Qcin_69 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 (edytowane) Godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): najlepszy obronca blazers wskoczyl do s5 szykuje sie fajny roles * DJ Wilson *Javonte Carter *Jordan Poole *Noah Vonleh *Alex Len *Jordan Bell *Camara z Blazers Edytowane 15 Listopada 2023 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Hornets head coach Steve Clifford said Sunday that he expects Bridges (suspension) to play a "significant role right away" when he's first eligible to make his season debut Friday versus the Bucks, Kristian Winfield of the New York Daily Newsreports. ANALYSIS Bridges will sit out Sunday against the Knicks and Tuesday against the Heat as he wraps up the final two games of the 30-game suspension he received in April for his role in a 2022 felony domestic violence case involving the mother of his two children. Since Bridges sat out the entire 2022-23 campaign, 20 games of his suspension were considered served, resulting in him missing the first 10 contests of 2023-24 nie wiedziałem o tym ze uznali ze odrobił 20 meczy rok temu. Dziś wraca tez Caleb martin. Pacers w play-in kosztem Knicks ? 7 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): * DJ Wilson *Javonte Carter *Jordan Poole *Noah Vonleh *Alex Len *Jordan Bell *Camara z Blazers Gdzie jake laravia i mój ulubiony Damyean dotson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 53 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Gdzie jake laravia i mój ulubiony Damyean dotson faktycznie, nie wiem jak mogłem zapomnieć o Dotsonie, ale spieszę z odpowiedzią- Dotson jest w Chinach! / Za to kolejny super mecz Dupa Retha! (nie ma jeszcze skrótów by wam to zobrazować, ale na razie suche liczby: pompowany Camara Człowieka Morze - 21 minut- 0 punktów niecenter Minnesoty- 19 minut, 16 punktów (40% 3P) Z innych newsikow, które mogły umknąć, wrócił Devin Booker i od razu Suns przejechali się po Minnesocie jak walec po placu zabaw, także nie spodziewajcie się dzisiaj tweetow o Rudym Gobercie, bo… zobaczcie sami także jeżeli ktoś jeszcze ma wątpliwości jak by wyglądała współpraca między Bookerem i Tatumem to tutaj ma namiastkę - choć warto pamiętać ze w 23’ to Tatum jest lepszym koszykarzem po obubstronach parkietu niż Durex. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Łysy Derrick White jest zajebisty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 4 godziny temu, LAF napisał(a): W 2021 sam tak glosiles przed Nets Vs Celtics sweep W tym czasie Durant witalnosci raczej nie nabral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 6 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): Z innych newsikow, które mogły umknąć, wrócił Devin Booker i od razu Suns przejechali się po Minnesocie jak walec po placu zabaw, także nie spodziewajcie się dzisiaj tweetow o Rudym Gobercie, bo… zobaczcie sami Cieszę się, że już wiesz kto jest Twoja bezpośrednia konkurencja i kogo trzeba atakować;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 14 minut temu, fluber napisał(a): Cieszę się, że już wiesz kto jest Twoja bezpośrednia konkurencja i kogo trzeba atakować;) nope, ja nie walcze o playiny, ale tak bardzo pompowales tutaj Goberta + wiesz jak by wyglądała Minnesota na podstawie Hardena, ze uznałem ze może jednak zmienisz zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): nope, ja nie walcze o playiny, ale tak bardzo pompowales tutaj Goberta + wiesz jak by wyglądała Minnesota na podstawie Hardena, ze uznałem ze może jednak zmienisz zdanie Gobert to ledwo uszedł z życiem ostatnio, szybko się ogarnie po tej traumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Gobert to ledwo uszedł z życiem ostatnio, szybko się ogarnie po tej traumie nie pisałem tego żeby umniejszać Rudyemu, ale by pokazać jak obecnie dobry jest Booker i ze stawianie go przy Hardenie jest mocno boomerskie mamy i Wembayame z Oregonu. Prosze Państwa, Duop Reath ale taaaa, Minnesota nie ma centra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Amerykanie są niesamowici z tym wynajdywaniem cyferek dla każdego zawodnika Co nie zmienia faktu, że Deni jest najlepszym zawodnikiem Wizards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Czy pojedynki Duopa Reatha z Toumani Camarą mają tu jakiś konkretny cel czy koledzy sami chcą zaorać swoje teamy swoją narracja?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 15 minut temu, fluber napisał(a): Czy pojedynki Duopa Reatha z Toumani Camarą mają tu jakiś konkretny cel czy koledzy sami chcą zaorać swoje teamy swoją narracja?:) A Toumani Camara w adv stats bottom 20 ligi. A mi się wielkiego Haywarda obraża! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Trochę beka, że od podśmiec***ek Qcina w stronę składu Denver doszło do sytuacji, gdzie aktualnie byłby brutalnie zweryfikowany w takim matchupie. Tak skonstruował ten swój składzik. Zabrakło niestety pokory po jednym, bardzo szczęśliwym tytule. Ciekawe czy dwa ostatnie sezony dały mu choć trochę do myślenia czy będzie dalej bujał w obłokach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Znamy odpowiedz. Zaraz GM napisze ze te chmury to dla niego kałuże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 (edytowane) 2 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): A Toumani Camara w adv stats bottom 20 ligi. A mi się wielkiego Haywarda obraża! raczej odwrotnie Edytowane 16 Listopada 2023 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 16 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Trochę beka, że od podśmiec***ek Qcina w stronę składu Denver doszło do sytuacji, gdzie aktualnie byłby brutalnie zweryfikowany w takim matchupie. Tak skonstruował ten swój składzik. Zabrakło niestety pokory po jednym, bardzo szczęśliwym tytule. Ciekawe czy dwa ostatnie sezony dały mu choć trochę do myślenia czy będzie dalej bujał w obłokach... xD poczekajmy na PO kontuzje są niezależne ode mnie niestety na szczęście już idą wzmocnienia na centrze, wiec luzik, pozycje 1-4 najlepiej obsadzone w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 @ignazz dobry masz timing z Duncan robinson. Gral dobrze, przepłaciłeś go to grał źle, oddales i znów gra b. dobrze, na tyle dobrze że zaraz wygryzie mi caleba z s5 na stałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Nie chciał grać dla Popa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 No i powtórka z rozrywki. Do połowy 14/3/1 w 18 min Po połowie 4/1/1 w w 13 min Ściągasz najlepszego zawodnika na boisku pod koniec spotkania a potem dajesz takie teksty: Wes Unseld ladies and gentlemen xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Wyniki drużyny kiepskie, ale on wygląda świetnie i trudno tu w jakimkolwiek stopniu go obciążać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi