fluber Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Przeciwko Clippers najlepiej nie wyglądał, chociaż oczywiście domyślam się, że będziesz próbował ugrać kilka spotkań dla Niego pod przykrywką LeBrona agenta No akurat po tym jak wygladal lebron z clippers to widac bylo ze to byl problem zdrowotny a nie pozaboiskowe gierki. natomiast spodziewam sie narracji ze z clippers u nas by nie musial grac dogrywki i by nie byl zmeczony wiec by gral ( bo dzis lebron znowu nie gra ) Leczył kontuzje, kiedy Grizzlies mieli jeszcze apetyty. Handlować Nim nie zamierzają, więc raczej nie ma tu szans na shutdown. Zobaczymy co przyniosą następne dni.Mialem na mysli w jego przypadku tylko absencję w ostatnim meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 No ta teoria, że LeBron specjalnie opuszcza mecze to była mocno z dupy. O, dzisiaj też out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Ja się z LJ nabijam. Taki tu shutdown jak u kontuzjowanego Davisa. Nie. To nie jest ta sama sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Thomas z Denver to też raczej pospolity shutdown żądam rekompensaty! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 A ile AD miał mieć przerwy? Może shutdown liczyć jak minie ten okres? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 A ile AD miał mieć przerwy? Może shutdown liczyć jak minie ten okres? Mówiło się o tydzień-dwa. Zgodziłem się na dwa, ale dla niektórych to wciąż mało i chcą mu jeszcze wydłużyć kontuzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Nie no, to była typowa AD-pseudokontuzja, nie wiem kiedy ten okres mija, ale po dwóch tygodniach powinien być bez dyskusji shutdown. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Dziś nie będzie o swoich: Rewelacyjny masz Hardena który potwierdza MVP formę. Ale w nocy do niezłej formy wrócił Iggy. Oraz Lou ABC Kemba Doncic LMA Klay Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Tak się dzisiaj zastanawiałem, że jak bym nie ściągnął Westbrooka w wakacje a co za tym idzie-nie zatrzymał PG13 i trafił by on pod skrzydła SlaKB to by nie było co zbierać z beGM w tym roku. Walker-Middelton-PG13-Giannis-X i nara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Tak się dzisiaj zastanawiałem, że jak bym nie ściągnął Westbrooka w wakacje a co za tym idzie-nie zatrzymał PG13 i trafił by on pod skrzydła SlaKB to by nie było co zbierać z beGM w tym roku. Walker-Middelton-PG13-Giannis-X i nara. Jakby rada nie zabrała mi Paul George to moja paczka, by wygląda zapewne Rubio - Hield - Paul George - Blake Griffin - Anthony Davis I byłoby po lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Jakby rada nie zabrała mi Paul George to moja paczka, by wygląda zapewne Rubio - Hield - Paul George - Blake Griffin - Anthony Davis I byłoby po lidze Rubio raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Jakby rada nie zabrała mi Paul George to moja paczka, by wygląda zapewne Rubio - Hield - Paul George - Blake Griffin - Anthony Davis I byłoby po lidze Regis też grubo na PG13 mógł by zyskać. Duo Harden-PG to była by jakaś miazga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Rubio raczej nie Był na blocku, dość tanio dostępny, a ja po pozyskaniu George miałem jako numer jeden właśnie Rubio Inna sprawa, że gra słaby sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Ale dobrze się stało. Przyszły MVP jest tam gdzie ma być . Rozrzucenie allstarów po klubach wszystkim nam na dobre wyjdzie, stąd liczę na bardzo emocjonującą pierwszą turę na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Był na blocku, dość tanio dostępny, a ja po pozyskaniu George miałem jako numer jeden właśnie Rubio Inna sprawa, że gra słaby sezon. Tanio? Tak jak wowczas tak i teraz uwazam, ze to byla jedna z lepszych wymian dla mnie;) pierwsza runda Houston i swap pickow Heat/NYK z DET/IND to cos czego nie mialbys szansy przebic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Conley gra dzis w piatce 4 dni przed trade deadline przeciwko mocarnym knicks. W tym przypadku raczej trudno bedzie przekonac kogokolwiek ze byl to shutdown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Conley gra dzis w piatce 4 dni przed trade deadline przeciwko mocarnym knicks. W tym przypadku raczej trudno bedzie przekonac kogokolwiek ze byl to shutdown Albo Memphis nie udało się go nigdzie pchnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Albo Memphis nie udało się go nigdzie pchnąć. Skoro dla nich gra to dotad sie nie udalo ale przeciez jeszcze maja czas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Smart wykańcza RL OKC ale jakoś nie mam nic przeciwko temu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Smart wykańcza RL OKC ale jakoś nie mam nic przeciwko temu . kłamczuszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi