Skocz do zawartości

Trades, signs, rumors OFFSEASON 2008

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

Znając życie, to wielu ma nadzieję, że to co Marb przyniesie Bostonowi, to będzie pech :wink:

Ciekawe, co będzie dalej prezentował. Może Celtics za jakiś czas, jak będą chcieli pograć small ball, to będą wypuszczać skład Rondo-Marb-Allen-Pierce-KG? :shock:

Pomijajac tę całą sagę z NYK Marbs długo kojarzył mi sie z graczem, któremu trudno dogodzić, ale w sumie te długie miesiace bez gry, wyśmiewania go, negowania każdego wypowiedzianego zdania mogło przynieść porzadany skutek. Steph teraz nie ma zadnych szans i raczej nadziei na bycie liderem kiedy obok jest 3HOF, do tego zdeterminowanych i dojrzałych.

Już sama kwota za jaką zgodził się grać może dać do myślenia. Gra za grosze, wiec mozna przypuszczac ze troche sie jego podejscie zmieniło. Więc są powody do optymizmu. Oby uzasadnione. Ja liczę, że on jeszcze pokaże ze dla tego jednego nieosiągniętego jeszcze celu jest w stanie sie zmienic.

Oby bo i Celci potrzebują wzmocnien jak i Marbs nowej szansy

Jak nie to papa, nie bedzie przebacz ;)

Właśnie przeczytałem że Rocksi zwolnili Heada. Dziwne to dla mnie, bo od początku jego kariery bardzo pozytywne wrazenie robił. Jeszcze w poprzednim RS był jednym z podstawowych graczy w rotacji. Co prawda w tym sezonie nie oglądałem Hou za często, ale nawet do głowy mi nie przyszło ze mogliby go wywalic.

Piszą też ze ma kontuzje. Czy w umowie w Lidze nie ma zapisu, że gracza z kontuzją nie mozna zwolnić? No chyba ze ten uraz to sciema była

Tak czy inaczej dziwne to dla mnie

Smith i Gooden wykupieni

Celts i cavs mocniejsi?

Ignazz nie zapominaj o Stromile Swifcie, Netsi go podobno obcieli.

Swift averaged 3.8 points and 2.2 rebounds while playing 10.7 minutes per game in 2008-2009.

Kasy najwiecej maja Cavsi do wydania, wiec moze obydwu sciagna do siebie? Ile zostalo Celtom to mnie interesuje, dwoch juz podpisali, Marbs za grosze, ale nie wiem co z Majkim Murem.

nosz k**** mac.

gooden w spurs na 99%

smith w cavs. na 99%

marbury i moore w c's.

japi****le.

sorry gdzies musialem sie wyzalic:)

edi:

jak to cavs maja najwiecej?

to nie obowiazuje?:

1. New York Knicks $96,768,270

2. Dallas Mavericks $92,758,122

3. Cleveland Cavaliers $90,329,718

4. Portland Trail Blazers $80,600,059

5. Boston Celtics $79,659,701

6. Houston Rockets $75,231,879

7. Los Angeles Lakers $75,255,408

8. Phoenix Suns $75,245,418

9. Sacramento Kings $74,451,732

10. Toronto Raptors $72,782,229

Juz wyjasniam, wczoraj gdzies wyczytalem (postaram sie to znalezc jak bede mial chwilke) ze Cavsi maja wiekszosc jak nie calosc swojego midlevela wciaz do wydania (gdzie jest lorak jak go szukaja?).

Spurs maja cos w okolicach 1.4-1.5mln do wydania z tego, a o Celtach nie bylo albo mam zbyt slaba pamiec.

Ide szukac.

edit:

Tu masz:

http://sports.yahoo.com/nba/news;_ylt=A ... eam_report

o tym ze Cavs maja prawie 5 baniek pozostale z ich MLE, cholera nie moge znalezc nic o SAS (ignazz moglby sie tu wtracic), ale na pewno maja duzo mniej do zaoferowania niz Cavs-tyle pamietam, nie widze tez nic ile zostalo Celtom z ich MLE. Jak na cos wpadne to wrzuce.

NO dla Cavs naprawde przydałby się jakiś wysoki, żeby dać odpocząć Big-Z na ważniejsze minuty, ale przy tym nie tracić pod tablicami. I szczerze czy to Smith czy Gooden to i tak jest fajnie ;] Big-Z jest już tarszym graczem, ale umiejętności to on nie traci wręcz przeciwnie cały czas staje się lepszy, trójki nawet zaczął rzucać :P Ale kondycja to u niego nie za dobra,a na barki Hicksona lepiej za dużo nie zrzucać, bo to jeszcze nie aż tak doświadczony gracz.

jakby nie bylo dla fana lakers hvjowo.

zenua, zal.pl

e przesadzasz. naprawdę przeraża cię Joe Smith czy Mikki Moore? :]

Karl - wydaje mi się, że liczy się data zwolnienia, a nie podpisania kontraktu. Smith i Gooden zostali wolnymi agentami 1. marca, więc zdążyli.

jendras troche mnie to przeraza, bo spurs z goodenem i av majacy smitha jako tego trzeciego dysponuja w tym momencie porownyalnym frontcourtem do naszego.

w 7 meczowej serii moe miec ten jeden zawodnik po kilka minut w meczu masakryczne znaczenie.

z 2 strony milo, ze to do cavs nie trafi gooden czy smith. juz wole tego moore'a:)

Sas pozostalo po Rogerze 1,6mio z MLE wiec rzeczywiscie moze na Drew starczyc a lepsze to niż powrot do Horrego

Jakby byl przypisany do drugiego garnituru graczy w rotacji do komplikuje zgranie kontuzja Manu bo rownoczesnie mozna zrobic zmiane podwojna w 6 minucie gry a to daloby kopa!

Nie rozwazalem tego bo do niedawna Good byl że swoim kontraktem nieosiagalny dla sas a tu taki prezent!

Minut by dostal tyle samo co w cavs choc rola jego bylaby mniejsza

Decydujacym za jest fakt że spurs przestawili się na rzuty z dychy i jego long rebound by się cholernie przydaly!

Fani cavs bulls czy drew da rade kryc Shaqa Bynuma Perka? Czy tym zajmie się Duncan a jemu zostanie KG Gasol Dirk?

Jakim systemem w D moze Pop zaskoczyc?