Pablo81 Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 @fluber co zrobiłeś DDRowi? Oddawałem co dobrego gracza, a jego +/- pod twoją opieką to dramat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 2 godziny temu, Qcin_69 napisał(a): no to pięknie weszli Wolves w sezon - Booker, Tatum, George najlepsi w swoich zespołach, Brandon Miller z ta sekwencja 3-2-3 która utrzymała Hornets w grze z Hawks w połowie 4 kwarty, Robert Williams lepszy od Aytona (szkoda tylko ze trafił do postlillardowego krateru)- w sumie tylko Smith jr wypadł słabiutko- no ale zobaczymy jak się rozkręci w trakcie sezonu Rob Will mial -23, zanim clippersi wpuścili rezerwy mial -30, a Ayton miał foul trouble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 4 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): Rob Will mial -23, zanim clippersi wpuścili rezerwy mial -30, a Ayton miał foul trouble no a ile miał mieć jak tam same kasztany biegają co by się tu na ławkę Magic nie łapali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 7 minut temu, Qcin_69 napisał(a): no a ile miał mieć jak tam same kasztany biegają co by się tu na ławkę Magic nie łapali? jak portland ma jedna z najlepszych lawek w lidze camara>williams i +13 w +/- najlepszy w teamie z 59 pickiem wynaleziony przez soucint knicks nadmieniam. steal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 2 godziny temu, człowiek...morza napisał(a): jak portland ma jedna z najlepszych lawek w lidze camara>williams i +13 w +/- najlepszy w teamie z 59 pickiem wynaleziony przez soucint knicks nadmieniam. steal no ma, bo jest tam Robert, wyjmij Roberta dodaj Camare i masz najgorsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 2 godziny temu, człowiek...morza napisał(a): jak portland ma jedna z najlepszych lawek w lidze camara>williams i +13 w +/- najlepszy w teamie z 59 pickiem wynaleziony przez soucint knicks nadmieniam. steal To ten scouting z autopicku od Karpika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 (edytowane) 33 minuty temu, Reikai napisał(a): To ten scouting z autopicku od Karpika? GOAT ma ludzi od scoutingu , Edytowane 26 Października 2023 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 8 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): myślałem, ze już z tego nie wyjdą tak Ty myślałeś, powiedz tym swoim kasztanom żeby się ogarnęły lepiej, bandyterka zwykła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 2 godziny temu, Reikai napisał(a): To ten scouting z autopicku od Karpika? wiedzialem ze przyjdzie z auto wiec to bylo umyslne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 13 minut temu, człowiek...morza napisał(a): wiedzialem ze przyjdzie z auto wiec to bylo umyslne Czytałem różne wysrywy w politycznym. Ale takiego autodissu to jeszcze nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 W dniu 26.10.2023 o 21:47, ignazz napisał(a): Czytałem różne wysrywy w politycznym. Ale takiego autodissu to jeszcze nie widziałem. a co konkretnie w tym autodissowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 W dniu 26.10.2023 o 11:22, Pablo81 napisał(a): @fluber co zrobiłeś DDRowi? Oddawałem co dobrego gracza, a jego +/- pod twoją opieką to dramat:) Powoli pracujemy nad tym żeby wyplenić źle nawyki, ktorych się nauczył w ostatnich sezonach, widać powoli pierwsze efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 (edytowane) W dniu 28.10.2023 o 04:13, fluber napisał(a): Powoli pracujemy nad tym żeby wyplenić źle nawyki, ktorych się nauczył w ostatnich sezonach, widać powoli pierwsze efekty Mam nadzieje ze nauczycie go tam obrony, bo oczy mnie dzis bolaly Okradziony z kilku gwizdkow, byloby wiecej Edytowane 29 Października 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 30 minut temu, Reikai napisał(a): Mam nadzieje ze nauczycie go tam obrony, bo oczy mnie dzis bolaly Okradziony z kilku gwizdkow, byloby wiecej Zabezpieczamy go gobertem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Ben Simmons>Lamelo Nie zdziwię się jak @człowiek...morza będzie grał Benem w s5, a Lamelo z ławki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): Ben Simmons>Lamelo Nie zdziwię się jak @człowiek...morza będzie grał Benem w s5, a Lamelo z ławki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 bridgesik cacy uwielbiam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 6 minut temu, człowiek...morza napisał(a): bridgesik cacy uwielbiam go buzzerek klasa, ale za Lamelo to odezwij się na priv, bo chyba należy Ci się jakaś rekompensata xd Dzisiaj nie wiem czy bym za niego dostał Bena Simmonsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 dobra wylaczam to xd wracam za 3 miesiace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): dobra wylaczam to xd wracam za 3 miesiace xdddddd A jak Ci się podoba Brandon Miller? Bust straszny chyba, co? Dodalbym Bookera z pickiem za Scotta Hendersona do Millera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi