Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Szulim napisał(a):

Jeśli jesteś chętny żeby tyle mu dać to zapraszam ;) 

w RL raczej wątpię żeby dostał tyle ;) 

no i widzę że Pels i GSW poczuli ciepło jak wrzuciłem jak Jazz sobie radzi - jak tam wasze S5? ;) 

Wrzuciłeś wielu graczy w tym Giddeya, którego wiele razy krytykowałem, a obecnie gra rewelacyjnie, a odniosłem się do Lavine, bo po prostu organizacja Kings jest obok Clippers drugą najczęściej przez mnie obserwowaną. 

Wydaje mi się, że jak ktoś wrzuca reklamę swoich graczy to jednocześnie musi się liczyć z weryfikacją :)

1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a):

Wrzuciłeś wielu graczy w tym Giddeya, którego wiele razy krytykowałem, a obecnie gra rewelacyjnie, a odniosłem się do Lavine, bo po prostu organizacja Kings jest obok Clippers drugą najczęściej przez mnie obserwowaną. 

Wydaje mi się, że jak ktoś wrzuca reklamę swoich graczy to jednocześnie musi się liczyć z weryfikacją :)

Banchero tez jest jakis cieply o czym wspominal @RonnieArtestics

Nie wiem, taki Melo ktory nie czyni innych lepszymi?

1 minutę temu, Reikai napisał(a):

Banchero tez jest jakis cieply o czym wspominal @RonnieArtestics

Nie wiem, taki Melo ktory nie czyni innych lepszymi?

Drugi trymestr Banchero miał słabiutki po powrocie. Jego powrót miał dać kopa Utah Jazz BeGM/Orlando Magic RL, a długimi momentami można było odnieść wrażenie, że ciągnie organizacje w dół. 

Talent ma i ten trzeci trymetr tak wstępnie wydaje się być dużo lepszy. Aczkolwiek Magic stali się zupełnie miałcy, a miała być nowa jakość na Wschodzie. Sam się jarałem mocno Franz Wagnerem, a wszyscy pamiętamy że w pierwszym trymestrze to wyglądał na TOP10 ligi.

2 minuty temu, Szulim napisał(a):

Dort

O tej mendzie mi nie wspominaj. Ile on już gości w lidze zniszczył...

Ostatnio się na Hardena mi uparł i też było ogromne ryzyko poważnej kontuzji.

Nowy Bruce Bowen/Draymond Green, tylko czekać jak kogoś z kopa potraktuje. 

Mam nadzieję, że jest specjalnie miejsce w koszykarskim piekle dla takich rzeźników...

3 minuty temu, Szulim napisał(a):

Ciekawe rzeczy @Reikai;)

bachero vs zion ostatnio pokazał że trochę impact był zmniejszony 

zion -14 - 20/8 50% TS

bachero +34 - 34/11 75% TS 

just sayin

A na coby leci Dort i Levert i nie pofika aż tak ;) 

Co to oznacza "ostatnio"  I co to za staty xD bo ostatnie dwa mecze rzucil 29 I 30 pkt.

Zion w t3 wyglada zajebiscie, wizualnie najlepiej w karierze, przy 29 minutach na mecz robi na luzaku 25 7 6 na 62 ts%, u mnie grajac te 4 min wiecej, robilby jeszcze wiecej.

Plus c*** w ten boxscore, to jak bronisz Ziona i jaka presje wywoluje na D rywali, a jak sie broni Banchero to sa dwa rozne swiaty.

2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

O tej mendzie mi nie wspominaj. Ile on już gości w lidze zniszczył...

Ostatnio się na Hardena mi uparł i też było ogromne ryzyko poważnej kontuzji.

Nowy Bruce Bowen/Draymond Green, tylko czekać jak kogoś z kopa potraktuje. 

Mam nadzieję, że jest specjalnie miejsce w koszykarskim piekle dla takich rzeźników...

Word, straszny c***ek, a do tego sedziowie mu na wszystko pozwalaja.

17 minut temu, Szulim napisał(a):

Wrzuciłem info o ich pojedynku w ostatnim meczu zion vs Banchero 

poza tym, sam zion ci serii nie wygra - na razie w PO nawet doświadczeń zbyt wielkich nie ma ;) 

także zapraszam - wrzuć całą s5 jaką grasz i ich formę w marcu ;) 

Coby robi w marcu 29.8 ppg na 63 ts% i jest murowanym faworytem do zawodnika miesiaca, takze ten Zion tak sam nie jest.

Na rotacje bedzie czas przy opisach, ale poki co wyglada to niezle, o czym juz wspominalem.

8 minut temu, Reikai napisał(a):

Coby robi w marcu 29.8 ppg na 63 ts% i jest murowanym faworytem do zawodnika miesiaca, takze ten Zion tak sam nie jest.

Na rotacje bedzie czas przy opisach, ale poki co wyglada to niezle, o czym juz wspominalem.

Ech pamiętam jak pisałem, że Coby White to nowy Jamal Murray, ale w trzecim roku zwątpiłem i wypchnąłem za darmo. Straszny kac.

Trzeci największy obok wzięcia John Walla i odrzucenia wymiany Bam Adebayo za Buddy Hielda...

A jeszcze przepraszam, wzięcie Wisemana nad LaMelo, bo przecież mam tylu dobrych rozgrywających 🙃

Nad powrotem Coby White ostatnio nawet myślałem przeglądając arkusz.

2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

Ech pamiętam jak pisałem, że Coby White to nowy Jamal Murray, ale w trzecim roku zwątpiłem i wypchnąłem za darmo. Straszny kac.

Trzeci największy obok wzięcia John Walla i odrzucenia wymiany Bam Adebayo za Buddy Hielda...

A jeszcze przepraszam, wzięcie Wisemana nad LaMelo, bo przecież mam tylu dobrych rozgrywających 🙃

Nad powrotem Coby White ostatnio nawet myślałem przeglądając arkusz.

Podobny maja styl gry w sumie z Murrayem, Coby dodal ostatnio zajebisty footwork.

Cos tam od tego Derozana podlapal.

Przezabawna jest ta antylekersowa narracja, pamiętając jak te same osoby kompletnie lekceważyły słabą formę BIG3 w pamiętnym WCF, teraz gdy każdy z nich jest spokojnie w top15 sezonu przynajmniej, gdzie na intensywności rs i grze razem, powinni jeszcze zyskiwać narracyjnie, to szuka się jakiś problemów z pipy, jakby ten Zachód był tak niesamowicie nabity, a jest najsłabszy od wielu lat.

dostałeś @Reikai jakieś oferty za Cobyiego warte rozważenia, mam wątpliwości czy on nie jest w tym momencie w peaku swej wartości?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

10 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

dostałeś @Reikai jakieś oferty za Cobyiego warte rozważenia, mam wątpliwości czy on nie jest w tym momencie w peaku swej wartości 

Nie dostalem, ale tez nie bede go raczej sprzedawal bo imo on sie dopiero rozkreca. Tzn zakladam, ze nie bedzie caly czas 30 ppg scorerem, ale patrzac na to ze nadal jest mlody, jak rozwinal sie odkad dostal pile, a nie patrzyl jak dwoch cancerow gra iso, raz jeden, raz drugi.

Nic nie stoi na przeszkodzie, zeby za dwa sezony nie byl jakims Brunsonem.

Ma 25 lat, gra dla niego ewidentnie zwolnila, a przez to jak poprawil footwork dostaje sie w miejsca, do ktorych wczesniej nie mogl.

Podobnie jaj Brunson operuje nogami.