fluber Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: to dalej mało. Oddaje dużo mniej rzutów po indywidualnych akcjach: z 71% do 53% nieasystowanych za 2 z 42% do 21% nieasystowanych za 3 Często funkcjonuje jako catch&shooter i trafia trójki powyżej 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 9 minut temu, Lucas napisał: Jak pisałem kilka razy, ja oddania Bookera nie żałuję zle to wrozy przyszlosci suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 43 minuty temu, człowiek...morza napisał: zle to wrozy przyszlosci suns Czy ja wiem. Wolę się dobrze bawić niż jarać się "mistrzostwem" (którego Booker nie gwarantuje przecież :P) w grze na forum internetowym. To nie jest prawdziwe NBA i na sprawiać fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 7 minut temu, Lucas napisał: Czy ja wiem. Wolę się dobrze bawić niż jarać się "mistrzostwem" (którego Booker nie gwarantuje przecież :P) w grze na forum internetowym. To nie jest prawdziwe NBA i na sprawiać fun Rybak lubi się grzać w blasku Woodena , przypisując sobie mistrzostwo i nazywając siebie GOATem - jak Twoje życie nie zaczyna się na ESC a kończy na .DEL to tego nie zrozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 4 godziny temu, Qcin_69 napisał: Fluber jeszcze kilka takich rozsądnych postów i będę miał Hornets nad Wizards :wink::wink: A jest ktoś kto nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Sypią się nam Lakers. DLO out na 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 5 godzin temu, fluber napisał: Sacramento Kings - O Gobercie jest bardzo cicho, ale w tym sezonie to spokojnie TOP 10 gracz w lidze plus RIcky Rubio bardzo dobrze wszedł w sezon, jest niezły Joe Harris, który utrzymał swój świetny rzut z dystansu, jest Marcus Morris, który zalicza puste kalorie w New York Knicks i jeszcze kilku ludzi, takich jak Dario Sarić czy Thaddeus Young. Dzięki za miłe słowa Rubio gra jak prawdziwy generał. Kozacka forma od mistrzostw, odmienił Suns a u mnie odmienia Kings, obok Goberta najważniejszy gracz tej ekipy. Gobert coraz lepiej wyglada przy Conleyu ale z Rubio już byłby zgrany wiec o niego się nie boje. Wyglada jak top10 gracz NBA i ten deal z Davisem nie wyglada zle. Nie zgodzę się tylko ze Isaac idzie po DPOY, dla mnie Rudy idzie po 3peata w tej kategorii. Forbi Harris Tadziu Saric i Morris prezentują się tak jak się spodziewałem albo i ciut lepiej i morda się cieszy jedno mnie w tej ekipie wkurwia ale to cholernie, on mnie oszukał tak mocno jak Stanley J. - Dennis Smith Jr chłopie co się z tobą stało ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 2 minuty temu, shevcu napisał: Gobert coraz lepiej wyglada przy Conleyu ale z Rubio już byłby zgrany wiec o niego się nie boje. Wyglada jak top10 gracz NBA i ten deal z Davisem nie wyglada zle. Nie zgodzę się tylko ze Isaac idzie po DPOY, dla mnie Rudy idzie po 3peata w tej kategorii. Jop. A Camby niech pluje sobie w brodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 8 minut temu, shevcu napisał: jedno mnie w tej ekipie wkurwia ale to cholernie, on mnie oszukał tak mocno jak Stanley J. - Dennis Smith Jr chłopie co się z tobą stało ;( Jest nadzieja, w meczu z dallas po raz pierwszy w sezonie zdobyl wiecej niz 2 punkty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 2 godziny temu, shevcu napisał: Dzięki za miłe słowa Rubio gra jak prawdziwy generał. Kozacka forma od mistrzostw, odmienił Suns a u mnie odmienia Kings, obok Goberta najważniejszy gracz tej ekipy. Gobert coraz lepiej wyglada przy Conleyu ale z Rubio już byłby zgrany wiec o niego się nie boje. Wyglada jak top10 gracz NBA i ten deal z Davisem nie wyglada zle. Nie zgodzę się tylko ze Isaac idzie po DPOY, dla mnie Rudy idzie po 3peata w tej kategorii. Forbi Harris Tadziu Saric i Morris prezentują się tak jak się spodziewałem albo i ciut lepiej i morda się cieszy jedno mnie w tej ekipie wkurwia ale to cholernie, on mnie oszukał tak mocno jak Stanley J. - Dennis Smith Jr chłopie co się z tobą stało ;( Se wymień na Cam R? Mam Stanleya tez jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 40 minut temu, january napisał: Odpalanko Bulls-Nets. Vamos Claxton, vamos Hutchison! Vamos Pinson:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Kontuzje u Jaśka to karma za obrażanie Jokicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 4 minuty temu, january napisał: Przecież to jest u Ciebie 47 gracz rotacji No to vamos warren:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Masa kontuzji, brogdon dzis nie gra z powodu kontuzji plecow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Wiggins tez nie wrócił z pogrzebu jeszcze wiec stracił drugi mecz. pauzował Leonard A nie zagrał Beverly i Shamet w clippers powrót PG który w 20 minut wrzucił Atlancie 37. w s5 Mann którego nie kojarzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Czy mi się wydaje czy ten sezon jest jakiś ogólnie zje***y? Wszyscy albo kontuzjowani albo słabo grają. Ewentualnie odpoczywają co drugi mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Fatalne to jest dla wszelakich lig i innych roto zabaw - nie było czegoś takiego na taka skale ale tytuł dla Rsptors i dbanie o Leonarda zrobiło swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, cvbe napisał: Czy mi się wydaje czy ten sezon jest jakiś ogólnie zje***y? Wszyscy albo kontuzjowani albo słabo grają. Ewentualnie odpoczywają co drugi mecz. Bulls-nets Irving, durant, levert, wilson chandler, otto porter Pacers-bucks Middleton, brogdon, lamb, oladipo, mcconnell Hornets-knicks payton, bullock Heat-pelicans Zion, ingram, redick, james johnson, hart, ball, dragić, okafor, winslow Minnesota-houston Wiggins, okogie, westbrook, capela , gordon, house, green Toronto-dallas Lowry, ibaka Spurs-blazers Collins, nurkic, gasol, murray Clippers-hawks Leonard, beverley, shamet, collins, huerter Rzeznia Edytowane 17 Listopada 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Biorąc pod uwagę ze nie zagrali twoi 3 najdrożsi gracze ( payroll na 66.000.000 plus to ze 10.000.000 masz w dead money to masz do dyspozycji z 50.000.000 do grania) to i tak sobie radzisz. Choć stawiając przede wszystkim na mocna gwiazdę RW tu nie ma miejsca na potknięcia. NYK bez dwóch liderów plus w nocy wypadł McConnel - ma dużo gorzej ( strasznie mocny big ball bo do zdrowych Davis Tucker dochodzą teraz duże minuty w rl Tysona a i Śliwka będzie miał więcej minut za Grubym a skład uzupełnia Wilson co robi 5 wysokich i żadnego porządnego PG czy SG ) lub Wizzards gdzie Capela musi grać za trzech do czasu normalizacji rotacji. Nie ma lekko z dobrych wieści to rewelacyjny powrót PG13. U mnie grając ze spurs Nassir Little dostał 31 minut wiec go wrzucają na głęboka wodę. A Cam znowu w ATL dostał zgodę na aż 15 oddanych rzutów. Spieszmy się kochać młodych graczy ... tak szybko się składają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 30 minut temu, ignazz napisał: Biorąc pod uwagę ze nie zagrali twoi 3 najdrożsi gracze ( payroll na 66.000.000 plus to ze 10.000.000 masz w dead money to masz do dyspozycji z 50.000.000 do grania) to i tak sobie radzisz. Choć stawiając przede wszystkim na mocna gwiazdę RW tu nie ma miejsca na potknięcia. Mam 12 ludzi, którzy byliby w wąskiej rotacji play-off teamu, więc 3 kontuzje nie powodują, że nie mam kim grać na szczęście. I to i tak dopiero pierwsza moja noc, gdy pauzuje więcej niż 2 graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi