Eld Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 33 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie mam pretensji do Ciebie, jeśli odniosłeś takie wrażenie to sorry Piszę, że pretensje to nie do mnie. Jest jeszcze 3 Radnych do których słać pretensje można ;). Nie wymysłą inne daty. Ja w osotatnie trzy dni zrobiłem całkiem sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 to już wiadomo, ze nie wymyślą? szybko im poszło zaczynam kampanie "nie dla opisów przed Świętami" nawet jak c***a to da, to nikt mi nie powie, że za późno się zacząłem pruć wpisujcie miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 58 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: zaczynam kampanie "nie dla opisów przed Świętami" nawet jak c***a to da, to nikt mi nie powie, że za późno się zacząłem pruć wpisujcie miasta Ciechocinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 57 minut temu, polishllama69 napisał: Ciechocinek Bie czytałem , nic dziwnego, nie ma co czytać przed Finałem Konferencji , a wybawi tam napierdalajcie , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) NA KO-LA-NA przed wielkim Serbem tak jest! Edytowane 9 Listopada 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Lillard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 6 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: to już wiadomo, ze nie wymyślą? szybko im poszło zaczynam kampanie "nie dla opisów przed Świętami" nawet jak c***a to da, to nikt mi nie powie, że za późno się zacząłem pruć wpisujcie miasta Zrób opis wcześniej, w wolnej chwili zrobisz update i uzupełnisz o pozostałe mecze statsy Lepiej, żebyśmy mieli opis Nuggets z 20 meczy niż w ogóle 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Lillard Lowry.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Biedny ten Lillard, ze ma taki c***owy support w rl NBA , dać mu Bookera i Tatuma i Blazers by szli po tytuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 @Alonzo ja zawsze robię wszystko na ostatnią chwilę, to tak żeby była jasność 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Biedny ten Lillard, ze ma taki c***owy support w rl NBA , dać mu Bookera i Tatuma i Blazers by szli po tytuł support ma legitny, tylko kontuzje w naszej grze Dame to i tak luźno top5 na ten moment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Wiggins przeszedł sam siebie. Wiem ze jestem wymagającym GM i nie toleruje lenistwa oraz bezmózgowia ale... 40 / 5 / 7 asyst 0 strat i 3 bloki 17/33 rzuty z gry i najlepsze plus 13 w wyrównanym meczu sprawia ze nie wierze ze tak można. Fajerwerki w nocy Lill Russ Siakam iWiggins mieli grane ale królem Jok Ps. Nassir Little dostał już troszkę minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Wiggins kilka ostatnich meczów faktycznie wygląda jak koszykarz. 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: w naszej grze Dame to i tak luźno top5 na ten moment Lilllard to już od kilku sezonów w regular season jest ~top5 ligi. Niby nie jest dobrym obrońcą, ale zły też nie jest, a w ataku te 27-7 na ~59%TS przy 75+ meczach + świetny charakter i leadership. Np. Lilllard > Embiid easily na regular, od Kawhiego pewnie też jak znowu opuści ~20 meczów. Tylko w playoffach trzeba jednak mieć opcję 1B dla Dame'a jak chce się grać o tytuł, a kilku innych ludzi (Kawhi czy inny LeBron) mocno podnosi poziom, więc jego wartość spada, ale to już pewnie pytanie, jak rozwiną się Tatum z Bookerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 na korzyść QCina działa też fakt, że Booker bardzo poprawił D i nie jest już dziurą o tej stronie (może to efekt Rubio i mniejszego LOAD, ale to nie jest do sprawdzenia raczej już teraz), ogólnie też rok temu Jusuf rozwinął się jako passer, więc Lillard fajnie grał off-ball, ale teraz z Hassanem to o to ciężko 48 minut temu, ignazz napisał: Wiggins przeszedł sam siebie. Wiem ze jestem wymagającym GM i nie toleruje lenistwa oraz bezmózgowia ale... 40 / 5 / 7 asyst 0 strat i 3 bloki 17/33 rzuty z gry i najlepsze plus 13 w wyrównanym meczu sprawia ze nie wierze ze tak można. ciekawe jak to przełoży się na grę z ławki i mniej rzutów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Zobacz choć skrót. on jest stworzony do atakowania pasa środkowego i z ławki po prostu mu będzie dużo łatwiej. Patrząc na skład osobowy Golden to właśnie takie granie vs ławka w sumie. jezeli Wiggins robi to co do niego należy i korzysta z atletyzmu ścinając na kosz to gra się klei. Ostatnio pokazał ze potrafi odegrać a pamiętaj ze buduje zespół na graczach z zasięgiem za trzy. brogdon Bertans morris Gay LMA len i ten na razie boleśnie wchodzący w sezon REDISH maja rzut za trzy. Nawet Dejounte poprawia ten element. Można się czepiać Wigginsa o sporo ale w ostatnich meczach gra bardzo dobrze i co zaskakuje mądrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 LMA w tym sezonie 25% a w karierze 28%, nie nazwałbym tego dobrym rzutem, Gay w tym sezonie 24% a w karierze 34%, przeciętny typ i jeszcze ma jakiś fluke póki co Morris oddaje 0,7 trójki na mecz w tym sezonie Reddishowi trzeba po prostu zamknąć drive i pozwolić rzucać to może 8pkt na 47TS% Lena sie nie czepiam, bo on po urazie, ale dzielenie rotacji z Damianem Jonesem to jak .... w sumie nie wiem co, ale coś złego ogólnie nie siej takich narracji nie popartych cyferkami, bo nie warto Wiggins chyba dopiero teraz zrozumiał, że 60% rzutów powinno byc ze strefy at rim, ale zobaczymy jak długo to utrzyma i jak bedzie wyglądał na tle lepszego zespołu w interior D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Gay i Bertans to za zeszły sezon ścisły top za trzy / Rudas miał mizerne pierwsze spotkania ale wraca do normy i tu pokazywanie średnich kariery to manipulacja większa niż to co mi zarzucasz. LMA także dopiero rozwija ten rzut wiec przytaczane dane z PTB czy Gaya z Toronto nie maja sensu. Liga się zmieniła i z nią gracze. Alex Len za trzy zaczynał na poważnie rzucać rok temu w styczniu. LMA oddawał takie rzuty gdy kończył się czas. pisze o tym jak dany gracz teraz reaguje na zmiany i co wprowadza nowego i nie widzę powodu aby dać statystyki całej kariery dla kogoś kto robi to od niedawna. Redisha sprowadziłem bo ma opinie gracza z zasięgiem i potrzebuje teraz czasu i doświadczenia. Nba to inna bajka niż NCAA i się boleśnie o tym przekonuje Dodatkowo niezłe wybiórczo korzystasz ze Stat. LMA bierzesz karierę a Morris z kariery 42% ;))) milczysz - tak bawić się możemy w nieskończoność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 40% to fajny wynik, ale nie nazwałbym tego ścisłym topem, zwłaszcza przy 2.6 3pt FGA, Bertansa mogłeś zauważyć, ale ani słowem nie poruszyłem, bo to faktycznie topka, ale ciągle nie czuje tej jego obrony, ale Wizz bede ogladal teraz Lena lubię za jego rim protection i spoko trójkę, ale sezon zaczął jak łak i wymaga też elitarnego kreatora obok, cieszy mnie też, że coraz bardziej widac, kto rok temu odpowiadał za ochronę obręczy w Hawks średnie z kariery przyrównałem aby pokazać "potencjał", więc nie traktuj tego jako atak i manipulację w LMA nie wierzę i raczej ciężko mnie przekonać a jeden super wynik w bardzo dobrym match-upie mnie nie przekona do jego "dobrego" listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) kilka słów o graczach Nuggets, których u siebie nie mam Murray - ofensywnie zaczął mocno średnio, ale od tygodnia to jest luźno poziom top25 ligi, niezła obrona, kilka kapitalnych asyst nie podpala się, wybiera tylko dobre rzuty Barton - jakby to nie zabrzmiało jest to obecnie najpewniejsza opcja ofensywna Nuggets, dzisiaj z Sixers mega ważna trója oraz dwie b2b akcje w obronie (blok i steal) w bardzo trudnym momencie gdzie każdy stracony punkt poskładał by nadzieje na wina Milsap - Pan Profesor, wygląda kapitalnie fizycznie, bardzo skuteczny zza łuku, ostoja Śliwka - mocno traci na słabej formie reszty ławki, gra bardzo dobrze nie licząc momentów gdy uzna, że powinien odpalić floatera zza linii FT Monte - stracił na minutach przez dodanie Granta, musi się ogarnąć, bo Malone się cackać z nim nie będzie, na dziś dzień Iggy ma u mnie flaszkę i zapchane salary posiadając go w rotacji jako ważnego gracza Craig - taki mój wyrzut sumienia, ostrzegałem Sylwka, że dawanie mu takiej kasy to mega ryzyko, bo Malone go nigdy nie cenił na tyle aby traktować jako żelazny element rotacji, mijemy nadzieje, że wróci, póki co jednak dziś tylko 4 minuty, najmniej ze wszystkich MPJ - dostaje już swoje minuty, ale nie ma co liczyć na coś więcej, strasznie słaby w D na nogach, w ataku ma przebłyski, ale przez brak touches ma tendencje do oddawania Melonowych jumperów Edytowane 9 Listopada 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Fakt sliwka wygląda bdb w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 strasznie słaby ten Fatić, może go wymienie na Dedmona z DARem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 33 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: strasznie słaby ten Fatić, może go wymienie na Dedmona z DARem Pamiętaj żeby dorzucić pick bo inaczej nie przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi