Eld Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 4 minuty temu, fluber napisał: Bardzo słabe prowo z tym horfordem 1 minutę temu, Lucas napisał: Horford, Harris i Barnes = HCA na Zachodzie. Chyba zgoda??? Dogadaj się z MMM, ale jak dla mnie może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 5 minut temu, january napisał: Po pierwsze - nie, nie patrzyłem tylko na on/offy. Po drugie Twój pomysł akurat obalony jest z marszu, bo Horford ma jeszcze lepsze on/offy kiedy zaznaczy się tylko i wyłącznie mecze, w których grał. A jak się zaznaczy te w których grał bez sga na parkiecie to wychodzi net rating minus 27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Teraz, january napisał: Btw @fluber @Eld skoro tu jesteście to zapraszam do dyskusji kto jest 2, a kto 3 najlepszym graczem Pacers, których zapewnie oglądacie i czemu oni tak średnio wyglądają razem - Sabonis oraz Brogdon, lecicie. pacers to ciagnie tj mcconnell. zjebalem z jego odejsciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Teraz, january napisał: Btw @fluber @Eld skoro tu jesteście to zapraszam do dyskusji kto jest 2, a kto 3 najlepszym graczem Pacers, których zapewnie oglądacie i czemu oni tak średnio wyglądają razem - Sabonis oraz Brogdon, lecicie. W meczach które widziałem to Sabonis > Turner > Brogdon, ale nie mam zamiaru umierac za ten podział, bo A) jak wiadomo lubię graczy z Europy i wysokich robiących wiele rzeczy Turner też jest świetny i na razie DPOTY level, ale Sabonisa mam w top10 MVP Race C) mogę nie mieć wystarczającej próbki + nie sprawdzałem statow zaawansowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 3 minuty temu, january napisał: I znowu atakujesz Lakers;) Dziś jestem syty tytułem i spokojny, bo jest lepiej niż myślałem w tym RS, co pokażę w opisach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Pacers to od zawsze był zespół Paula Georga, nie przegrali w tym roku żadnego meczu w którym grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Teraz, tangiers napisał: terminarz pewnie ma zajebisty, a ingram i dangelo trafiaja wide open xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: terminarz pewnie ma zajebisty, a ingram i dangelo trafiaja wide open xd I Dozier pewnie jest zdrowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 4 minuty temu, january napisał: Dziś jestem syty tytułem i spokojny, bo jest lepiej niż myślałem w tym RS, co pokażę w opisach Jeden to może obejrzałeś. Theis król. Zapytałem grzecznie - jak tam ostatni mecz Theisa? Bądź Kolegą i podziel się wrażeniami. A opisu już się doczkeać nie mogę. 2 minuty temu, january napisał: Btw @fluber @Eld skoro tu jesteście to zapraszam do dyskusji kto jest 2, a kto 3 najlepszym graczem Pacers, których zapewnie oglądacie i czemu oni tak średnio wyglądają razem - Sabonis oraz Brogdon, lecicie. Sabonis, Turner, Brogdon - wszyscy po równo. Brogdon potrzebuje innego typu PF, Sabonis innego typu PG. Brogdon to bardziej combo guard, niz pure PG, bardzo dobrze rzucający za trzy, szukający takich pozycji na czym cierpi Sabonis nie mogąc grać takiej ilości signature moves jakie by chciał, a do tego Brogdon dość łatwo mija pierwszą linię, co Sabonisa automatycznie wypycha na 3pt line. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: terminarz pewnie ma zajebisty, a ingram i dangelo trafiaja wide open xd No i aż Ci musiałem dać lajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: terminarz pewnie ma zajebisty, a ingram i dangelo trafiaja wide open xd Właśnie spojrzałem na roster Lakers: Mychal Mulder Juwan Morgan Nick Richards Ben McLemore Meters Leonard Nic Claxton Glen Robinson 3 do tego : Niegrajacy połowy trymestru Butler lepiej żeby niegrający Russell PJ Dozier Aaron Holiday O k****, ale to jest bieda roster. Lebron,Ingram i sam szrot, czy nie przypomina Ci to trochę sytuacji Lakers z 1 sezonu Lebrona w L.A? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: O k****, ale to jest bieda roster. Lebron,Ingram i sam szrot, czy nie przypomina Ci to trochę sytuacji Lakers z 1 sezonu Lebrona w L.A? powiem tak. beka beką, ale tak jest xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 2 minuty temu, january napisał: Właśnie co z nim? Bo ledwie się posypał i już te Denver zaczęło dostawać w pizdę Wiadomo coś już ? Jego minuty może akurat całkiem ok zapełnić Hampton, wczoraj się fajnie pokazał bardzo. No ale ciężko wygrać mecz, gdy w rotacji biegają Howardy i Cancary "Dozier doesn't have a timetable to return and he's still being ruled out a day in advance, so more DNPs could be coming. We'll stop updating his status every day and until there's some sign of progress he should be considered 'out indefinitely'." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Właśnie spojrzałem na roster Lakers: Mychal Mulder Juwan Morgan Nick Richards Ben McLemore Meters Leonard Nic Claxton Glen Robinson 3 do tego : Niegrajacy połowy trymestru Butler lepiej żeby niegrający Russell PJ Dozier Aaron Holiday O k****, ale to jest bieda roster. Lebron,Ingram i sam szrot, czy nie przypomina Ci to trochę sytuacji Lakers z 1 sezonu Lebrona w L.A? 57 minut temu, Eld napisał: Poza tym Ty się lepiej martw o swoje Lakers, bo T1 nie wygląda obiecująco. Denver, Wolves i Houston to sobie mocną przewagę wbiją nad Tobą, a jak Warriors ogarną jakiegoś dobrego centra to możesz mieć spory problem z HCA. W nawiasach masz średnie z RL w mpg: LBJ - 0 meczów opuszczonych Butler - 12 meczów opuszczonych Ingram - 0 meczów opuszczonych DLO - 4, ale będzie 5 meczy opuszczonych ( nie licząc rookie contract ma najniższe ppg i mpg ) Batum - 1 mecz opuszczony Meyers - 19 meczów opuszczonych ( 9,7 mpg ) Theis - 0 meczów opuszczonych ( 22,9 mpg ) Robinson - 5 meczów opuszczonych ( 15,7 mpg ) Claxton - 24 mecze opuszczone McLemore - 8 meczów opuszczonych ( 16,5 mpg ) A. Holiday - 0 meczów opuszczonych ( 20,3 mpg ) Dozier - 5 meczów, ale będzie 7 meczów opuszczonych ( 19,4 mpg ) Richards - 17 meczów opuszczonych ( 2,2 mpg ) Morgan - 13 meczów opuszczonych ( 6,3 mpg ) Mulder - 1 mecz opuszczony - ( 10,1 mpg ) 112 meczów opuszczonych przez cały rooster łącznie, gdzie ta cyfra może jeszcze wzrosnąć bo nie wszyscy zagrali po 24 spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: powiem tak. beka beką, ale tak jest xd Z PO raczej Lakers nie wypadną, ale czy po 1 trymestrze maja szanse być poza top8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 7 minut temu, Qcin_69 napisał: :Niegrajacy połowy trymestru Butler Btw ile Butler trafił trójek w tym sezonie? Bo cos tam się chyba złe dzieje z jego rzutem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Teraz, january napisał: Śmichy, chichy a tu nagle LeBron sam rzucając na 41% za 3 ma jeszcze obok siebie w rosterze (stan na dzień dzisiejsz) aż jedenastu graczy z 39%+ za 3 Aż zaraz znów usiądę, poświęcę 15 minut i podliczę 3PA. 7-8? Ile stawiacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 5 minut temu, MMM2121 napisał: Btw ile Butler trafił trójek w tym sezonie? Bo cos tam się chyba złe dzieje z jego rzutem To już jakąś trafił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 4 minuty temu, january napisał: Śmichy, chichy a tu nagle LeBron sam rzucając na 41% za 3 ma jeszcze obok siebie w rosterze (stan na dzień dzisiejsz) aż jedenastu graczy z 39%+ za 3 Jest w Knicks przykładowych chociaż 2 tak rzucających graczy ? oj byczqu tak to daleko nie zajedziesz xd lepiej powiedz co tam za transfery przygotowales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 36 minut temu, january napisał: Nie wiem, nie oglądałem BOS-LAC, z tego co czytałem to miał jakieś podejrzenie urazu i Stevens go zdjął na wszelki wypadek z boiska. Oj to słabiutko na tym C w Lakers Meyers season ending injury. Claxton parkietu nie powąchał. Theis wiemy jak jest. Przypominają mi się finały 2015 kiedy Olynyk wyrwał rękę Love wcześniej, Kyrie się połamał, no ale przynajmniej biedny LeBron miał wtedy pod koszem młodego TT i Mozgova. Dawaj już ten opis. W końcu Lakers skończyli już T1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi