Reikai Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Panowie, wezcie sprawdzajcie czy jest tyle W i L ile ma byc, bo jest syf. Rekordzista zrobil 18W za duzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 4 minuty temu, Reikai napisał(a): Panowie, wezcie sprawdzajcie czy jest tyle W i L ile ma byc, bo jest syf. Rekordzista zrobil 18W za duzo... Dopisz mi proszę 20-8 heat i 16-12 Kings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Cavs w gazie w 2T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Godzinę temu, ernie9005 napisał(a): Cavs w gazie w 2T Ta wymiana po Nurkiciq Cavs nie dosc, ze ustawili sie na przyszlosc, po jak sie okazalo fatalnej decyzji zamiany KP na Aytona, to jeszcze w tym sezonie zrobili upgrade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 38 minut temu, Reikai napisał(a): Ta wymiana po Nurkiciq Cavs nie dosc, ze ustawili sie na przyszlosc, po jak sie okazalo fatalnej decyzji zamiany KP na Aytona, to jeszcze w tym sezonie zrobili upgrade. to w koncu kto zrobil tym transferem upgrade. Indiana czy Cavs bo sie gubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Teraz, człowiek...morza napisał(a): to w koncu kto zrobil tym transferem upgrade. Indiana czy Cavs bo sie gubie Cavs oczywiscie KP na Aytona mam na mysli to, ze Cavs zamienili rok temu Porzinginsa na Aytona. Teraz naprawili troche ten blad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Teraz, Reikai napisał(a): Cavs oczywiscie KP na Aytona mam na mysli to, ze Cavs zamienili rok temu Porzinginsa na Aytona. Teraz naprawili troche ten blad. no ale ronnie twierdzi, ze to Pacers zrobil upgrade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 3 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): no ale ronnie twierdzi, ze to Pacers zrobil upgrade Nesmith to upgrade Oczywiście jesli Ayton nie wróci wkrotce to jestem w dupie, ale bardzo dobrze gra też Sharpe ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 1 godzinę temu, ely3 napisał(a): Świetny mecz Blazers w Nowym Jorku .. Kto to jest Reath? Golden bez Aytona i Time Lorda grają lepiej na centrze niż z nimi. Świetny był na początku 4 kwarty. Choć myślałem ,że jednak wypuszczą zwycięstwo z rąk ale Siimmons trafił kluczową trójkę na złamanie pościgu Nets a potem w dogrywce to juz Brogdon zrobił swoje Zawsze warto przywołać bezstronnego eksperta. Duop Reath to nasz nowy człowiek z kaset. Latem, gdy wszyscy emocjonowali się draftem, legendarna komórka scoutingu Minnesoty przeglądała video z czterech stron świata i w ten sposób natrafiła na występy tego wspaniałego Murzyna w libańskiej ekstraklasie koszykarskiej. Dziękujemy, za docenienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Mi sie wydaje, ze Ronnie zrobil typowo fanbojowska rzecz, tj. CM jako fan Knicks bedzie przecenial jakiegos rolesa I przez to jest szansa, ze sie napali na kogos, Ronnie z Pacers, a ja bede pompowal jakiegos wczesnego Reddisha z Lakers w tym sezonie. Jakby ten Nesmith gral w RL jakikolwiek inny zespol, to tej wymiany by nie bylo bez rzucania 1st przez Erniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Szykuje sie ciekawy tankhaton Hawks 5W Hornets 6W Spurs 6W Blazers 8W Warriors 9W Rockets 10W Hawks ze zdrowym Murrayem powinni rosnac, Blazers raczej tez. Spurs spadna, Rockets i Warriors tez. Hornets sa troche w pulapce, bo musza obronic swoj pick, a to wcale nie musi byc takie latwe. Z drugiej strony, na playiny tez zadne szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 8 minut temu, Reikai napisał(a): Hawks ze zdrowym Murrayem powinni rosnac, Blazers raczej tez. Blazers na czym mają rosnąć? Ciężko tam imho ulepić ofensywę, za duże braki. A jeszcze rotacja osłabnie teraz, bo odeszli - lepszy Williams i Pritchard. No nie widzę tego, raczej bym się nawet skłaniał, że w T1 ciut za dobrze zostali ocenieni (na entuzjazmie z Chetem), jak tak teraz myślę. Za to Hawks nie mają chyba jakiejkolwiek rotacji, a też bardzo wątpliwa dyspozycja niektórych z tych nielicznych grających. Też ciężko to widzę, by jakoś wyraźnie się poprawili z bilansem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 6 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Blazers na czym mają rosnąć? Ciężko tam imho ulepić ofensywę, za duże braki. A jeszcze rotacja osłabnie teraz, bo odeszli - lepszy Williams i Pritchard. No nie widzę tego, raczej bym się nawet skłaniał, że w T1 ciut za dobrze zostali ocenieni (na entuzjazmie z Chetem), jak tak teraz myślę. Za to Hawks nie mają chyba jakiejkolwiek rotacji, a też bardzo wątpliwa dyspozycja niektórych z tych nielicznych grających. Też ciężko to widzę, by jakoś wyraźnie się poprawili z bilansem. Faken, zapomnialem o tych wymianach Blazers. To tym gorzej dla Hornets. A Hawks dostali backup C, jest zdrowy WCJ I Murray. 12W nie zrobia, ale moga np zrobic 8W zamiast 5W I to tez juz moze zmienic sytuacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia widze reakiki zaczal tank pelna geba xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Teraz, człowiek...morza napisał(a): widze reakiki zaczal tank pelna geba xd Jak sie ma oko do prospectow, to trzeba korzystac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 7 minut temu, Reikai napisał(a): Jak sie ma oko do prospectow, to trzeba korzystac! ja osobiscie brzydze sie tankiem dlatego knicks pomimo okazji ku temu decyduja sie na walke! Warriors zaś powinni dostac trade request od ingrama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): ja osobiscie brzydze sie tankiem dlatego knicks pomimo okazji ku temu decyduja sie na walke! Warriors zaś powinni dostac trade request od ingrama No rok temu zwlaszcza, jak prosili o nizsze bilanse w T3, wcale nie tankowali xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 1 minutę temu, Reikai napisał(a): No rok temu zwlaszcza, jak prosili o nizsze bilanse w T3, wcale nie tankowali xd ale to nie byl chamski tank. zatem to nie był tankw rozumowaniu slowa tank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Teraz, człowiek...morza napisał(a): ale to nie byl chamski tank. zatem to nie był tankw rozumowaniu slowa tank Ja tez chamsko nie tankuje Po prostu stawiam na mlodziez, bo mam polamany roster w T1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 21 godzin temu, fluber napisał(a): Jak wszyscy są zdrowi to gra na SF, jak kogoś brakuje na pf. I nie wiem czemu Durant na pf to minus mojej rotacji podkoszowej i powód do obniżania bilansu Durant na pf to nie jest minus - zresztą w rl on chyba też gra na pf. W opisie wpisałeś go na sf ( i tak też go liczyłem) co oznacza fatalną rotację na pf/c: U mnie Biyombo w meczach 1-5 liczę jako kontuzjowanego (był poza NBA na początku sezonu), nie grał tez w g25 + 12 nieobecności Tillmana (+1 gdy zszedł chyba z kontuzją) to daje 10 meczy gdy gra na centrze duet Biyombo/Tillman. Czyli Aldama większe minuty musiał spędzić grając jako center - podczas gdy w rl gra jako pf, a Durant grał głównie jako pf a nie sf. Spore minuty musi tez grać Osman jako backup pf. Faktycznie (teraz sprawdziłem) dałem najsłabszy bilans Heat (ale tak to jest jak się samemu robi bilanse a nie zżyna od innych), zatem w 2T pierwszy wolny W za brak opisu kogoś z teamów walczących o playoffs idzie automatycznie u mnie do Heat jako ten bonus (powinienem dać 17W) - myliłem się odnośnie usg Paula; natomiast warto sumienniej rozpisywać rotację, bo ta z Durantem na sf w 1T była zdecydowania słaba. Pewnie gdybyś dał Duranta na pf byłoby 18-10 ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi