Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

Jeszcze z 2-3 miesiące temu były wpisy, że Patrick Williams cieszy się pełnym zaufaniem.

Ale bez opisów można wciskać każdą narracje :)

bo cieszy, dlatego odrzucalem oferty zejscia z jego kontraktu.

po prostu camara zaczal byc zbyt dobry.

widziales co on odwala od 2 miesiecy?

to jest lepszy herb jones z czasow jego prime i propogandy karpika

absolutnie koronny przyklad swietnie pracujacego dzialu scoutingu Knicks

Edytowane przez człowiek...morza

W dniu 4.03.2025 o 08:01, Alonzo napisał(a):

Robiąc cotrymestrowe statsy pod bilanse rzuciło mi się w oczy, że aż prosiło się o deal Isaiah Stewart - Dennis Slavey Schreder @ignazz @Szulim . Spurs dostają pg który rozwiązuje ich problemy i moga powalczyć o play iny, a Jazz dostają wysokiego do rotacji na ten sezon i schodzą sobie jbc z 10mln po sezonie, bo nawet jeszcze bez extension Giddeya są w kolejnym sezonie grubo ponad 2nd apron.

Jakby Denis miał 23 lata a Stew 32 to bym zrobił to z wypiekami na policzkach. 

Taki ruch jest krótkowzroczny niestety. A w naszej grze inaczej niż w rzeczywistości wpływ doświadczenia jest mniej warty. U nas trzeba to opisywać i namówić głosujących na taką narrację. W rzeczywistości po prostu pod okiem weterana młodzież zagra lepiej i z czasem się inwestycja zwraca. 

U nas jest to tylko wirtualne.  

A wiemy że prawdziwy rozwój gracza jakiego będę miał w składzie zależny będzie od rzeczywistej sytuacji. Po prostu jakiś młody rozgrywający którego będę miał w składzie może w RL nie mieć mentora i będzie grał gorzej. Niż mój opis że ma Szredera. 

Ludzie i tak będą patrzeć na grę boiskową niż na mój opis. I stąd taka inwestycja jest bez sensu. 

W prawdziwym życiu to ma sens. 

8 minut temu, ignazz napisał(a):

Jakby Denis miał 23 lata a Stew 32 to bym zrobił to z wypiekami na policzkach. 

Taki ruch jest krótkowzroczny niestety. A w naszej grze inaczej niż w rzeczywistości wpływ doświadczenia jest mniej warty. U nas trzeba to opisywać i namówić głosujących na taką narrację. W rzeczywistości po prostu pod okiem weterana młodzież zagra lepiej i z czasem się inwestycja zwraca. 

U nas jest to tylko wirtualne.  

A wiemy że prawdziwy rozwój gracza jakiego będę miał w składzie zależny będzie od rzeczywistej sytuacji. Po prostu jakiś młody rozgrywający którego będę miał w składzie może w RL nie mieć mentora i będzie grał gorzej. Niż mój opis że ma Szredera. 

Ludzie i tak będą patrzeć na grę boiskową niż na mój opis. I stąd taka inwestycja jest bez sensu. 

W prawdziwym życiu to ma sens. 

Nawet nie bardzo wiem co mam Tobie odpisać Iggy :)

W sensie, że deal po Slavey Schroedera to jak małżeństwo na całe życie? 

Twoja młodzież potrzebuje żeby to klikało jakiegoś kreatora żeby się rozwijała tak jak w rl. Ty masz  świetnych młodych wingów, wysokich,  no i Westyego, ale nie masz kogoś kto by to poprowadził poza Westym, który w sumie jest tu kontrowersyjnym pomysłem. Jak tam uważasz, ale nie pisz mi że nie potrzebujesz pg bo to dość oczywiste że potrzebujesz, a taki Schroeder czy jakiś inny gracz z FA (chociaż na rynku FA nie ma szału odnośnie pg) sporo by Twojej drużynie dał i wiek Schroedra czy Stewarta jest tu w tej sytuacji bez znaczenia. Schroeder w niczym nie koliduje z pg którego możesz w drafcie wybrać.

ja wiem, że potrzebuję rozgrywającego - chodziło mi o to że nie widzę celu w naszej grze poświęcać 23 latka który w sumie jeszcze nie dostał szansy i na nią czeka

mam cap space, nieruszoną gotówkę, atrakcyjne picki i raczej w tym kierunku bym szedł niż oddawać Big Stew po zaniżonej wartości

a moje rozpisanie się polegało na tym, ze jest u nas inaczej niż w rzeczywistości i jak dla mnie wartość młodych powinna być wyższa a weteranów niższa

sugerowana wymiana tego nie ma

fajnie będzie dać w opisie wtrącenie o weteranie w szatni ale jak pisałem wpływu to na rozwój graczy z arkusza nie będzie bo w realu grają oni w innych zestawieniach i taki Duren nie rozwinie się lepiej bo ma Szredera tylko zrobi to co robi w Pistons

w wielu przypadkach tego efektu rozjeżdżania się rzeczywistości nie ma patrz szkoła Lebrona czy kontuzja kogoś ale w tym przypadku wpływu na rozwój poprzez ściągnięcie mentora rozjazd jest wiec nie będę za cos płacić co praktycznie nie ma wpływu poza oczywiście samym opisem gry, fitu itp

to już lepiej jakiegoś Ricky Rubio pobrać