłop zadał normalne pytanie, w żadnym wypadku kulawe, a ten polski młot nieznający tabliczki mnożenia, zaczął robić z siebie debila. Gdyby Pol i ten drugi mieli trochę więcej charakteru, to powinni błyskawicznie przywrócić Gortata do ustawień fabrycznych, bo przecież śmietnik przyszedł do programu polegającego na interakcji z widzami. A co by nie mówić, Marcin był w tym konkretnym przypadku widzem i zasługiwał na odpowiedź 

24 minuty temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Na c*** ty się prujesz do Marcina (Najmana oczywiście)? Chłop zadał normalne pytanie, w żadnym wypadku kulawe, a ten polski młot nieznający tabliczki mnożenia, zaczął robić z siebie debila. Gdyby Pol i ten drugi mieli trochę więcej charakteru, to powinni błyskawicznie przywrócić Gortata do ustawień fabrycznych, bo przecież śmietnik przyszedł do programu polegającego na interakcji z widzami. A co by nie mówić, Marcin był w tym konkretnym przypadku widzem i zasługiwał na odpowiedź 

58 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Tyle w temacie: