LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Ponowię pytanie do Lewego tym razem. Obejrzałeś cały wywiad u Wojewódzkiego? nie, przesłuchałem pisałem już, że jest on w dużej mierze kalką pozostałych: - jak jestem znany w US i kogo to ja nie znam - mecz Wojsko Polskie vs Gortat Team i kulisy + wspaniałe Ministerstwo Sportu - ten plebs pisowski - geneza zgnilizny - Tata Janusz vs Ja i jaki on teraz dla mnie ważny - moja nowa kobieta taka wspaniała, a ja taki głupi byłem czasem też mówi jaki to ma zmysł do biznesu i jakie to deale nie zrobił, ale tu chyba tego było mniej coś ogólnie pisałem, że wywiad dość nudny, bo wszystko już było, no, ale nie obyło się bez pewnych zgrzytów na tym jakże posągowym wizerunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Najlepsze było „gdybym poznał moja żonę 10 lat temu to bym był dzisiaj innym człowiekiem” a potem jak zapytali z kim był 10 lat temu to nie mógł się doliczyć ile zna swoją żonę i wyszło mu że 6 lub 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. montana Opublikowano 11 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 8 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): piękna jest kariera tego profilu, 30k na tt w kilka dni, imponujące nawet Najman to followuje xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 8 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): tyle pisania na około, a wystarczy powiedzieć, że zgadzasz się z tym co mówił Gorti w tych kwestiach społeczno-politycznych, na tym forum, to żadna wpadka, nie takie rzeczy przechodziły nie, dla mnie nie powiedzial nic skandalicznego, na tyle ze nawet nie pamietam co dokladnie powiedzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Godzinę temu, montana napisał(a): xdd dlatego on ma górę Fudzi na glowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca - niby miał 6'3 ale go zmierzyli i miał 6'1 - może w butach go mierzyli - dwa cale w butach? - zalezy jakie buty, może miał takie Kanye Westa k****, 1.5h? i to bez feedbacku? ja to muszę chyba w asyście psychologa oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Zajebista ta piosenka o Gortacie. Zazwyczaj takie parodystyczno-polityczne utwory to mieszanka cringu, bezbectwa i rymów częstochowskich a tutaj wyszło całkiem zgrabnie i stylowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): - niby miał 6'3 ale go zmierzyli i miał 6'1 - może w butach go mierzyli - dwa cale w butach? - zalezy jakie buty, może miał takie Kanye Westa k****, 1.5h? i to bez feedbacku? ja to muszę chyba w asyście psychologa oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 3 godziny temu, Kubbas napisał(a): czeka czyj Ty sugerujesz, ze powinniśmy traktować Gortiego na równi z Lewandowskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): czeka czyj Ty sugerujesz, ze powinniśmy traktować Gortiego na równi z Lewandowskim? nah ale Boniek dobrze gada, jeszcze nie moglem znalezc fragmentu ze Polacy lubia przecietniakow i szarakow, do takich person sie rownac, a jak ktos jest inny to c*** do dupy, do Gortata tez sie to troche odnosi fajnie bardzo Gortat wypadl u tej ekipy z WK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca (edytowane) 16 minut temu, Kubbas napisał(a): nah To dobrze, bo nie zabierając Gortatowi tego jak się dostał do NBA i co tam osiągnał pomimo przeciwności, to jest to absolutnie drugi biegun Lewy możliwe, że będzie grał jeszcze kilka lat na najwyższym poziomie Gortat za to, nie chciał trenować trójek w wieku 32 lat, bo on wiedział co ma robić i rok, dwa później już go lidze nie było Gdy zadzwonili Lakers żeby się stawił w LA na obóz, to był tak spasiony od jajek z majonezem, że ostatecznie w jego miejsce wszedł Howard, którego chłopaki z WK odbierali jako talent, który przepadł w Chinach, a Marcin ich niespecjalnie chciał z błędu wyprowadzić Także słowa Bońka, które dobrze pasują do Lewego, tu nie mają zbytniego przełożenia, to dwie odrębne historie i osoby, zwłaszcza, że na teraz osiągnięcia Marcina przyćmiewa on sam orając resztki szacunku, którym darzyli go ludzie Edytowane 14 Czerwca przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 4 minuty temu, Kubbas napisał(a): nah ale Boniek dobrze gada, jeszcze nie moglem znalezc fragmentu ze Polacy lubia przecietniakow i szarakow, do takich person sie rownac, a jak ktos jest inny to c*** do dupy, do Gortata tez sie to troche odnosi Naah, jest odwrotnie - Gortat to jest w skali sportu kompletny random, u nas ma swoją niszę, bo kosz ma jakąś fanbazę/resume polskiego młota/nie mieliśmy nikogo lepszego w globalnym sporcie. Śledzenie jego kariery to była prowincjonalna atrakcja. Boniek ma rację co do Lewandowskiego, bo on ma jakąś niszę hejterów będąc w skali całego kraju ultimate przec***em, za 10-15 lat będzie miał lepszą 'reputację' aniżeli ma teraz. Na Gortata już wszyscy będą mieć wyjebane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1165374095616027&id=100064303435019&rdid=1flYnGcl0O3mcJPq# komentarze... ale znalazl sie fajny kwiatek Cytat Ale tu nie chodzi o to że ma być Twoim, moim czy czymś autorytetem. Dla jednego będzie nim Papierz, drugiego Kaczor a trzeciego Gortat. Prawda jest taka, że on nikogo nie obraził. Każdy rozumie co chce, najczęściej to co mu jest wygodne. Ludzie którzy go zrozumieli jak chcieli a nie pomyśleli nad tym co miał na myśli. Teraz mają pretekst żeby po nim jechać. A 99,9% nigdy nie osiagnie tego co on i nie chodzi tu wcale o kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca hahahaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca https://vm.tiktok.com/ZNdDD8rKw/ To jest akurat prawda a nie parodia. Także wszytsko wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca W dniu 14.06.2025 o 23:36, BMeF napisał(a): Naah, jest odwrotnie - Gortat to jest w skali sportu kompletny random, u nas ma swoją niszę, bo kosz ma jakąś fanbazę/resume polskiego młota/nie mieliśmy nikogo lepszego w globalnym sporcie. Śledzenie jego kariery to była prowincjonalna atrakcja. Takim kompletnym randomem to jednak nie był. Wśród kibiców NBA (z USA i ze świata) miał sporą rozpoznawalność, bo jednak był charakterystyczny + miał dość długą i w miarę solidną karierę. Na takim Reddicie był parę razy cytowany. Kilka przykładowych mądrośći Gortata, które się przebiły: - w Phoenix Suns panuje kompletny burdel, to najgorsza organizacja w jakiej grałem (pomijając aspekt sportowy) - wątek ma 10K lajków i ponad 500 komentarzy - Jokic to największy flopper w lidze - Gortat says he is Black. Teammates agree. - NBA powinna zezwolić na walki zawodników - z Johnem Wallem się nie lubiliśmy, bo dwóch samców alfa w szatni to za dużo - dałem Westbrookowi błogosławieństwo na noszenie mojego numeru w Wizards (jeden z komentarzy Reminds me of the time when Mario Chalmers gave LeBron the blessing to wear number 6 in Miami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk8 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) Na IG pod jakimś postem wrzucającym skład Orlando z 2009 roku, rzucił mi się w oczy komentarz. W sumie nie znałem tej historii Oczywiście nie ma co się przywalać, Janusz zrozumiał jak zrozumiał, wiadomo nie każdy od początku kmini slang Edytowane 16 Czerwca przez Dunk8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca A co to znaczy w slangu ,,polozyc pilke na parkiecie`` ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi