człowiek...morza Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) 1 minutę temu, ignazz napisał: Strasznie dojrzał Leonard jako lider w tym roku. On znowu gra inaczej i choć tu na forum zbiera zasłużone gromy za te nieobecności gdy co trzeci mecz to dzień wagarowicza z lewym L4 aby oszukać ZUS to moim zdaniem jest dziś najlepszym graczem ligi ( w pełni świadomie pisze ze lepszym od ABC czy LBJ czy Hardena) któremu dałbym piłkę aby na koniec meczu „ zrobił to”. bardzo ale to bardzo pewny jest w tym zrobieniu Jordana. no dziś koncertowa gra, mimo potrojeń (dosłownie) w co drugiej akcji. Edytowane 12 Grudnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zrobił spurs krzywdę ale jego klasy nigdy nie będę ani ignorować ani negować. ... koszykarskiej bo tak po ludzku to świnia jest wiec on w tym knicks pasuje ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 15 minut temu, january napisał: Hmm, hmm:) Ze nie az taki?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 8 minut temu, january napisał: Lepiej Największy fluke Westbrooka w tym sezonie to 1/18 z trójek z rogu. Przez ostatnie 3 sezony miał tam 38% skuteczności, a w tym sezonie nie może się kompletnie wstrzelić. No i chyba nie będzie manipulacją jeśli stwierdzę, że u mnie Westbrook nie będzie rzucał tyle catch&shoot trójek z rogu co w Houston?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 8 godzin temu, polishllama69 napisał: będziesz chwalił Indianę za top 5 Bartona ? Tak w ogóle to Indiana raczej nie będzie się chyba obnosiła z tym rankingiem, bo chociaż Barton jest w TOP 5 ogółem, to żaden z pozostałych starterów ( Conley, Lamb, Randle, Turner) nie łapie się do TOP 30 na swojej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) a Towns znów zaorany, gdy napotkał zawodnika z podobnego tieru Edytowane 12 Grudnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Godzinę temu, człowiek...morza napisał: a Towns znów zaorany, gdy napotkał zawodnika z podobnego tieru Widzę, że Łosie z Nowego Jorku obawiają się młodych i ambitnych Magic już w tym sezonie. W sumie to się nie dziwię - Twój 6, czy 7 gracz jest na poziomie mojego 13, czy 14 z końca ławki, Davis to sidekick, Leonarda mecze i minuty już zawsze będą limitowane, a Irving.. to ciężko powiedzieć, czy lepiej, żeby nie grał, czy grał.. Rl Wolves grali właściwie w 6 licząc słabo spisującego się w tym dniu rookie Culvera. Stosujesz też słabą martyrologię, bo KAT był w tym meczu -2, a Gobert -1 i w sumie mieli dość podobne statsy. Tylko, że u mnie KAT ma Mitchella obok siebie, a nie przeciwko sobie oraz zupełnie inny skład, który gdyby grał obok KATa, to z Jazz z Gobertem (którego w nagrodę za zdobycie mistrzostwa dla Knicks Woodena spuściłeś do Sacto) nie byłoby czego zbierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Alonzo i CM zdecydowanie nie idą drogą Lowry'ego i Kawhia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) 40 minut temu, Lucas napisał: Alonzo i CM zdecydowanie nie idą drogą Lowry'ego i Kawhia Ja tam do Alonzo nic nie mam Przecież nie odmówię zbicia z nim piony tylko dlatego, że ma c***owy team. Co więcej, mogę go nawet przytulić, bo domyślam się, jak traumatycznym przeżyciem może być oglądanie Townsa jako lidera. Edytowane 12 Grudnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Naturalnie tak samo, ja C_M bardzo szanuję i doceniam jego skuteczność pomimo ch$^#$^go Irvinga, zbudowania teamu mistrzowskiego. Z olbrzymim zaciekawieniem będę oglądał, kogo tym razem ogra podczas okienka transferowego wzmacniając Knicks, co jest raczej nieuniknione, gdyż na ten moment ma fatalny fit. Wg mnie tu raczej Irving poleci w jakimś dealu, gdyż nie możemy bagatelizować jego trudnego charakteru i niemożliwości pogodzenia się z byciem trzecią opcją. KAT ma u nas fatalną opinię przez te dwa swoje pierwsze mecze w playoffs oraz słabą obronę i grę w b.słabym teamie. Jak to się może zmienić, pokazują nam przykłady Lowrego w tamtym roku w playoffs, czy aktualnie Davisa jako sidekicka LeBrona. U mnie KAT ma zupełnie inną sytuację i po raz trzeci zmierza właśnie do playoffs w swojej karierze, grając w bardzo utalentowanej młodej drużynie z niesamowitymi perspektywami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) 30 minut temu, Alonzo napisał: grając w bardzo utalentowanej młodej drużynie z niesamowitymi perspektywami. Ja tam póki co nie widzę żadnych perspektyw na zbudowanie teamu ponad 2 rundę (pewnie w jakiś sprzyjających okolicznościach uda się raz zrobić ECF). a Irving oczywiście zostaje. Drużyna ma wygrywać, a to trio jest stworzone do wygrywania. Piękny styl może być ewentualnym dodatkiem. Edytowane 12 Grudnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Swoja droga paul George chce trade, czy jeszcze nie ? Tak mnie naszło ze nie ma żadnej gwiazdy obok siebie, i ogolnie ma team na II rundę max czyli to co miał w Indianie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: Swoja droga paul George chce trade, czy jeszcze nie ? Tak mnie naszło ze nie ma żadnej gwiazdy obok siebie, i ogolnie ma team na II rundę max czyli to co miał w Indianie.. no jak na moje po oddaniu westbrooka zażądałby odejścia. tym bardziej, że przedłużył umowę z powodu westbrooka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Kiedy w końcu będzie te głosowanie nad trade request ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 4 minuty temu, Sylvinho. napisał: Kiedy w końcu będzie te głosowanie nad trade request ? Nie będzie. To zły pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Nie będzie. To zły pomysł. Poddajmy to pod głosowanie. Uważam, że w tak ważnej kwestii powinni się wypowiedzieć wszyscy GM-owie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 BeGmowy trade request to jest konieczność, obecnie rostery są juz tak wymieszane względem reala, że odwoływanie się do rzeczywistości będzie coraz trudniejsze, np. bez takiego instrumentu, Paul George w teorii może przesiedzieć całe prime w Bostonie grając o nic, co byłoby kuriozalne biorąc pod uwagę, że już dwukrotnie składał w karierze trade request, żeby trafić do lepszej sportowo ekipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Godzinę temu, Sylvinho. napisał: Poddajmy to pod głosowanie. Uważam, że w tak ważnej kwestii powinni się wypowiedzieć wszyscy GM-owie. To załóż temat. Ja jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 6 minut temu, MarcusCamby napisał: To załóż temat. Ja jestem na nie. Spoko. Wieczorem jak wrócę z pracy to założę temat z głosowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 czyżby George w Socie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi