Qcin_69 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Teraz, ernie9005 napisał: Wziąłem pod uwagę absencję Lillarda w 12 meczach i Siakama w 10 i brak solidnych zastępców. Poza tym 4 L w b2b na Miami, Chicago, Indianie i Orlando i tak mi wyszło. Minnesota drugim najgorszym zespołem ligi no widzę ze kolega czołowy analityk na rynku! Dziekujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 @Szulim @ozzy110 nie zmieniajcie Was proszę arkusza podczas głosowania. To strasznie miesza, a widzę Tyus Jones już w Grizzlies... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 31 minut temu, Qcin_69 napisał: Minnesota drugim najgorszym zespołem ligi no widzę ze kolega czołowy analityk na rynku! Dziekujemy Nie uwzględniłem jeszcze tajemniczego gracza X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 16 minut temu, MarcusCamby napisał: @Szulim @ozzy110 nie zmieniajcie Was proszę arkusza podczas głosowania. To strasznie miesza, a widzę Tyus Jones już w Grizzlies... Miało być po … @ozzy110 nie spiesz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Uwaga uwaga. W T2 w niesamowitym gazie choć na małych nadal minutach pokazał się gracz ORLANDO MAGIC Malaki Branham. Od 29 spotkania dostając mimo wszystko niewiele minut gość robi w 21 minut 12/1,5/1,5/1 na niesamowitych procentach: 67,5/55,6/100 z 3 rzutów za trzy. Świetny gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: @Szulim @ozzy110 nie zmieniajcie Was proszę arkusza podczas głosowania. To strasznie miesza, a widzę Tyus Jones już w Grizzlies... 1 godzinę temu, Szulim napisał: Miało być po … @ozzy110 nie spiesz się Raptem 3 wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Drodzy Głosujący! Wracając do głosowania T1chciałbym podpytać w jaki sposób niektórym głosującym wychodzi ze IND ma lepszy bilans od spurs? CP3 niesamowicie obniżył loty podczas gdy Dejounte trzyma poziom moim zdaniem FVF gra bardzo przeciętny sezon podczas gdy OG sezon życia podoba mi się Nurkic bo gra świetny sezon moim zdaniem produkując 15/10 ale moim zdaniem moja trójka podkoszowych Duren/Stew/Collins może być dobrym odpowiednikiem mimo ze sama gra Johna Collinsa obecnie do ładnych nie należy gracz podciągnął się w obronie. Dodatkowo klub z IND mocno moim zdaniem ucierpiał na sytuacji z Bridgesem gdzie ściągając w jego miejsce PJ Tuckera ( bije rekordy zerowych spotkań i już absolutnie nie nadarza za młodymi) W obwodzie jest Eubanks i zwodzący Kai wiec nie widzę tu przewag. tym bardziej ze gra u mnie zarówno Mathurin jak nie komentowany szerzej Jalen Williams. Po drugiej stronie barykady na nieszczęście kontuzji w 14 spotkaniach CP3 grę prowadzi Tre Jones który mocno kaleczy rozegranie w rl spurs. Biorąc pod uwagę ze najlepszym graczem na przestrzeni T1 jest FVF to raczej niski shooter którego procenty są PONIŻEJ MOCNO KRYTYKOWANEGO ROZIERA to nie bardzo przy mocno pasywnym lub kontuzjowanym CP3 widzę przewagi IND. Nie twierdze ze ogólnie mam skład dużo potężniejszy bo same nazwiska są ciekawsze po stronie IND ale już obecna forma tych graczy jest mimo starań GM mocno mocno pod kreska. Owszem mam tez graczy którzy zawodzą jak Collins Rui czy krwawiące oczy Rozier ale oni maja mniejsza role w zespole niż FVF. A tu najlepszy strzelać dużo pudłuje i kręci 18,0 PPG. Dokładając 14,6PPG Nurkica i 12.0PPG CP3 ( tez procent to okolice 40%FG) może być mało punktów gdy w S5 masz Tuckera. Zupełnie szczerze opisałem mój bilans na okolice 50% w trymestrze bardzo zdrowym dla mnie i bardzo szczęśliwym ( cała 14 otrzymuje ponad 15 minut na mecz grając bardzo dobry RS). Typowa walczącą drużyna wiedząca ze bez gwiazd daleko noe ujedziesz w PO. Ale w RS raczej stać na oklep każdego. Bo to regular. Ja bardziej pozycjonuje się ze względu na budowę składu bliżej OKC niż IND. po prostu Pacers maja kłopot jak wylatuje bezpowrotnie taki gracz jak Bridges. i chce @RonnieArtestics podkreślić ze bardzo podoba mi się koncept twojego prowadzenia klubu i tu zero zastrzeżeń. Po prostu myśle ze to nie był dobry okres dla zespołu. Trzech najlepszych graczy nie zbliża się do 50 punktów. To mało gdy grasz Tuckerem czy z ławki Eubenksem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Teraz, ignazz napisał: Drodzy Głosujący! Wracając do głosowania T1chciałbym podpytać w jaki sposób niektórym głosującym wychodzi ze IND ma lepszy bilans od spurs? CP3 niesamowicie obniżył loty podczas gdy Dejounte trzyma poziom moim zdaniem FVF gra bardzo przeciętny sezon podczas gdy OG sezon życia podoba mi się Nurkic bo gra świetny sezon moim zdaniem produkując 15/10 ale moim zdaniem moja trójka podkoszowych Duren/Stew/Collins może być dobrym odpowiednikiem mimo ze sama gra Johna Collinsa obecnie do ładnych nie należy gracz podciągnął się w obronie. Dodatkowo klub z IND mocno moim zdaniem ucierpiał na sytuacji z Bridgesem gdzie ściągając w jego miejsce PJ Tuckera ( bije rekordy zerowych spotkań i już absolutnie nie nadarza za młodymi) W obwodzie jest Eubanks i zwodzący Kai wiec nie widzę tu przewag. tym bardziej ze gra u mnie zarówno Mathurin jak nie komentowany szerzej Jalen Williams. Po drugiej stronie barykady na nieszczęście kontuzji w 14 spotkaniach CP3 grę prowadzi Tre Jones który mocno kaleczy rozegranie w rl spurs. Biorąc pod uwagę ze najlepszym graczem na przestrzeni T1 jest FVF to raczej niski shooter którego procenty są PONIŻEJ MOCNO KRYTYKOWANEGO ROZIERA to nie bardzo przy mocno pasywnym lub kontuzjowanym CP3 widzę przewagi IND. Nie twierdze ze ogólnie mam skład dużo potężniejszy bo same nazwiska są ciekawsze po stronie IND ale już obecna forma tych graczy jest mimo starań GM mocno mocno pod kreska. Owszem mam tez graczy którzy zawodzą jak Collins Rui czy krwawiące oczy Rozier ale oni maja mniejsza role w zespole niż FVF. A tu najlepszy strzelać dużo pudłuje i kręci 18,0 PPG. Dokładając 14,6PPG Nurkica i 12.0PPG CP3 ( tez procent to okolice 40%FG) może być mało punktów gdy w S5 masz Tuckera. Zupełnie szczerze opisałem mój bilans na okolice 50% w trymestrze bardzo zdrowym dla mnie i bardzo szczęśliwym ( cała 14 otrzymuje ponad 15 minut na mecz grając bardzo dobry RS). Typowa walczącą drużyna wiedząca ze bez gwiazd daleko noe ujedziesz w PO. Ale w RS raczej stać na oklep każdego. Bo to regular. Ja bardziej pozycjonuje się ze względu na budowę składu bliżej OKC niż IND. po prostu Pacers maja kłopot jak wylatuje bezpowrotnie taki gracz jak Bridges. i chce @RonnieArtestics podkreślić ze bardzo podoba mi się koncept twojego prowadzenia klubu i tu zero zastrzeżeń. Po prostu myśle ze to nie był dobry okres dla zespołu. Trzech najlepszych graczy nie zbliża się do 50 punktów. To mało gdy grasz Tuckerem czy z ławki Eubenksem. Popieram, sam się nad tym zastanawiam. Nie wiem jakim cudem niektórym wychodzi tu dodatni bilans. Moim zdaniem bliżej tu do bilansu Knicks czy Hornets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Good point @ignazz chyba zrobię aktualizacje ale jeszcze zerkne na matchupy i terminarze z ciekawości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 @ignazz może dlatego ze zrobiłeś opis którego się nie da na trzeźwo przeczytać dostajesz mniej zwyciestw niż się spodziewałeś ? Zarzut o braku scoringu sam sobie postawiłem w opisie i tego nie ukrywam. Mam natomiast tez na ławce zawodnikow którzy rzucają powyzej 10 na mecz i wiadomym jest ze ktoś w mojej druzynie musi dostać więcej rzutów niż dostają w realu, naturalnym kandydatem jest chociażby Harrison Barnes czy Niang. Indiana to monolit i z rotacyjnej dziesiątki każdy procz Tuckera powinien kręcić więcej ppg niż w swoich drużynach w realu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Jasne ze opisy są częścią tej gry ale uważam za niesprawiedliwe jeżeli ktoś nie mający możliwości zrobienia w komputerze przejrzystego opisu ma dostawać mocno punkty ujemne. Ta gra przede wszystkim ma się opierać na oglądaniu meczów i zestawieniu tego z konceptem GM a wklejenie ładnych przejrzystych tabel jest miłym dodatkiem i ukłonem w stronę tych leniwych co nie oglądają spotkań. A nie wiodącym kryterium oceny. Przepraszam za trudniejsza do odbioru formę opisu po prostu robiona przez telefon. Oczywiście utrudnia do odczyt ale nie uniemożliwia zupełnie. W następnych T będę miał komp ze sobą. Tak wyszło. Świątecznie niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Ponadto pragnę zauważyć ze zarówno Nurkic jak i Eubanks powinni u mnie kręcić kilka punktów więcej, uwielbiam Lillarda ale kreować wysokich to on nie potrafi, ja mam cp3, Jonesa i vanVleeta i nie trzeba mieć super wyobraźni żeby przyznać ze Nurkica stać na powiedzmy 18ppg przy lepszym rozgrywającym. Powtarzam to zreszta już któryś sezon. Akurat tego ze ten zestaw podkoszowych dobrze fituje z moimi rozgrywającymi nikt mi nie może odmówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Bilans moim zdaniem ma odzwierciedlać co gra który z poszczególnych elementów. Co na parkiecie robi Dejounte a co FVF. Co OG a co Cp3. Teraz, RonnieArtestics napisał: Ponadto pragnę zauważyć ze zarówno Nurkic jak i Eubanks powinni u mnie kręcić kilka punktów więcej, uwielbiam Lillarda ale kreować wysokich to on nie potrafi, ja mam cp3, Jonesa i vanVleeta i nie trzeba mieć super wyobraźni żeby przyznać ze Nurkica stać na powiedzmy 18ppg przy lepszym rozgrywającym. Powtarzam to zreszta już któryś sezon. Akurat tego ze ten zestaw podkoszowych dobrze fituje z moimi rozgrywającymi nikt mi nie może odmówić. Zarówno FVF jak i Jones nie słyną z oddawania gry partnerom. Bym był ostrożny bo obecnie grasz na dwóch SG. Ale oczywiście zgodzę się ze z korzyścią byłoby zwiększenie volume Z Nurkiem jest ten problem ze on przez zdrowie nigdy nie grał ponad 30 minut. Ciężko to przeprowadzić. Dostawał max 12 rzutów na sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: Bilans moim zdaniem ma odzwierciedlać co gra który z poszczególnych elementów. Co na parkiecie robi Dejounte a co FVF. Co OG a co Cp3. Zarówno FVF jak i Jones nie słyną z oddawania gry partnerom. Bym był ostrożny bo obecnie grasz na dwóch SG. Ale oczywiście zgodzę się ze z korzyścią byłoby zwiększenie volume Zarówno FVF i Jones to czołówka asystujących w lidze, wiec nie wiem o czym Ty teraz do mnie mówisz… obaj są tez drugi sezon z rzędu w top10 stosunku asysty/straty…. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Zarówno FVF i Jones to czołówka asystujących w lidze, wiec nie wiem o czym Ty teraz do mnie mówisz… obaj są tez drugi sezon z rzędu w top10 stosunku asysty/straty…. I obaj prowadzą ofensywy mocno na minusie. Jeżeli chodzi o wyniki zespołowe. W tym trymestrze obaj zbierają krytykę. Rl TOR wręcz szuka wstrząśnięcia zespołem mimo świetnych sezonów Siakama i OG a w spurs Pop dał piłkę Sochanowi. Oba kluby uwielbiam i oglądam wszystko stad taka moja ocena wbrew sympatii. Jezeli w takim rozbiegowym poczatku RS w zdrowiu i z dobrze grającymi liderami spurs nie mogę wygrywać spotkań to tym bardziej przy kłopotach których nie miałem. I zwrócę jeszcze raz ze niektórzy zawodnicy są u nas wręcz memami jak kiedyś Wiggins czy Rozier przywoływany tylko negatywnie a szokujaco po sprawdzeniu statystyk rzutowych porównywalnie zagrał Fred. Oczywiście ze w zdrowiu wole na PO CP i FVF zamiast takich Rozierow ( który u mnie nie ma aż tak ważnej roli jak Fred u Ciebie) ale oceniamy T1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) Mnie trochę dziwi to 16:12 u Clippers u dwóch głosujących, przy kontuzji CC. Lubię ten zespół I core, ale jednak dość poważne osłabienie. Edytowane 28 Grudnia 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 7 minut temu, ignazz napisał: I obaj prowadzą ofensywy mocno na minusie. Jeżeli chodzi o wyniki zespołowe. W tym trymestrze obaj zbierają krytykę. Rl TOR wręcz szuka wstrząśnięcia zespołem mimo świetnych sezonów Siakama i OG a w spurs Pop dał piłkę Sochanowi. Oba kluby uwielbiam i oglądam wszystko stad taka moja ocena wbrew sympatii. Jezeli w takim rozbiegowym poczatku RS w zdrowiu i z dobrze grającymi liderami spurs nie mogę wygrywać spotkań to tym bardziej przy kłopotach których nie miałem. I zwrócę jeszcze raz ze niektórzy zawodnicy są u nas wręcz memami jak kiedyś Wiggins czy Rozier przywoływany tylko negatywnie a szokujaco po sprawdzeniu statystyk rzutowych porównywalnie zagrał Fred. Oczywiście ze w zdrowiu wole na PO CP i FVF zamiast takich Rozierow ( który u mnie nie ma aż tak ważnej roli jak Fred u Ciebie) ale oceniamy T1. Wybacz ale jesli probujesz nam wmawiać ze winowajcą słabego ataku Spurs jest Jones a nie to ze Spurs graja wlasciwie zlepkiem graczy, którzy nie maja nawet ustalonej hierarchii i rotacji, to mi się nie chce z Tobą dalej dyskutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Ja krytykę znoszę bez problemu. Jeżeli słuszna. Teraz, RonnieArtestics napisał: Wybacz ale jesli probujesz nam wmawiać ze winowajcą słabego ataku Spurs jest Jones a nie to ze Spurs graja wlasciwie zlepkiem graczy, którzy nie maja nawet ustalonej hierarchii i rotacji, to mi się nie chce z Tobą dalej dyskutować. No ale kim jest Jones w lidze poza faktem ze z musu dostał minuty jak mu zniknęło 3 szykowanych rozgrywających? Jeden sprzedany drugi z pala na wierzchu a trzeci kontuzja. On musi grać i moim zdaniem nie jest blisko abyś akurat nim latał swoje problemy. I on rzutowo jest jeszcze gorszy niż Fred. A spurs lubię i nie walczę o twój gorszy bilans mając twój pick. Po prostu uważam ze miałem lepszy trymestr niż IND mając może i gorsze nazwiska. I zaskoczyło mnie to ze GM dali gorsze wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 9 minut temu, january napisał: Minnesota vs możliwy awans do play-in, zaciekła walka. January na Twoim miejscu kibicowałbym żeby jednak nie trafić na Minnesote z playinow wchodząca bo po kolejnych wzmocnieniach ciężko będzie Ci się nam przeciwstawić ale póki co możesz sobie używać ile chcesz, to ze wrzucasz takie posty świadczy tylko o ciągłym strachu i kompleksie przed Mistrzami bez gwiazdki. I słusznie, mając świadomość ze pewnie jeden, maks dwóch Twoich graczy w rl PO w ogóle zagra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 @MarcusCamby Jestem swiadomy, ze nie lubisz Doncica, ale taki Durant z wypadajacym na 9 meczow Irvingiem zrobil z Nets 16-12. Rozumiem, ze impact Doncica > Irving oceniasz na 1 win? Luka&Durant graja na ~MVP level, opuszczaja lacznie 3 mecze, a dajesz mi 5 seed na wschodzie po 1T? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi