Reikai Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Z przedłużaniem głosowania tak jak myślałem, kto miał wyjebane ten będzie i miał w te dodatkowe 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 (edytowane) W I trymestrze zagłosowało tylko 24 graczy. Do tej pory punkty karne nie przyznane... Jeśli nie ma kar za olewanie to takie są efekty. Edytowane 24 Lutego 2023 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Teraz, LAF napisał: że co ? Głosowanie było do wczoeaj, przedłużone dla spóźnialskich do dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Teraz, LAF napisał: No i dobrze , że było przedłużone. Kto nie mógł to zagłosował tak to było by mniej głosów. I kto dzis zagłosował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 22 minuty temu, Reikai napisał: I kto dzis zagłosował? Nikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 8 godzin temu, człowiek...morza napisał: Jednak Allen jest nieconiony przy flexowaniu młodszych ziomków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Potężny Monk wyjaśnił Clippers I to bez pomocy litewskiej drugiej opcji, która klasycznie miała problemy z faulami. Przestraszył się moich gróźb w opisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 56 minut temu, Reikai napisał: Potężny Monk wyjaśnił Clippers I to bez pomocy litewskiej drugiej opcji, która klasycznie miała problemy z faulami. Przestraszył się moich gróźb w opisie. Właśnie, warto zwrócić uwagę ze ostatnio Sabonis ma w co trzecim meczu foul trouble, a w naszych pelicans jego zastępcą jest freaking Hassan Whiteside Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 29 minut temu, RonnieArtestics napisał: Właśnie, warto zwrócić uwagę ze ostatnio Sabonis ma w co trzecim meczu foul trouble, a w naszych pelicans jego zastępcą jest freaking Hassan Whiteside Od początku sezonu, już w pazdzierniku/listopadzie zwracałem na to uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Hassan rok temu był w TOP30 w statystyce LeBron, także na ograniczonych minutach poziom Claxtona. Ja rozumiem, że można go umniejszać, bo jest po za ligą tak jak samo jak robimy z shutdownami, ale nie róbcie z Niego dziada, bo Wam brak wiedzy i/lub wyobraźni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 widać, ze przerwa na ASG dobrze zrobiła Lamelo i chyba pozwoliła do końca wyleczyć kontuzje Przypomne tylko, ze obok niego biegają Tatum, George, Booker i Robert Williams Czy przy utrzymaniu takiej formy i pełnym zdrowiu Minnesota będzie walczyła o bilans 25-3? możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 9 minut temu, Qcin_69 napisał: widać, ze przerwa na ASG dobrze zrobiła Lamelo i chyba pozwoliła do końca wyleczyć kontuzje Przypomne tylko, ze obok niego biegają Tatum, George, Booker i Robert Williams Czy przy utrzymaniu takiej formy i pełnym zdrowiu Minnesota będzie walczyła o bilans 25-3? możliwe Bardzo fajny mecz zagrał, oglądałem cały ale co chlop jest streetballowiec to glowa mała. Idealnie by się nadal na jakieś 3 na 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 11 minut temu, MarcusCamby napisał: Hassan rok temu był w TOP30 w statystyce LeBron, także na ograniczonych minutach poziom Claxtona. Ja rozumiem, że można go umniejszać, bo jest po za ligą tak jak samo jak robimy z shutdownami, ale nie róbcie z Niego dziada, bo Wam brak wiedzy i/lub wyobraźni. Noel > Whiteside. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 35 minut temu, Qcin_69 napisał: widać, ze przerwa na ASG dobrze zrobiła Lamelo i chyba pozwoliła do końca wyleczyć kontuzje Przypomne tylko, ze obok niego biegają Tatum, George, Booker i Robert Williams Czy przy utrzymaniu takiej formy i pełnym zdrowiu Minnesota będzie walczyła o bilans 25-3? możliwe Licze na oswiadczenie i przykladna kare ze strony Włodarzy Zespołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 19 minut temu, Reikai napisał: Bardzo fajny mecz zagrał, oglądałem cały ale co chlop jest streetballowiec to glowa mała. Idealnie by się nadal na jakieś 3 na 3. ja czekam aż będzie miał lepszy support, będzie case Bookera do potęgi, w jego odbiorze Szkoda Bridgesa, bo w zeszłym roku Lamelo zrobił z niego Pana Koszykarza a Hornets byli fun to watch, dobrze se ten Williams tam trafił za to, bo widać ze ma papiery na granie. Także jak ktos ma zamiar wyciągać słaba obronę Lamelo, to cóż, myśle ze jeśli obok biega 3 alldef obrońców i dodatni już chyba Booker (a w najgorszym przypadku neutralny) to nie będzie to stanowiło większego problemu w kontekście ukrycia go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: ja czekam aż będzie miał lepszy support, będzie case Bookera do potęgi, w jego odbiorze Szkoda Bridgesa, bo w zeszłym roku Lamelo zrobił z niego Pana Koszykarza a Hornets byli fun to watch, dobrze se ten Williams tam trafił za to, bo widać ze ma papiery na granie. Także jak ktos ma zamiar wyciągać słaba obronę Lamelo, to cóż, myśle ze jeśli obok biega 3 alldef obrońców i dodatni już chyba Booker (a w najgorszym przypadku neutralny) to nie będzie to stanowiło większego problemu w kontekście ukrycia go Tylko czy jedna piłka im wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: ja czekam aż będzie miał lepszy support, będzie case Bookera do potęgi, w jego odbiorze Szkoda Bridgesa, bo w zeszłym roku Lamelo zrobił z niego Pana Koszykarza a Hornets byli fun to watch, dobrze se ten Williams tam trafił za to, bo widać ze ma papiery na granie. Także jak ktos ma zamiar wyciągać słaba obronę Lamelo, to cóż, myśle ze jeśli obok biega 3 alldef obrońców i dodatni już chyba Booker (a w najgorszym przypadku neutralny) to nie będzie to stanowiło większego problemu w kontekście ukrycia go Ja za rok chętnie zobaczę tam core Lamelo Bridges Wemby Mark Williams, ciężko o bardziej fun to watch młode core. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 1 minutę temu, tangiers napisał: Licze na oswiadczenie i przykladna kare ze strony Włodarzy Zespołu. Lamelo udowadnia, ze nic nie jest w stanie go powstrzymac, nawet sygnalizacja świetlna. Wpisuje się to w filozofię Minnesoty Timberwolves. Lamelo - SuperDuo Mac i Qcin Ferrari- Minnesota Sygnalizacja świetlna- Rada Mentorów Teraz, kuba2419 napisał: Tylko czy jedna piłka im wystarczy czyli jednak czytasz gwiazdy basketu xd 1 minutę temu, Reikai napisał: Ja za rok chętnie zobaczę tam core Lamelo Bridges Wemby Mark Williams, ciężko o bardziej fun to watch młode core. ewidentnie zabrakło tu Wendella Moora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: czyli jednak czytasz gwiazdy basketu xd Ja tam ledwo co mam czasu na czytanie tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: Hassan rok temu był w TOP30 w statystyce LeBron, także na ograniczonych minutach poziom Claxtona. Ja rozumiem, że można go umniejszać, bo jest po za ligą tak jak samo jak robimy z shutdownami, ale nie róbcie z Niego dziada, bo Wam brak wiedzy i/lub wyobraźni. Podobnie można powiedzieć o Lambie w Bucks, w zeszłym sezonie jakieś tam wsparcie z ławki dawał a teraz go już nie ma w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi