Qcin_69 Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Frank Jackson jest spoko, mój rozgrywajek na lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Frank Jackson jest spoko, mój rozgrywajek na lata na lata, bo tylko w okresie letnim, w Summer League dostanie szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 No to nie muszę się martwić drugą opcją, bo Simmons jest 27my Spoko, naprawdę świetny stat. Jrich zepsuł jeden mecz i już jest gorszy niż Frank Jackson i inni, którzy grali poniżej 1 minuty. Wyciąganie adv stats po 3 meczach powinno być zakazane Tak to jest właśnie na małej próbce spotkań. Wczoraj Wall był 29, a dziś jest 91. Wystarczył gorszy mecz w ofensywie przeciwko Blazers po dwóch bardzo dobrych. No, ale Davis pierwszy, Griffin trzeci. Mimo wszystko odnotujmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 I cała moja S5 w TOP25, również odnotujmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 I cała moja S5 w TOP25, również odnotujmy Ja Ci to odnotowałem parę stron wcześniej, że wszedłeś w sezon jak łysy z brazzers wiadomo w co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Ja Ci to odnotowałem parę stron wcześniej, że wszedłeś w sezon jak łysy z brazzers wiadomo w co. Bardzo dobrze, że to zrobiles start cieszy, ale wiadomo że Moore i Kemba nie będąe tak napieprzac (chyba że CY ma taki wpływ na Kembe jak na Arize ) ale za to liczę na trochę więcej od Brooka i na to, że Hezonja będzie dostawał więcej minut i ustabilizuje się na takim poziomie jak w meczu z Bucks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 I cała moja S5 w TOP25, również odnotujmy a u mnie całe s5 + payton w top29 bardzo profesjonalny ranking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) Marcus, tylko żeby zaraz jakiś dzieci z tego nie było Edytowane 24 Października 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Robię podkład taki luźny pod injuries i wpisując Clippersów dochodzę do wniosku, że jeśli BMF ma chociaż te 185 cm wzrostu i nie skończył jeszcze 40 to mógłby być wpisany jako key res w tym rosterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Robię podkład taki luźny pod injuries i wpisując Clippersów dochodzę do wniosku, że jeśli BMF ma chociaż te 185 cm wzrostu i nie skończył jeszcze 40 to mógłby być wpisany jako key res w tym rosterze Daj znać jak dojdziesz do Detroit. Ci to się robią poważnym kandydatem do bottom 3 w obliczu kontuzji. Dziś znowu Dunn im wypadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 wczoraj wypadł, a grał jeszcze w 4q meczu z Mavs, szkoda typka dobrze, że uraz stosunkowo niegrozny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Daj znać jak dojdziesz do Detroit. Ci to się robią poważnym kandydatem do bottom 3 w obliczu kontuzji. Dziś znowu Dunn im wypadł. Teraz praktycznie jestem bez PG bo Mudiay też siedzi z kontuzją i zostaje Briscoe z 2 waya xd Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Robię podkład taki luźny pod injuries i wpisując Clippersów dochodzę do wniosku, że jeśli BMF ma chociaż te 185 cm wzrostu i nie skończył jeszcze 40 to mógłby być wpisany jako key res w tym rosterze Kiedyś trzecia liga KNBA, stary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 (edytowane) Zach jako lider to totalny rak, ale znów 32pkt i kluczowy steal na Kembie + ft na zwycięstwo biere no i fizycznie wygląda kapitalnie, nie widać śladu po tym aclu https://twitter.com/TheRenderNBA/status/1055273874554806273?s=19 "Only two players in Chicago Bulls franchise history have scored 30+ points in each of the first four games a season: Michael Jordan and Zach LaVine" aha, oglądając tych kasztanów wymyśliłem hasło dla Soty qcina - Trust The Wafelss Tatum moze sobie na szafce powiesić Edytowane 25 Października 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Bazemore dzisiaj fantastycznie pokazał doncicowi miejsce w szeregu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Nikt się tu Bucksami nie zachwyca? Przecież oni są +++ (zaczał Kemba jak na sterydach) w stosunku do RL Bux, którzy wymiatają. SlaKB pewnie zaciera rączki... Kemba super, dodatkowo fitowo pasuje Ale mnie ta ławka gryzie... Choć tu też, pod kątem fitu na pewno dodatkowy plus. ps qcin żądam zadośćuczynienia za rubio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Kemba super, dodatkowo fitowo pasuje Ale mnie ta ławka gryzie... Choć tu też, pod kątem fitu na pewno dodatkowy plus. ps qcin żądam zadośćuczynienia za rubio Bucks to obok Nets jedyna drużyna bez porażki w konferencji wschodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Kemba super, dodatkowo fitowo pasuje Ale mnie ta ławka gryzie... Choć tu też, pod kątem fitu na pewno dodatkowy plus. ps qcin żądam zadośćuczynienia za rubio Jordan Clarkson może Ci to oslodzic 15 punktów z ławki na ulicy nie leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Jordan Clarkson może Ci to oslodzic 15 punktów z ławki na ulicy nie leży mam 20 pkt, 10 zbiorek i dobra obrone ten kasztan clarkson to by u mnie na two-waya sie nawet nie przebił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 mam 20 pkt, 10 zbiorek i dobra obrone ten kasztan clarkson to by u mnie na two-waya sie nawet nie przebił o McGruderze pisałeś to samo, a teraz Fluber ma steal roku u siebie za 2runde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi