Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

A Saric z kolei źle zaczął, po czym drugą część trymestru miał już bardzo dobrą na poziomie zeszłego sezonu w 76ers.

Scott z kolei dobrą pierwszą część trymestru i złą drugą.

Do Hernangomeza się nie odniosłeś, bo to niewygodne dla Ciebie.

I taka z Tobą dyskusja. Rzucasz tezami bez pokrycia, a jak ktoś się do tego odniesie i zweryfikuje, to uciekasz (via Fluber wczoraj).

Źle to napisałem. Chodziło mi o uśrednienie ich klasy.

Co do Hernangomeza to wiesz. Kto by pomyślał przed sezonem. Nie, że jest niewygodne ale nadal mi ciężko uwierzyć w to, że to utrzyma co wyrabia.

Nadal Gobi który jest topką centrów, jak nie top 1, Saric który jest dokładnie tak jak piszesz i Hernan. Nie wydaje Ci się to trochę mało? Szczególnie na 5?

Edytowane przez Eld

Nie zdawałem sobie sprawy ze ja tak świetnie tankuje.

W lato zrobiłem ruchy niczym clippers.

Ściągnąłem Murraya Rose”ai Millsapa i dałem nowy kontrakt LMA i Bertansowi.

Nie odszedł nikt znaczący jeżeli porównujemy sezon do sezonu i fakt ze Leonard i tak nie grał

Zaoralem zespół

Seed #1 całej ligi prowadzonej przez grający najsłabszy sezon od 5 lat RW ( plus uraz) słabszy sezon niż rok temu MMorrisa ( przypomnę ze to ten z wizz) orz Lou ( tez słabszy sezon niż rok temu) z rewelacyjnym jednak PG.

Tez epickie.

Rakiety lider zachodu?

Harden miał slow start

Za cp3 gra tp ( jako starter chyba ciężko mu)

Ariza tez koszmarny sezon.

Przecież to jest prowokacja.

Edytowane przez ignazz

Źle to napisałem. Chodziło mi o uśrednienie ich klasy.

Co do Hernangomeza to wiesz. Kto by pomyślał przed sezonem. Nie, że jest niewygodne ale nadal mi ciężko uwierzyć w to, że to utrzyma co wyrabia.

Nadal Gobi który jest topką centrów, jak nie top 1, Saric który jest dokładnie tak jak piszesz i Hernan. Nie wydaje Ci się to trochę mało? Szczególnie na 5?

Nie wydaje mi się, bo to czy Hernangomez utrzyma formę jest nieistotne z punktu widzenia oceny trymestru. Oceniamy na tu i teraz. 

Udoha temat też wydaje mi się, że wyjaśniłem. Nance przy takiej konkurencji (gobert/favors) również nie wąchałby parkietu. Statystycznie gdy dostaje szanse (>10 min) wypada dobrze. Gasol zagrał w 9 spotkaniach.

Chandler i Scott grają solidnie.

Konkludując uważam, że szukasz dziury w całym. Bo jeśli ja mam problem z rotacją wysokich (a piszesz teraz, że gobert to być może top1), to Ty masz jeszcze większy problem, razem z 90 % drużyn ligi. 

Do tego Winslow, który sporo gra na pf, a o którym zapomniałem. 

Edytowane przez człowiek...morza

Złoty strzał z Huanem ( który odpowiada za dobry sezon Denver) to jest fart nad farty i grzech bogactwa.

Cm. Podziękuj koledze bo edytuje mój typ i jednak w obliczu dyskusji Hernan robi u Ciebie lidera Wschodu.

Ominęło mnie to ze nim grasz w T1 więcej bo gra efektywnie

Jeżeli ktoś z Goberta robi powód gorszego bilansu to tez pudło.

Ma rekord kariery w efektywności rzutów, najwiecej punktów oraz co ważne najmniej strat w karierze.

Dodając go do składu nyk jest chyba nawet jeszcze Lepszy.

I jest zdrowy.

Kuzwa teraz spojrzałem jeszcze na prosta produkcje Goberta i on w mniej minut robi rekordowe asysty oraz przechwyty.

Na moje oko się rozwija w jazz i staje bardziej uniwersalnym graczem.

Najbardziej cichy postęp w tym sezonie -taki bez echa ;)))))

Wiem ze może w ten leniwy dzień mocno upraszczam ale czasem kosz to bardzo prosta gra. Niby tabel adv stats mamy sporo, niektórzy bez nich nie mogą żyć i wola je od oglądania meczu ale ja lubię takie proste spojrzenie.

Jeżeli twoj Center robi więcej asyst to komplikuje to obronę przeciwnika.

Dlatego taki cenny jest Nicola. I dlatego taki lepszy robi się Gobert.

Cm znowu podziękuj kolegom ;))))

Z innej beczki.

Ocena kolegi wyżej choć mocno kontrowersyjna czasem pokazuje dobry sezon Wizzards. Tu tez jestem skory do korekty in plus bo przecież sylv wymienił kontrowersyjnego Walla na Jrue i przytulił Gasola.

Wizz są od gry Otto na poziomie od topu.

Jeżeli do rozmowy włączy się GM wizz i dopisze coś od siebie gotowy jestem na poprawę bilansu.

Tam jest świetna paczka.

Przeoczyłem to!

Beal jako lider

Broniący lepiej nuz Wall Jrue

Brak dziury na środku Gasol!!!

Śliwka Green Len i lepszy Morris to jest świetne ustawienie.

Przyznaje się do błędu

Z racji błędu poprawiłem lepszy tank pistons i raps oraz lepszy bilans nyk i wizz.

W przypadku wizz gotowy jestem jeszcze do plus 1.

Ale to zależy od uzupełnienia opisu GM wizz

Edytowane przez ignazz

No wpisałeś się jako najlepszy w nba.

Skromność.

Biorąc pod uwagę Ingrama na l4.

Z ingramem w pełni formy szykuje się 28:0

Olynyk Favors i Baldwin widzę już rozwalają konkurencje.

Jaja jakieś lub megalomania

Jeżeli tak się bawimy to ja edytuje swój wpis pod statystykę.

Poważnie wierzysz w to? Patrząc na skład?

Nie wiem dlaczego taki analityczny umysł widzi już siebie na samym szczycie.

Tak z marszu bo rewolucji w lato? Gdzie lbj dopiero zmienia ustawienia. Gdzie Ingram gra poniżej oczekiwań ? Gdzie opuszcza mecze i w realu z mega słabymi spurs 3 w plecy a u nas gdzie top jest mega mocniejszy lakers wygrywają z marszu ligę w T1?

Gdzie twój rudy rookie dopiero poznaje ligę?

Serio?

Megaloman.

Tylko ze nasza liga ma zespoły z topu jeszcze lepsze.

Dla mnie to dalej megalomania i brak szacunku dla innych GM.

Realia zmieniliśmy dosyć znacznie.

Mamy top lepszy i tank jeszcze lepszy.

Nie da rady aby w takiej rzeczywistości lakers dopiero w budowie po całkowitej zmianie lidera z marszu grali lepiej niż WIRTUALNIE LEPSZA U NAS CZOŁÓWKA.

A rudy rookie to początek miał totalnie nieznaczący.

Wrzuć sobie w porównywarkę Bertans Huerter na ten sezon i skończ już ta propagandę.

Twój zespół nie zbiera.

Nie ma shotblockera

Nie ma ławki.

Clutch plays nie są istotne bo w twoich meczach różnice punktowe z czołówka są za duże abyś ( na niekorzyść) cokolwiek ugrał wrzucając tekst ze lbj to wygra lub jimmi.

Edytowane przez ignazz

Ignazz, January uprawa politykę :smile:

Wznosząc swój bilans i ocenę zespołu na szczyt, próbuje przekonać tych najmniej przekonanych do bardziej życzliwej oceny.

Nie pierwszy raz.

Raz clutch ma znaczenie, raz nie ma. Raz fit ma znaczenie, raz nie ma. Rok temu Lebron był zły, teraz dobry. Ingram nigdy nie bedzie zły.

Edytowane przez człowiek...morza

Ale to jest manipulacja i ja nie chce w to grać.

Zmienię sobie 28:0 aby średnie mieć lepsze.

Hanuary już manipulował przy sztucznych tierach w kalendarzach i tu zyskał od razu u wielu kalkę.

Jeżeli tak każdy gra w swoje to spurs 28:00 robię.

Niech każdy tak wypisze plus tankerzy 0:28

Dalekie to od założeń z gry

A Jan jest jednym z twórców.

Budzi to niesmak

Szkoda

A najgorsze jest to ze chyba na prawdę w to wierzy

Megalomania

Co do Real wyników.

Ja mam 2 z 3 najlepszych graczy Real DENVER

Wiec mam 4:0 z Tobą

Jakbym miał słabszy skład jak spurs to 3:1

Ale mam skład DENVER Janek

Od dobrych 2 tyg pisałem, że mam według siebie najlepszy bilans w tym trymestrze, więc skąd takie zaskoczenie ;> ?

I podawanie po raz enty meczów z RL SAS, gdzie grał 1 (dosłownie) zawodnik z mojego rosteru jest dla mnie dziwne, bo dołóż Butlera za kogokolwiek z tych RL Lakers i będzie 4-0 dla LAL.

Więc tak, dla mnie to dalej najlepszy team u nas w 1T ;-)

Gdzie pisałeś???

Lakers 0:4 masz z Spurs/Denver

Mam jedno pytanie tylko.

Z kim masz pozostałe 2 porażki?

Edytowane przez ignazz

Jasiek mistrz :D jestem w mocnym szoku, ze nie było 24-4 i nie chodzi nawet o to czy w to wierzy czy nie :)

Butler nie gral w Minnesocie- wymusza wymianę! W opisie, ze opuścił 1 mecz

Plotki ze Bugler nie chciałby grac z Lebronem- jak Wojnarowski nie napisze to tematu nie ma

DAR- 13 mln za sezon- bierze w zębach! ( i rozpoczęcie od 9 z tego co pamiętam za sezon propozycjo extension)

Olynyk nie gra w Heat - SPO c***a sie zna

Favors >Robert

Huerter ma rzut jak Klay

Itd. Itd. Itd.

Z bilansem to samo, czy w niego wierzy czy nie, co za różnica, ważne ze znajdzie sie ktoś kto nie miał czasu na przeanalizowanie skladow i yep, ooo Lakersi u niektórych na 1 miejscu, nonono , to 3W więcej !

Można sie wkurzać i nienawidzić, ale taka propgaNda na tak wielu płaszczyznach to kunszt i tu January nie ma sobie równych. Doceniam! Choc u mnie wciąż bez HCA :)