Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

12 godzin temu, Reikai napisał:

Nad tym tez juz pracujemy, lobby zawodnicze zaczelo dzialac :P

Moim faworytem tez sa Nuggets, bo maja najmniej problemow ale wiadomo - wszystko zalezy od tego gdzie w PO zajda RL Nuggets z Jokiciem.

No i posluchal sie, zagral 30 minut i od razu zagral fajny mecz. Szkoda, ze trzeba do tego kontuzji tego kasztana Morrisa... Na szczescie beGM Warriors nie maja odklejonego trenera i Roco gra u nas od poczatku sezonu w kazdym meczu.

Edytowane przez Reikai

8 minut temu, kuba2419 napisał:

Tylko jeszcze się rodzi pytanie kogo będzie stać aby wywalić 40mln dla Randka? Tankerów? Po sezonie wchodzi nowa umowa TV i więcej ciekawych zespołów jak już będzie mieć kasę, typu 76ers, może OKC.

Warriors ! Kupa siana na 24/25 przy zwiększonym SC

Zawodnicy raczej nie czekaja tego roku z nowymi umowami, tylko jak mają maxa na stole to go biorą.

All-Star Break G Min FGM FGA FG% 3PM 3PA 3P% FTM FTA FT% OR DR Reb Ast TO Stl Blk PF Pts
Pre-All Star 53 29:03 4.9 9.6 50.8 0.9 2.7 32.4 1.5 2.0 75.9 0.9 3.2 4.1 2.9 1.6 1.2 0.5 2.5 12.2
Post-All Star 5 39:28 9.0 16.4 54.9 1.6 3.8 42.1 3.8 4.6 82.6 2.0 3.8 5.8 5.8 1.6 2.6 0.2 3.6 23.4

Jakiś kosmos. Jalen Williams 

czyli mowisz @january ze przeplacony?

Cytat

Mikal Bridges Over His Last 21 Games PTS: 23.9 REB: 4.3 AST: 4.2 FG%: 50.1% 3FG%: 42.2% on 5.2 3PA Per Game FT: 91.7% on 5.2 FTA Per Game TS%: 62.3% (LG Avg is 58.0%) That’s over 1/4 of the Season of him being one of the most efficient 20+ PPG Scorers in the League. A Star

zastanawiam sie jak to jest, ze zaden gracz z nets nie mialby u mnie miejsca w s5 w T2, a mieli wyzszy bilans  xd pacers tez wyzszy gdzie tam wszyscy waflowali

mobley blisko 20 oka i dpoy caliber trymestr, poole 24. do tego morris divincenzo i collins bdb trymestry 🤷‍♂️

tam jak c*** wychodzilo min. 15-12

Edytowane przez człowiek...morza

Godzinę temu, człowiek...morza napisał:
czyli mowisz @january ze przeplacony?

zastanawiam sie jak to jest, ze zaden gracz z nets nie mialby u mnie miejsca w s5 w T2, a mieli wyzszy bilans  xd pacers tez wyzszy gdzie tam wszyscy waflowali

mobley blisko 20 oka i dpoy caliber trymestr, poole 24. do tego morris divincenzo i collins bdb trymestry 🤷‍♂️

tam jak c*** wychodzilo min. 15-12

Jesteśmy tu wszyscy jak klasa w szkole. Jesteśmy na matematyce. Wszystkim wychodzi wynik działania 4 tylko tobie -3 i krzyczysz że to inni się mylą. 

4 minuty temu, january napisał:

Ja tak tylko chciałem przypomnieć (bo to bywa pomijane często w RS) jakim kozakiem jest Jimmy Butler. Typ to ultimate-winning player, więc nie będzie ciepał po 30+ppg, ale w 3T ciągnie tych słabiutkich RL Heat świetnie (są z nim +3,2/100 net, a bez niego -22/100 net na parkiecie...). Defensywa, hustle, efektywność, clutch. Idealny do contendera, bo potrafi w przeciwieństwie co do niektórych usuwać się w cień.

8 w lidze według LEBRON, 8 w lidze według RAPTOR, 4(!) w lidze według EPM.

Dzik.

Solidny grajek.

Ale za Hardenem to on może piłki nosić.

4 minuty temu, january napisał:

Jeszcze bardziej dlatego W Heat, że Young, Murray i Collins zagrali koszmar.

Ale właśnie mnie połączenie b2b Heat (vs NYK i ATL) do tego posta natchnęło.

vs Knicks - 33pts, bo była to najlepsza droga (Jimmy był +18 w przegranym meczu, grr).
vs Hawks 15/11/7 i 5/8 FG, bo to było potrzebne.

Idealnie się zawsze Butler dostosuje dla teamu, odsunie w cień jeśli trzeba. Raz rzuci 12 pkt, raz 30, a impact kosmos i tak jest. Unikatowy low-usage two-way superstar.

Faktycznie unikatowy.

Z nim Heat sa 26-24.

Bez niego 8-7.

28 minut temu, MarcusCamby napisał:

Solidny grajek.

Ale za Hardenem to on może piłki nosić.

nie no, nie żartujmy, Harden (raczej) nie mieści się w top15, a gra Butlera jest zaciemniania przez kłopoty z rotacją Heat

3 minuty temu, Pablo81 napisał:

Faktycznie unikatowy.

Z nim Heat sa 26-24.

Bez niego 8-7.

Sixers bez Biida są 8-3 bodajże, to nie gwiazdy wygrywają teraz mecze tylko mocna rotacją, GSW to ładnie potwierdzają

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał:

nie no, nie żartujmy, Harden (raczej) nie mieści się w top15, a gra Butlera jest zaciemniania przez kłopoty z rotacją Heat

Sixers bez Biida są 8-3 bodajże, to nie gwiazdy wygrywają teraz mecze tylko mocna rotacją, GSW to ładnie potwierdzają

Ok.

Ale nie kupuje narracji o superstarze, ktory daje dokladnie tyle, ile trzeba do wygraniu meczu, a jego team jest w okolicach .500.

1 minutę temu, Pablo81 napisał:

Ok.

Ale nie kupuje narracji o superstarze, ktory daje dokladnie tyle, ile trzeba do wygraniu meczu, a jego team jest w okolicach .500.

Bo ten superstar opuszczał średnio co trzeci mecz i Heat są mimo wszystko lekkim rozczarowaniem, no ale trochę inaczej odbierał bym Butlera w rotacji z Lebronem niż z Bamem i resztą

1 minutę temu, january napisał:

A to jakiś wyznacznik nowy jest W-L do oceny graczy 😉 ? Bo trochę takie WTF;)

Już znacznie lepsze jak coś jest on/off suche ofk, tam i tak jak na JB za cały sezon jest dość meh (+2,1/100 on, -4,0/100 off), ale 2/3 sezonu grać musiał w fatalnych lineupach bez C (Heat gdy schodził Bam mieli pod koszem graczy rodem z ławki naszych Wolves - Dedmona/Orlando/Jovicia).

On/offy pokazują że w obronie są jakieś problemy i pomijając tragiczny ( 120 ) drtg butlera bez adebayo to bam ma lepszy drtg gdy butler jest na ławce niż na parkiecie.

Za to w ataku butler ma rewelacyjne on/offy

10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał:

Doc jak zwykle doing work. Mocno niedoceniany trener.

January nie bierz na poważnie wszystkiego co pisze LAF ostatnio. Miałem czelność napisać coś o „blokującym” Griffinie to teraz muszę odcierpieć i poczytać coś o Collinsie w rewanżu. Czy to prawda czy nie jest nieistotne. Ważne ze się negatywnie napisze. Jest to o tyle dziwne ze ja od listopada Collinsa obserwuje bez jakichkolwiek komentarzy ( poza odnośnikiem Ely3 gdzie nawiązywał do mojego zdania o tych FT które ćwiczył i miał w pewnym momencie 92% ).  On jest marginalizowany w ataku i spadł do 5 opcji na boisku co sprawia ze trudno tu o pozytywy poza D która raczej poprawił. 

LAF widocznie jak mówi na dzielni ze trzepie złotówkę za złotówka to ma na myśli zarobek dwa polskie nowe złote. ;) 

Wtedy zasadne i zrozumiałe jest powiedzenie ze Blejk walił blok za blokiem. 

I już koniec żartów. 

30 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał:

Bo ten superstar opuszczał średnio co trzeci mecz i Heat są mimo wszystko lekkim rozczarowaniem, no ale trochę inaczej odbierał bym Butlera w rotacji z Lebronem niż z Bamem i resztą

No w T3 LBJ też się nie nagra :)

37 minut temu, january napisał:

A to jakiś wyznacznik nowy jest W-L do oceny graczy 😉 ? Bo trochę takie WTF;)

Już znacznie lepsze jak coś jest on/off suche ofk, tam i tak jak na JB za cały sezon jest dość meh (+2,1/100 on, -4,0/100 off), ale 2/3 sezonu grać musiał w fatalnych lineupach bez C (Heat gdy schodził Bam mieli pod koszem graczy rodem z ławki naszych Wolves - Dedmona/Orlando/Jovicia).

Wow, lol. W przypadku superstara, którego wkład w wygrane wykracza poza statystyki, bo rzuca tyle, ile jest potrzebne do wygranej, to chyba jest, nie? :)

1 minutę temu, january napisał:

Mógłbym tylko ponowić swój własny cytat z powyżej :) Proszę - nie przeinaczaj tego co napisałem :) 

Ciężko mi się odnieść do stwierdzenia, że tylko wyniki Heat nie pozwalają być Butlerowi w gronie kandydatów do MVP :)

Znaczy się mogę, ale chyba jest to tak absurdalne, że mi się nie chce :)