Reikai Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 @Principe jaki wygryw, nie dość że ma fajny zespół, pozyskał fajnie fitującego Kuzme to zgarnia top5 pick ktory może wykorzystać na sto sposobów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 29 minut temu, Reikai napisał: @Principe jaki wygryw, nie dość że ma fajny zespół, pozyskał fajnie fitującego Kuzme to zgarnia top5 pick ktory może wykorzystać na sto sposobów. A jak mu wpadnie Victor to już w ogóle. Pięknie by tam siadł przy Allenie Foxie i McCollumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 12 minut temu, january napisał: Wygląda na to, że kilka ładnych ostatnich gier RS moi będą spokojnie odpoczywać przed PO, a szansę będą dostawały Ellisy, Wieskampy i Diabate mego rosteru a w rzeczywistości zgrzytanie zębów do ostatnich kolejek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 W dniu 17.08.2022 o 19:35, człowiek...morza napisał: jedziemy z tematem. Knicks niebawem wracają na tron. New BIG3. W dniu 24.08.2022 o 15:17, człowiek...morza napisał: alez wy bedziecie w dupie i skomlec to ja nie mam pytan. juz czuje w powietrzu to obnizaniue bilansu za zajebistosc 3 godziny temu, MarcusCamby napisał: Konferencja Wschodnia: ------------------------------------------------------- 7. Boston Celtics 32-23 (17-10) 8. Indiana Pacers 28-27 (14-13) 9. Milwaukee Bucks 27-28 (14-13) 10. Chicago Bulls 27-28 (15-12) --------------------------------------------------------- 11. Brooklyn Nets 26-29 (13-14) 12. New York Knicks 25-30 (13-14) 13. Charlotte Hornets 19-36 (8-19) 14. Atlanta Hawks 14-41 (6-21) 15. Washington Wizards 6-49 (3-22) Jeszcze nie wszystko stracone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Te pochwały dla Vanderbilta powinny już spływać na konto Pelicans i każdy by cmokał nad fitem z Sabonisem. @kolader jak mogłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Heat maja u mnie -35 od bilansu za to, jaka placzliwa cipka jest Doncic w stosunku do sedziow. Dzizas, a wydawalo sie ze sie troche z tym ogarnal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 13 godzin temu, MarcusCamby napisał: Te pochwały dla Vanderbilta powinny już spływać na konto Pelicans i każdy by cmokał nad fitem z Sabonisem. @kolader jak mogłeś? Panie, on miał kilka ofert, na szczęście został z Sengunem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Dobra, przyznać się kto rzucił czar na Sote? Lamelo złamał kość w kostce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 28 minut temu, Reikai napisał: Dobra, przyznać się kto rzucił czar na Sote? Lamelo złamał kość w kostce. chyba nie jest przypadkiem, ze w Bytomiu najczęściej wyszukiwanym haslem w googlu było „voodoo” „gdzie tanio dostać laleczki voodoo” „jak własnoręcznie zrobić laleczki voodoo” „szaman pogba mbappe kontakt” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Everybody is kung fu fighting, Hoo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 9 minut temu, MarcusCamby napisał: Everybody is kung fu fighting, Hoo! Pojedynek na szczycie w walce o playoffy u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Dzieci - zróbcie miejsce dla profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: chyba nie jest przypadkiem, ze w Bytomiu najczęściej wyszukiwanym haslem w googlu było „voodoo” „gdzie tanio dostać laleczki voodoo” „jak własnoręcznie zrobić laleczki voodoo” „szaman pogba mbappe kontakt” W Plejadzie do zestawu happy meals McD dawali ostatnio gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 (edytowane) W dniu 26.02.2023 o 20:14, january napisał: Odpukać jakąś totalną katastrofę z INJ w Denver lub u mnie to ja mam totalną plażę w 3T. Bez Kury obecnie nie prześcignę Baryłek, a nad #3 na zachodzie mam 6W przewagi. Wygląda na to, że kilka ładnych ostatnich gier RS moi będą spokojnie odpoczywać przed PO, a szansę będą dostawały Ellisy, Wieskampy i Diabate mego rosteru No i chyba jednak po plaży. Jak Curry za szybko nie wróci, a Butler będzie opuszczał mecz tu i tam, to bez Lebrona może być jeszcze ciekawie. Edytowane 28 Lutego 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 czy to breaking the wall? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Jak nerwowo? Przecież tam już spokojnie. Jest czas na oglądanie prospektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 25 minut temu, january napisał: A jest co oglądać, wyjątkowo ciekawy draft. ale jak się zdobędzie tytuł to i tak się chyba z 30stka wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: ale jak się zdobędzie tytuł to i tak się chyba z 30stka wybiera? Tytuł nic nie ma do seedu. Tylko wyniki RS. Atakujesz #1 seed po Rs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Teraz, ignazz napisał: Tytuł nic nie ma do seedu. Tylko wyniki RS. Atakujesz #1 seed po Rs? no w simce jest tak ze jak zdobywasz tytuł to z automatu masz ostatni pick 1 rundy wiec nie wiem czy tez tak nie jest w rl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Na razie ciężko mi sobie bez nominalnego PG wyobrazić równocześnie twoje rozegranie jak i po daniu piłki Book/Tatum grę ławki. O skuteczności wtedy liderów w kończeniu akcji ze spottup pozycji nie wspominając. Nie możesz Nimi równocześnie kozlowac i stać na wolnej pozycji strzeleckiej. Teraz, Qcin_69 napisał: no w simce jest tak ze jak zdobywasz tytuł to z automatu masz ostatni pick 1 rundy wiec nie wiem czy tez tak nie jest w rl Julek by odpisał AHA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi