Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Młode pokolenie świetnie gra: i Zizic i Osman w nocy wygrali mecz z Wizz.

7 asyst Osmana i miłe dla oka 12/12 Zizics cieszy i gratuluje.

Kroczek do przodu zrobił tez Bertans który przebił się do S5 spurs. 18/1/5/4st/1bl i kolejny mecz z 5 trójkami ( 2 z rzędu) 5/12

Zwiększajac mu role, lepszych alter ego i minuty Davis się także sprawdza. Tu jest o tyle ważne ze w dalszym ciągu on funkcjonuje wokół gwiazd San Antonio.

To jest trochę inna gra niż u tankera który daje pograć wszystkim

Tu jest walka do upadłego o PO.

Ale tak jak wspomniałem Zizic i Osman obecnie świetnie tez sykorzystuja szanse.

Korzystając z okazji wywołania Real nba :

Poelt dostosował się do nijakosci Pau Gasola - obaj mega nieprzydatni

Forbes - najgorszym graczem na parkiecie z -17 a spada tez jakość gry objawienie sezonu White’a który przejmuje rzuty DDR ( dalej uraz) 6/15 i jest nieskuteczny.

Wchodząc w buty DDR to chyba za dużo zadań w drużynie. Broni to postednio tez samego DDR.

Świetny Bellinelli. Bucks maja niesamowity pożytek z ławki z Ferrari. Doskonały T2.

LMA na swoim normalnym wysokim poziomie.

29/14/4/1bl 10/15 9/10 efektywnie.

Lider.

Obudził się z letargu Stanley

8/5/4/3st i 2/4 za trzy z obrona to nie są cyfry wstrząsające ale takie all around chociaż. A to mój 13-14 gracz rotacji.

Tu z „ obcych” Reggie Jackson świetny mecz 25/3/5.

Super Pat Conaughton ( kto ma gracza 7/8 z gry)

Ross 16/6 4/10 za trzy

Na koniec z nowym GM wita się........

Chris Paul zagrał 10/9

[...] spada tez jakość gry objawienie sezonu White’a który przejmuje rzuty DDR ( dalej uraz) 6/15 i jest nieskuteczny.

Wchodząc w buty DDR to chyba za dużo zadań w drużynie. Broni to postednio tez samego DDR.

Absolutnie sie nie zgadzam, 

White juz od dawna przejal czesc obowiazkow derozana, nawet jak ten nie byl kontuzjowany. Wlasnie glowna bronia Spurs w tym momencie jest high pick&roll z Whitem i Aldridgem lub po prostu podanie na post up do LA. White rzeczywiscie mial 6/15 w tym meczu, ale w ostatnich trzech (czyli tyle ile nie gra derozan) jest 17/31 i ogolnie ma grubo powyzej 50% w tym trymestrze. I powiem wiecej, gdyby nie to, ze to duo jest tak zabojczo skuteczne taki forbes, belinelli czy bertrans spadliby mocno w 3pts%

Pisalem to w kontekście ze za dużo grzybów w barszczu.

Spada jakość bo za dużo obowiązków.

Tym tez odrobine tłumacze DDR.

Bardziej o to chodziło.

White nie kreuje aż tak Bertansa.

Davis zaczyna już sam kreować pizycje.

https://m.youtube.com/watch?v=IW1IbAS3hQQ

https://m.youtube.com/watch?v=IW1IbAS3hQQ#

Tu wklejam zarówno udane jak i błędne akcje.

Tam nie ma zbytnio udziału White.

Więcej odrzucenie na obwód LMA oraz klasyczne 2014 podania na obwodzie.

Tam każdy każdemu pomaga.

Tam widać jak istotnym dla spurs jest Łotysz.

On już wygrał pare meczów.

Tam masz tez wklejona obronę Shite’a niestety gwizdek poszedł na faul.

Ale fajnie się na tych młodych patrzy.

I widać jak Pau jest poza gra.

Może z pickiem ;))))))) ?

Pisalem to w kontekście ze za dużo grzybów w barszczu.

Spada jakość bo za dużo obowiązków.

Tym tez odrobine tłumacze DDR.

Piszesz ze White mial 6/15 z czego wniosek ze jego jakosc spada bo ma za duzo obowiazkow. To ja napisze Aldridge mial dzisiaj 4 asysty, a w poprzednim meczu 6, widac ze gorzej kreuje kolegow, bo ma za duzo obowiazkow :P 

White pomimo gorszego rzutowo wystepu nadal ma kosmiczna skutecznosc na duzej probce i jest bardzo waznym elementem druzyny. 

White nie kreuje aż tak Bertansa.

Davis zaczyna już sam kreować pizycje.

https://m.youtube.com/watch?v=IW1IbAS3hQQ

https://m.youtube.com/watch?v=IW1IbAS3hQQ#

Tu wklejam zarówno udane jak i błędne akcje.

Tam nie ma zbytnio udziału White.

Więcej odrzucenie na obwód LMA oraz klasyczne 2014 podania na obwodzie.

Tam każdy każdemu pomaga.

Ogladam Spurs, wiem co graja. White przede wszystkim zaczyna akcje i nie zawsze oczywiscie, ale bardzo czesto jest to p&r z Aldridgem i penetracja White'a w pomalowane, gdzie jak pisalem ma kosmiczna skutecznosc, wiec jest mocno kryty. Przez to LA dostaje pile na dobra pozycje, dobija po Derricku lub pilka jest rozrzucana dalej po obwodzie z czego korzystaja rzucajacy za 3 zawodnicy tacy jak Bertrans, nierzadko po kolejnej penetracji belinelliego czy innego gaya, zeby rozbic rozchwiana obrone do konca.

Moja tez jest taka - LA bylby mniej skuteczny bez White'a, obrona nie bylaby tak dobrze lamana, shooterzy mieliby mniej miejsca. W tym sensie White kreuje shooterow i wlasnie jego skutecznosc, ktora poddajesz w watpliwosc :P 

Oczywiscie z zachowaniem wszelkich proporcji - najwazniejszy jest naturalnie Aldridge i gra swietnie ostatnio. 

A sam Bertrans jak mam sie odniesc ma goraca lape nieziemsko i masz z czego sie cieszyc.

ma tez wady, ale nie chce mi sie wchodzic w dyskusje :P

Tam masz tez wklejona obronę Shite’a niestety gwizdek poszedł na faul.

Haha, wypraszam sobie Shita :D 

drugi mecz Monte Morrisa jako starter w tym sezonie

20/7/7/2 8/12 3/4 za 3 i oczywiście 0 strat

w tym rs w 24 minuty zalicza średnio 0.7 straty

0.7 Ignazz

Malik też świetne spotkanie

22pkt 9/16 4/6 za 3

dziękuje za uwagę

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Terry rozier znowu w większych minutach pod nieobecnosc irvinga 17-5-10-3 i tylko 1 strata 5/10 fg i 3/5 za 3.

Kent bazemore wrocil na 50 mecz sezonu atlanty hawks co w polaczeniu z tym ze warren pauzuje od 50 meczu suns oznacza ze nie bylo ani jednego spotkania gdy brakowalo ich obu;) to tyle w temacie problemow z rotacja.

Mccollum jeszcze nie skonczyl meczu ale na razie nie narzekam:) na ten moment 25 punktow na swietnej skutecznosci:)

Terry rozier znowu w większych minutach pod nieobecnosc irvinga 17-5-10-3 i tylko 1 strata 5/10 fg i 3/5 za 3.

Kent bazemore wrocil na 50 mecz sezonu atlanty hawks co w polaczeniu z tym ze warren pauzuje od 50 meczu suns oznacza ze nie bylo ani jednego spotkania gdy brakowalo ich obu;) to tyle w temacie problemow z rotacja.

Mccollum jeszcze nie skonczyl meczu ale na razie nie narzekam:) na ten moment 25 punktow na swietnej skutecznosci:)

Chyba kpisz sobie z tym bazemore i warrenem gosciu.... liczymy daty i wpasowujemy w mecze cleveland a nie Liczymy mecze atlanty i wszystkich innych drużyn. Nie życzę sobie manipulowania tłumu w ten sposób.

Chyba kpisz sobie z tym bazemore i warrenem gosciu.... liczymy daty i wpasowujemy w mecze cleveland a nie Liczymy mecze atlanty i wszystkich innych drużyn. Nie życzę sobie manipulowania tłumu w ten sposób.

Oczywiscie ze nie liczymy dat ( patrz na 1t i chociazby butlera u jaska), zawsze liczymy absencje wg numeru meczu w rl nba. Nikim nie manipuluje, tak po prostu gramy. Jak ktos opuscil 8 meczow to opuscil 8 a nie 5 czy 11.

Edytowane przez fluber

Oczywiscie ze nie liczymy dat ( patrz na 1t i chociazby butlera u jaska), zawsze liczymy absencje wg numeru meczu w rl nba. Nikim nie manipuluje, tak po prostu gramy. Jak ktos opuscil 8 meczow to opuscil 8 a nie 5 czy 11.

Ale Co to Za bezsensowne myślenie? Warrena nie ma jakos od tygodnia, a bazemore wrócił dzisiaj. Ja rozumiem jakby to była różnica dwóch dni ale nie tyle aż... to jest za duża różnica! Nie było ich tydzień u ciebie i koniec kropka. ( przynajmniej dla mnie). Ty tez mi próbowałeś wcisnąć słaby mecz Conleya na podstawie daty, trochę nie fair, nie sądzisz???

Poza tym w ogóle twojego rozumowania nie czaje. Jak zawodnik Warren opuścił powiedzmy 10 meczy - od numeru 50 do 60 w suns w Real,to w twoich Cavs opuści od numeru 48 do 58 powiedzmy, jeżeli Cavs maja mniej rozegranych. I tyle. Bez śmiesznych kombinacji proszę.

Edytowane przez RonnieArtestics

Ale Co to Za bezsensowne myślenie? Warrena nie ma jakos od tygodnia, a bazemore wrócił dzisiaj. Ja rozumiem jakby to była różnica dwóch dni ale nie tyle aż... to jest za duża różnica! Nie było ich tydzień u ciebie i koniec kropka. ( przynajmniej dla mnie). Ty tez mi próbowałeś wcisnąć słaby mecz Conleya na podstawie daty, trochę nie fair, nie sądzisz???

Poza tym w ogóle twojego rozumowania nie czaje. Jak zawodnik Warren opuścił powiedzmy 10 meczy - od numeru 50 do 60 w suns w Real,to w twoich Cavs opuści od numeru 48 do 58 powiedzmy, jeżeli Cavs maja mniej rozegranych. I tyle. Bez śmiesznych kombinacji proszę.

Ja rozumiem ze porazka boli ale mamy tu juz ustalone od dluzszego czasu pewne schematy i w ten sposob liczylismy absencje w poprzednich trymestrach. To nie jest bez sensu bo terminarze sa poprzesuwane i to jedyny sposob by kazdy mogl zagrac w odpowiedniej liczbie meczow.

Serio pytam.

Rada zdecyduje:)

Ja rozumiem ze porazka boli ale mamy tu juz ustalone od dluzszego czasu pewne schematy i w ten sposob liczylismy absencje w poprzednich trymestrach. To nie jest bez sensu bo terminarze sa poprzesuwane i to jedyny sposob by kazdy mogl zagrac w odpowiedniej liczbie meczow.

Rada zdecyduje:)

Nie liczyliśmy w ten sposób. Jak ktoś opuścił kilka meczy w swojej druzynie w realu, to w twojej tez opuści. I nie kombinuj cwaniaczku.

I nie bądź taki pewny siebie z ta porażka.