Tecu Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 24 minuty temu, mac napisał: Wygląda na to, że tylko ja cenię Derricka White nadal i nie zdziwię się, jak w lato weźmie paycutta by grac dla jedynego manago co go ceni. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Ty go tak cenisz, że go oddałeś, ja go tak cenię, że go kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 ja cenie white'a tylko wypadl chyb do konca sezonu? i o to mi chodzi. drugi rz z rzedu bym sie wjebal jak rok temu z bojaem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 @tangiers Mulder ciekawy prospekt, ma szczęście ze trafił do Utah gdzie ma sporo minut i może spokojnie się, bez presji rozwijać. Natomiast czy jest już na tyle dobry by wygrać dodatkowe 3 mecze? Aż tak bym nie przesadzał Ale zobaczymy co pokaże kolejny sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Kolejne kosmiczne mecze Westbrooka i sabonisa. Russ jest królem końcówek w tym sezonie. Najpierw trafia dwa wolne na sekundę przed końcem a potem robi to co powyżej. MVP 3 trymestru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Georges Niang shot 9-of-12 from the field in Saturday's win over the Rockets, recording a line of 24 points, two rebounds, two assists, two steals and six 3-pointers in 24 minutes. Advice: Not only did Niang match his career-high, but the 24 points equaled his total from Utah's prior two games combined. He has been a more consistent scorer over the last week, putting up 11 or more in four straight games. And Niang has also made at least three 3-pointers in each, making 15-of-27 attempts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Godzinę temu, fluber napisał: Russ jest królem końcówek w tym sezonie. Najpierw trafia dwa wolne na sekundę przed końcem a potem robi to co powyżej. MVP 3 trymestru w Hornets. Poprawiłem, bo Ci coś zdanie ucięło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 15 minut temu, karpik napisał: Poprawiłem, bo Ci coś zdanie ucięło. a co na to Sabonis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 (edytowane) 18 minut temu, karpik napisał: Poprawiłem, bo Ci coś zdanie ucięło. Nic się nie pomyliłem, pace na ponad 60 wygranych w sezonie regularnym jego teamu, najbardziej plusowy gracz drużyny, kosmiczne triple double ( ponad 13 zbiórek i asyst) , najlepsze staty w clutch w lidze, gdyby grał tak cały sezon i jego team miałby taki win percentage, to zostałby MVP. Edytowane 9 Maja 2021 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 25 minut temu, fluber napisał: Nic się nie pomyliłem, pace na ponad 60 wygranych w sezonie regularnym jego teamu, najbardziej plusowy gracz drużyny, kosmiczne triple double ( ponad 13 zbiórek i asyst) , najlepsze staty w clutch w lidze, gdyby grał tak cały sezon i jego team miałby taki win percentage, to zostałby MVP. pace na 60W jakby wiekszosc druzyn w lidze tankowala Plus jeżeli on ma najlepsze staty w clutch w lidze to nie chce myslec jakie ma w reszcie meczu, skoro leci na ~TS%52 przy 29% za trzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 40 minut temu, fluber napisał: Nic się nie pomyliłem, pace na ponad 60 wygranych w sezonie regularnym jego teamu, najbardziej plusowy gracz drużyny, kosmiczne triple double ( ponad 13 zbiórek i asyst) , najlepsze staty w clutch w lidze, gdyby grał tak cały sezon i jego team miałby taki win percentage, to zostałby MVP. Już nawet nie rozkminiając zbytnio czy jest najlepszy w Wizz czy nie, to proponuję od czasu do czasu zerknąć na meczyk Dubs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 13 minut temu, karpik napisał: Już nawet nie rozkminiając zbytnio czy jest najlepszy w Wizz czy nie, to proponuję od czasu do czasu zerknąć na meczyk Dubs No z Wizards dwa razy przegrali a reszty to nie oglądałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 6 minut temu, fluber napisał: No z Wizards dwa razy przegrali a reszty to nie oglądałem:) Możemy zatem uznać, że Westbrook jest MVP meczów 3T, które oglądał fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Im lepszy team tym więcej krytyki tutaj więc przyjmę to za dobra monetę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 @mac dziękujemy za Nianga. Świetny trymestr ma rzeczywiście.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 25 minut temu, january napisał: Co nie zmienia faktu, że w tym trymestrze Westbrook ratuje RL Wizz i nasze Hornets. Top 6 rzutem na taśmę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 15 minut temu, RonnieArtestics napisał: @mac dziękujemy za Nianga. Świetny trymestr ma rzeczywiście.. Super gracz, niech inni żałują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 11 minut temu, Qcin_69 napisał: Super gracz, niech inni żałują wynaleziony przez knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: wynaleziony przez knicks Dotson? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 1 minutę temu, mac napisał: Dotson? tez derrick white z reszta takze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: tez derrick white z reszta takze A co u Dotsona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi