Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Juz teraz zapowiadam Wam rozprawke nad Wielkim Oladipo. Ostatnie 4 mecze 19/5/4. Co istotniejsze to doklada do tego topowa defensywe(Brooks nigdy nie czytal i nie bedzie czytal w ten sposob passing lanes). Mam nadzieje, ze te slynne 100 baniek latem wystarczy.

23 godziny temu, january napisał:

Kosmicznie Zach ostatnie gra, akurat oglądałem Bulls trochę, więc przy Lavine jako gtg w 2T masz mój miecz :) 

@ignazz pamiętaj wtedy, kiedy będę torturował Twych beznadziejnych Spurs, że broniłem kiedyś OG Anonobyego;)

Kosmicznie Zach wyglada w catch and shoot obecnie, cieszy ograniczenie stepback 3. Dlatego tak nie moge sie tego Ingrama doczekac, bo polaczenie playmakingu Ingrama z tym jakim automatem jest teraz Zach w c&s jest zabojcze.

60.8FG%, 90.2 EFG% w T2 w catch and shoot. 

25.7,4.4, 4.0 , 52.FG%, 3.5 trojki na mecz na 48.5% w T2. Donovan zacheca go do oddawania jeszcze wiecej trojek z C&S. A od porazki z Wolves gdzie w szatni rzucali granatami 26.9ppg, 4.3rpg, 4.5apg, 52.8/50.0/86.4 przy 3.7 3PM.

Edytowane przez Reikai

W dniu 7.01.2023 o 21:54, january napisał:

Tak sobie patrzę i jak chodzi o bilans Lakers w 2T to mogę iść na drzemkę. Z swoimi absencjami (przede wszystkim Kura :(, ale ponoć niedługo wraca! :)) to Nuggets mi odskoczą. A za to Mavs mają taki szpital, że nie wiadomo czy HCA w ogóle obronią, bo tu się solidny minus szykuje na bilansie. 2 seed na zachodzie z pewną stratą do #1 i dużą przewagą nad #3, nuuuudaaaa.

Albo i nie ;)

Dzis do gry niespodziewanie ma wrocic Curry, a rozruch zaczyna AD. Jeszcze pol trymestru przed nami.

@ignazz równo od naszej poświątecznej dyskusji Tre Jones trzaska 16,8ppg 4,5reb 5,8as i 1,1stl i tylko 1,8to, do tego zajebiste jak na PG procenty 47%fg, dzięki stary za zjinxowanie! 

dodatkowo w tym okresie VanVleet 7,4as/1,2to - no ale on nie jest zainteresowany kreowaniem innych, prawda? 

Do tego Nurkic, Barnes wchodzą na wyzszy lvl w drugim trymestrze. Zapowiada się chyba lepszy wynik, mam nadzieje ze docenisz zwyżkę formy. 

Edytowane przez RonnieArtestics

Harrison Barnes last 7 games: 34min 53,5%fg 3,6 x 50% 3fga 91,2%ft 21,1pts 4,1reb 1,7as 0,8st 1,1to

Terminarz co prawda mocno sprzyjał, ale można powiedzieć że to prawdziwy „kat” na tankerów, nie jak jakiś Blake Griffin ;) 

Edytowane przez RonnieArtestics

55 minut temu, RonnieArtestics napisał:

Harrison Barnes last 7 games: 34min 53,5%fg 3,6 x 50% 3fga 91,2%ft 21,1pts 4,1reb 1,7as 0,8st 1,1to

Terminarz co prawda mocno sprzyjał, ale można powiedzieć że to prawdziwy „kat” na tankerów, nie jak jakiś Blake Griffin ;) 

Blake się bardziej wpisuje w kulturę organizacji Minnesoty.

Seks z Chilijkami > bieganie po bieżni 

6 minut temu, Reikai napisał:

Troche dziwi Patrick Williams, bo mial moment w Bulls ostatnio ze wygladal fajnie. Reszta raczej bez niespodzianek.

Haywood Highsmith wychodzi, że jednak @ely3 miał sporo racji co do Niego.

Okoro myślałem, że trochę w T2 poszedł w górę, ale widzę w statsach dalej tragedia, jeśli idzie o ofens. Ciekawe jak difens mu wypadł.

37 minut temu, january napisał:

Lakers z 4 zawodnikami w top17 ❤️ 

i starterem Clarksonem w bottom 10, 

ciekawe względem tego jak go reklamowałeś :)

no ale jak podejrzewam to kwestia złego otoczenia, nie to co w begmowych Lakers :) 

btw, Curry poza top10 mimo ze zrobiono tutaj z niego mvp za 1 trymestr tez zabawne 

20 minut temu, MarcusCamby napisał:

ale wiesz, że to tylko defensywa? :P

tymbardziej pokazuje jakim cancerem jest Clarkson- bo ile on by rzutow dostał przy Currym Lebronie i Butlerze- 6?7? a w obronie to jest kasztan nad kasztany, co przy kolejnych minusowych obrońcach - Currym i Lebronie tworzy zupełne zaprzeczenie opisu Januarego z poprzedniego trymestru, którego w dodatku nie czytałem 

2 minuty temu, Qcin_69 napisał:

tymbardziej pokazuje jakim cancerem jest Clarkson- bo ile on by rzutow dostał przy Currym Lebronie i Butlerze- 6?7? a w obronie to jest kasztan nad kasztany, co przy kolejnych minusowych obrońcach - Currym i Lebronie tworzy zupełne zaprzeczenie opisu Januarego z poprzedniego trymestru, którego w dodatku nie czytałem 

To już temat na inną historię. Lakers ma od cholery talentu ofensywnego, ale nie pierwszy raz brakuje wyrobników w rosterze.

Clarkson, akurat w T1 sporo się Lakers przydał, bo przecież Butler i LBJ swoje opuścili. Burks też wtedy pauzował. W drugim trymestrze Jasiek będzie musiał kombinować.