Eld Opublikowano 26 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: moze rada zajebaly sie na powznie wylaczeniem alonzo z wszelkich glosowan a propo knicks? Już o tym rozmawialiśmy, ale jeden Radny zużył swoje veto na to i pomysł upadł. Niestety nie mogę zdradzić który. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: moze rada zajebaly sie na powznie wylaczeniem alonzo z wszelkich glosowan a propo knicks? to jakis lekarz powinien ocenic Głosy CambyGOATa też wielu GMów chciało ocenzurować Ja tam uważam, że każdy ma prawo do swojego zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Niestety nie mogę zdradzić który. 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Głosy CambyGOATa też wielu GMów chciało ocenzurować Ja tam uważam, że każdy ma prawo do swojego zdania. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 4 minuty temu, january napisał: Tyus Jones ? KCP chyba dostal u nas 80/4 flat A Noel to juz na pewno mnie przebija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 ja tez tak uwazam i mowie w formie zartu to blokowanie. niemniej no k**** kazdy widzi co sie dzieje xd 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Głosy CambyGOATa też wielu GMów chciało ocenzurować Ja tam uważam, że każdy ma prawo do swojego zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: ja tez tak uwazam i mowie w formie zartu to blokowanie. niemniej no k**** kazdy widzi co sie dzieje xd a jak przegram jednym glosem jakas serie no to bedzie to dosc nieprzyjemne i wypaczajace wez alonzo kruwa ogsarnij dupe w koncu i przesan peirdolic te glupoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: moze rada zajebaly sie na powznie wylaczeniem alonzo z wszelkich glosowan a propo knicks? to jakis lekarz powinien ocenic Przygotuj sie na 13-11 w 1 trymestrze i juz. Zaakceptuj to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Teraz, tangiers napisał: KCP chyba dostal u nas 80/4 flat A Noel to juz na pewno mnie przebija Ale KCP dostał takie samo extenion w RL NBA i je odrzucił od Pistons. A Noel to przecież miał mega hype. Spójrzcie, że tam podobną ofertę dał nawet January. A teraz kutas mi wielkiego Tyus Jonesa wypomina, który był dwa razy starterem w PO teamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Teraz, tangiers napisał: KCP chyba dostal u nas 80/4 flat A Noel to juz na pewno mnie przebija KCP dostał spadający chyba 86/4 jeśli dobrze pamiętam. Za to mam przeczucie, że za jakiś czas jednym z najgorszych kontraktów u nas będzie ten Johna Collinsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 5 minut temu, kolader napisał: Fox-Beverley-Johnson-Favors-Capela/Adams, tak to by mniej więcej wyglądało czyli nie tak źle. Na obwodzie maja jeszcze Saddiqa Beya i Hamidou Diallo i na tyle jeżeli chodzi o obwodowych. Obrona pod koszem fajna, ale co z tego, jak tam pewnie by trafiali może ze 3 trójki średnio w meczu.. 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: moze rada zajebaly sie na powznie wylaczeniem alonzo z wszelkich glosowan a propo knicks? to jakis lekarz powinien ocenic Przecież napisałem, że w roto masz pewnie najlepszy team w BeGM. W rl to nie ma prawa funkcjonować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Teraz, Alonzo napisał: Przecież napisałem, że w roto masz pewnie najlepszy team w BeGM. W rl to nie ma prawa funkcjonować Widziałem teamy Chris Paul - James Harden i Russell Westbrook - James Harden. Sorry, ale bez problemu widzę Anthony Davisa w roli trzeciej opcji, a Leonarda jako drugiego ball handlera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: A teraz kutas mi wielkiego Tyus Jonesa wypomina, który był dwa razy starterem w PO teamie. Clarke byl mistrzem NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 John konchar to jest nowe wcielenie Kirka hinricha:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 1 minutę temu, Alonzo napisał: Na obwodzie maja jeszcze Saddiqa Beya i Hamidou Diallo i na tyle jeżeli chodzi o obwodowych. Obrona pod koszem fajna, ale co z tego, jak tam pewnie by trafiali może ze 3 trójki średnio w meczu.. Przecież napisałem, że w roto masz pewnie najlepszy team w BeGM. W rl to nie ma prawa funkcjonować Merrill i od bidy Aminu na sf, Achiuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 7 minut temu, january napisał: Pelicans u nas wejdą do PO na Huerterze:) No sam poprowadził teraz powrót Atlanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 1 minutę temu, january napisał: Powtórzę się - oddałem go ocierając łzy, ale przynajmniej przyjaciele z Pelicans dzięki temu wrócą do PO. ale sie wyscig zrobil o wzgledy Marcusa xddddd pamietaj Marcus ze to ja bylem z toba na dobre i na zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: ale sie wyscig zrobil o wzgledy Marcusa xddddd BMF i Karpik ( pamiętacie jak kiedyś jednym tekstem o mało nie odwrócił serii PO? ) to przeszłość. Teraz CambyGOAT wyznacza koszykarskie trendy. Edytowane 26 Grudnia 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: ale sie wyscig zrobil o wzgledy Marcusa xddddd pamietaj Marcus ze to ja bylem z toba na dobre i na zle Marcus wie, ze prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: BMF i Karpik ( pamiętacie jak kiedyś jednym tekstem o mało nie odwrócił serii PO? ) to przeszłość. Teraz CambyGOAT wyznacza koszykarskie trendy. Dawaj power ranking:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Teraz, january napisał: ale musiałem go oddać Muszę kiedyś sprawdzić w wyszukiwarce forumowej ile razy to sformułowanie padło już w Be gm;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi