Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Reikai napisał(a):

Dziwnie piszesz "polecial bo totalnie zawodzil I po podmiance na PJ Mavs zaczeli grac lepiej.

Rozumiem, ze masz jakis dowod na potwierdzenie swojej tezy?

Tak

Wszelkie dowody dopiero po słynnej rotacji Heat z 3T. :)

3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

A co ma Josh Green do tego, który od dostania extension wygląda raczej przeciętnie?

Pocieszam się, że stracił teraz większość preseason i początek sezonu z powodu kontuzji i powoli się odbudowuje.

Też widzę sporo jego plusów w grze, nie bez przyczyny wybrałem go kosztem Okoro jako przyszłość zespołu i wciąż uważam, że ma spory potencjał, ale podobnie jak Williams miał słaby sezon w Mavs i teraz w Hornets też wygląda raczej poniżej oczekiwań.

Ale Josh Green lepiej broni, jak już rzuca openy to trafia (56,4% za trzy!!!11111 taki fluber w opisach by go sprzedał jako elitarnego strzelca :P ) i ma underrated passing! ;)

Oby Josh Tobie wykorzystał szanse na duże minuty w Hornets. :)

Grant ma co najmniej rok z głowy :(

Napisałbym ze mogę przygarnąć ale znowu będę słyszał ze robię łaskę lakersowi

12 godzin temu, Reikai napisał(a):

d, a ja nie mam co ze soba zrobic od rana, ze wypadalo sie odniesc.

Zweryfikowane to co najwyzej zostalo Twoje przeswiadczenie o zajebistosci swojego zespolu, bo spadles wtedy na 3 seed nie akceptujac tego, ze kontuzje Cie pokonaly. Tak samo bedzie w tym trymestrze, bo brak Gordona i Quickleya zostal przykryty Lowrym i Williamsem, czy Champaginem. Jestem swiezo po Warriors Spurs, mialem okazje mu sie przyjrzec i cos mi mowi, ze reszta(poza "obiektywnym" jako fan Spurs Ignazzem) nie bedzie znow podzielala Twojego samozachwytu nad

choc do konca T1 jesli wroci Mark lub WCJ moze sie to zmienic. Jednak na pewno wyzej niz 8-9 miejsce nie podskocze, chocby wrocili jutro.

Fajnie trafić akurat na wyjątkowo słaby rzutowo mecz rolesa 

podpowiem 1 z 2 najgorszych w sezonie ale po spotkaniu to można wyczytać….

Julian Champagnie

I don’t think Champagnie should make this a habit but he once again found ways to contribute even though he was cold from three-point territory. He hit only 1-of-8 from beyond the arc but was 3-for-3 from two-point range, ran the court well and played some really good defense. 

B-

oraz komentarz rano gdy opadły emocje co ciekawe nie wyciąłem ani słowa z komentarza https://www.spurstalk.com/forums/showthread.php?t=304548&p=11157196#post11157196

-Shout out to the Black Falcon with another quiet 20+ point game
-Champagnie played some great D in this game, i'm starting to believe he's the 3&D guy we were looking to fill with the '25 picks tbh
-Castle is a stud. Absolute stud

O ile dla kogos kto ogląda box score może byś i przekonał to już kogos kto patrzy na niskich spurs jak bronili Golden już będzie trudniej 

Przyjrzyj się proszę temu rolsowi w tym meczu może jeszczeraz?

Jasne ze to forum spurs i różnie można odbierać pochwały ale facet stara się oceniać graczy i krytykować tyle samo co chwalić. Spurs nie rozpieszczają od paru lat wiec nie ma tu zbytnio różowych okularów 

W dniu 23.11.2024 o 20:19, bogans2 napisał(a):

W jakim sensie overhyped?

W sensie wrzutki przed Denver w rankingu Alonzo co napisałem. 

16 godzin temu, MarcusCamby napisał(a):

Jak Durant zaraz nie wróci, to Jasiek będzie musiał znowu sięgać po szczyty swoich manipulacji, by się obronić.

Podobno zaraz wróci:) Wiadomo że zdrowie moich wspaniałych dziadków to największy znak zapytania w LAL, bo o ile staruszki grają super to Best ability is availability:)

W dniu 24.11.2024 o 22:21, ignazz napisał(a):

Jasne ze to forum spurs i różnie można odbierać pochwały ale facet stara się oceniać graczy i krytykować tyle samo co chwalić. Spurs nie rozpieszczają od paru lat wiec nie ma tu zbytnio różowych okularów 

Z Champaigne'a może być b. fajny roles na 20-25 minut, ale musi poprawić decision making, jest tu upside na mocnego 3&D gracza - ale i tak już jest chyba lepszy od cancera Keldona Johnsona (jeśli ten się magicznie nie naprawi po 90 meczach bycia petem odkąd oglądam Spurs).

Ma parcie na szkło niesamowite. Ta 3 akcja gdzie po przechwycie wbiegł prawie w kolegę z drużyny aby od razu ten mu piłkę oddał nie wygadało fajnie z perspektywy gry zespołowej. Jeszcze jakby to było gdy ma 40 oczek i wie że mu rzut siedzi i wszystko co wymyśli wychodzi ale tu była wczesna sytuacja meczowa.  Nie lubię takich arogantów. A że nasz goat BeGM daje się nabrać na takie sztuczki to albo przeceniamy spostrzegawczość kolegi albo po prostu jest realistą i gra w co ma. Zespołowo to występ podobny do tego Russa z nocy. Cieszy. Powinien być zauważony i jeden i drugi występ ale czy są to powody do fetowania mistrzostwa już w listopadzie nie bardzo. Chłopak ma talent ale styl nie pomaga zespołowi. Nawet widać to po reakcjach pierwszych rzędów na filmiku. Od fajerwerki na które łapie się coraz mniejsze grono kibiców. Wiem kto zostanie do końca. Pewien uśmiechnięty wysoki i przystojny chłopak z Wybrzeża. 

Edytowane przez ignazz

weźcie sobie zobaczcie skład Hornets na ten mecz 

chyba Was bolą wielcy Knicks, nikt się nawet po LaMelo nie próbował schylić, a tu jakieś teksty o fetowaniu majstra w listopadzie, choć chłop tylko hlsy wrzucił

przepaliłeś tyle dolców Ignaś na calą flotę kasztanów, że naprawdę powinieneś się zastanowić zanim skrytykujesz lidera drużyny, która idzie po pierwszy seed

4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

chyba Was bolą wielcy Knicks, nikt się nawet po LaMelo nie próbował schylić, a tu jakieś teksty o fetowaniu majstra w listopadzie, choć chłop tylko hlsy wrzucił

przepaliłeś tyle dolców Ignaś na calą flotę kasztanów, że naprawdę powinieneś się zastanowić zanim skrytykujesz lidera drużyny, która idzie po pierwszy seed

Lamelo ma w RL mocno przejebane, bo ma pod koszem goscia, ktory nie potrafi grac w kosza poza zbiorkami(Diabate) oraz 39 letniego Taja Gibsona(tak, on dalej gra w NBA).

O ile jego styl jest okropny(te rzuty orlikowe z 10 metra), to nie mozna mu odmienic klasy I on takiego Haliburtona zjada, o czym mowie od lat. Za chwile wroci mu Mark jako lob threat I to powinno mu jeszcze otworzyc gre.

Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Raczej słyszałem zarzuty że nie przepalałem kasy a tu taki hot take. Powtarzam wielokrotnie. Nie jest sztuką rzucać max kasy a potem się martwić nie martwiąc się o siatkę płac. Fajnie że zespoły u nas jak Dallas czy 76ers mają świetnie wydane kosmiczne pieniądze gdy dziś ciężko by się to oglądało i RL CHAR byłoby równorzędnym przeciwnikiem. Magia nazwisk. 

W loterii bym fartowo  jak RL Hax wylosował Wemby i kupiłby PG13 i byłbym GOAT? Mając innych tanich pomagierów!!? 

Litości. 

Lewy zaczynasz serio działać toksycznie. Dwa lata temu byś nawet na popisy Balla nie spojrzał bo cenisz IQ a teraz odnosisz się w swoich hot takes w stosunku do osoby która pisze czyli ważne kto pisze a nie co pisze. Niefajne to jest i wielu widzę już Tobie to tłumaczy. 

Nie lubisz KĄTA. OK. RUSSA. OK. BALL to mesjasz nagle? Litości. 

I nikt nie robi z niego wafla. Tylko jak ktoś atakuje seed 1 to musi być gotowy na weryfikację zespołową lidera. A ten lubi błyszczeć. Kosztem zespołu. Taki Mobley żyć mógłby z obecności takiego prime cp3 a nie Balla. 

I proszę nie obarczać mnie odpowiedzialnością że 28 ekip wydawali na potęgę i nie moglo nacisnąć knicks na dopłacenie Ballowi do sowitego kontraktu bo ja akurat nie zagrałem za was w waszą grę. Knicks podpisało tanio? Podpisali. Ale nie róbcie ze mnie winnego że nie kwotowalem. Jest 30 zespołów. Tyle. 

Edytowane przez ignazz

54 minuty temu, Reikai napisał(a):

https://www.statmuse.com/nba/ask/nba-leaders-in-fourth-quarter-scoring

Przeciez gdyby on mial zdrowy support, to by ten wynik 4 kwart przelozylby sie na wynik. Na ten moment zmuszony jest odpalac te one leg fadeaway 3, a I tak robi to najlepiej w lidze w 4 kwartach.

To oczywiście jest argumentem aby zrobić rachunek sumienia. Co to za filtr? Bo wygląda ciekawie. 
Będąc przy tej stronce i statystykach. 
Mathurin:

#11 w punktach 7,4 

#6 w zbiórkach  2,2 

#20 w asystach 

#2 w Fg% 62,1% WTF??? 

#12 w 3% 45%

#16 w FT% 

#2 w %TS 73,3% WTF???

#5 w +\~ 27 

A by tego Thora co zabija z topu kolejność jeszcze wywalić. 

Ben Mathurin nie jest dziś już top 100? W lidze? 

u mnie dobrobyt rotacyjny trwa w najlepsze. robinson wrocil na nalezne mu miejsce w s5 heat.

a przeciez swietny w tym sezonie jest Jake Laravia  ktory robi śr 9-5-4 na bdb procentach. piekny wszechstronny. popelnilem blad nie biorac opcji.. (coz, bedzie trzeba dac wiecej w lato) dzis 8/9 z gry

Edytowane przez człowiek...morza