Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

56 minut temu, Reikai napisał:

Potężny Monk wyjaśnił Clippers I to bez pomocy litewskiej drugiej opcji, która klasycznie miała problemy z faulami.

Przestraszył się moich gróźb w opisie.

Właśnie, warto zwrócić uwagę ze ostatnio Sabonis ma w co trzecim meczu foul trouble, a w naszych pelicans jego zastępcą jest freaking Hassan Whiteside 

29 minut temu, RonnieArtestics napisał:

Właśnie, warto zwrócić uwagę ze ostatnio Sabonis ma w co trzecim meczu foul trouble, a w naszych pelicans jego zastępcą jest freaking Hassan Whiteside 

Od początku sezonu, już w pazdzierniku/listopadzie zwracałem na to uwagę.

widać, ze przerwa na ASG dobrze zrobiła Lamelo i chyba pozwoliła do końca wyleczyć kontuzje :) 

Przypomne tylko, ze obok niego biegają Tatum, George, Booker i Robert Williams :) 

Czy przy utrzymaniu takiej formy i pełnym zdrowiu Minnesota będzie walczyła o bilans 25-3? możliwe 

9 minut temu, Qcin_69 napisał:

widać, ze przerwa na ASG dobrze zrobiła Lamelo i chyba pozwoliła do końca wyleczyć kontuzje :) 

Przypomne tylko, ze obok niego biegają Tatum, George, Booker i Robert Williams :) 

Czy przy utrzymaniu takiej formy i pełnym zdrowiu Minnesota będzie walczyła o bilans 25-3? możliwe 

Bardzo fajny mecz zagrał, oglądałem cały ale co chlop jest streetballowiec to glowa mała. Idealnie by się nadal na jakieś 3 na 3.

11 minut temu, MarcusCamby napisał:

Hassan rok temu był w TOP30 w statystyce LeBron, także na ograniczonych minutach poziom Claxtona. 

Ja rozumiem, że można go umniejszać, bo jest po za ligą tak jak samo jak robimy z shutdownami, ale nie róbcie z Niego dziada, bo Wam brak wiedzy i/lub wyobraźni. 

Noel > Whiteside. 

35 minut temu, Qcin_69 napisał:

Licze na oswiadczenie i przykladna kare ze strony Włodarzy Zespołu.

19 minut temu, Reikai napisał:

Bardzo fajny mecz zagrał, oglądałem cały ale co chlop jest streetballowiec to glowa mała. Idealnie by się nadal na jakieś 3 na 3.

ja czekam aż będzie miał lepszy support, będzie case Bookera do potęgi, w jego odbiorze :) 

Szkoda Bridgesa, bo w zeszłym roku Lamelo zrobił z niego Pana Koszykarza a Hornets byli fun to watch, dobrze se ten Williams tam trafił za to, bo widać ze ma papiery na granie. 

Także jak ktos ma zamiar wyciągać słaba obronę Lamelo, to cóż, myśle ze jeśli obok biega 3 alldef obrońców i dodatni już chyba Booker (a w najgorszym przypadku neutralny) to nie będzie to stanowiło większego problemu w kontekście ukrycia go :)

4 minuty temu, Qcin_69 napisał:

ja czekam aż będzie miał lepszy support, będzie case Bookera do potęgi, w jego odbiorze :) 

Szkoda Bridgesa, bo w zeszłym roku Lamelo zrobił z niego Pana Koszykarza a Hornets byli fun to watch, dobrze se ten Williams tam trafił za to, bo widać ze ma papiery na granie. 

Także jak ktos ma zamiar wyciągać słaba obronę Lamelo, to cóż, myśle ze jeśli obok biega 3 alldef obrońców i dodatni już chyba Booker (a w najgorszym przypadku neutralny) to nie będzie to stanowiło większego problemu w kontekście ukrycia go :)

Tylko czy jedna piłka im wystarczy 😉

3 minuty temu, Qcin_69 napisał:

Ja za rok chętnie zobaczę tam core Lamelo Bridges Wemby Mark Williams, ciężko o bardziej fun to watch młode core.

1 minutę temu, tangiers napisał:

Licze na oswiadczenie i przykladna kare ze strony Włodarzy Zespołu.

Lamelo udowadnia, ze nic nie jest w stanie go

powstrzymac, nawet sygnalizacja świetlna.

Wpisuje się to w filozofię Minnesoty Timberwolves.

Lamelo - SuperDuo Mac i Qcin

Ferrari- Minnesota

Sygnalizacja świetlna- Rada Mentorów 

Teraz, kuba2419 napisał:

Tylko czy jedna piłka im wystarczy 😉

czyli jednak czytasz gwiazdy basketu xd 

1 minutę temu, Reikai napisał:

Ja za rok chętnie zobaczę tam core Lamelo Bridges Wemby Mark Williams, ciężko o bardziej fun to watch młode core.

ewidentnie zabrakło tu Wendella Moora 

1 godzinę temu, MarcusCamby napisał:

Hassan rok temu był w TOP30 w statystyce LeBron, także na ograniczonych minutach poziom Claxtona. 

Ja rozumiem, że można go umniejszać, bo jest po za ligą tak jak samo jak robimy z shutdownami, ale nie róbcie z Niego dziada, bo Wam brak wiedzy i/lub wyobraźni. 

Podobnie można powiedzieć o Lambie w Bucks, w zeszłym sezonie jakieś tam wsparcie z ławki dawał a teraz go już nie ma w lidze.