Alonzo Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 27 minut temu, ignazz napisał: dawno tego nie było... Bertans bawi się świetnie kto go ma dostanie na T2 W extra @Pablo81 będzie zachwycony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 U mnie jak narazie top3 drużyny I trymestru to zdecydowanie Miami, Denver oraz Minnesota. Gdzie Denver chyba dostanie najlepszy bilans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 9 minut temu, RonnieArtestics napisał: U mnie jak narazie top3 drużyny I trymestru to zdecydowanie Miami, Denver oraz Minnesota. Gdzie Denver chyba dostanie najlepszy bilans. U mnie na pewno Denver top1 w całej lidze. Sotę jednak za brak zgrania chcę trochę ukarać. Heat na pewno top1 na Wschodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 no z tą sotą to ciekawe zważywszy na liczbe zmian coz qcin nigdy za to kary najwyrazniej nie dostanie. szumne zapowiedzi zawsze, a jak przychodzi co do czego to w glosowaniu kazdy zapomina za rok pewnie poleci george z assetami za duranta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) 13/11 to imho trochę mało dla Golden. Zach i Curry, którzy są w pełni zdrowi dają tak starpower, że tam 14/11 to minimum imho, zwłaszcza w odniesieniu do drużyn z konfy zachodniej, które otrzymują podobny bilans, a ich problemy nie są specjalnie szeroko omawiane.. Edytowane 18 Lutego 2021 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 7 minut temu, MMM2121 napisał: 13/11 to imho trochę mało dla Golden. Zach i Curry, którzy są w pełni zdrowi dają tak starpower, że tam 14/11 to minimum imho, zwłaszcza w odniesieniu do drużyn z konfy zachodniej, które otrzymują podobny bilans, a ich problemy nie są specjalnie szeroko omawiane.. u mnie masz mocny bilans, Dray wygląda świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 15 minut temu, MMM2121 napisał: Kings: 12 - 11 To 23 mecze Póki co jestem w c*** rozczarowany bilansami - drużyna w zajebistej formie, z bardzo szeroką rotacją, w której nikt nie zawodzi a dostaję takie bilanse jak Wizards (sorry Sylwek, wiem że się wzmocnisz i na koniec będziesz nade mną luźno, ale póki co bez przesady), którzy z ławki mają zestaw Shamet-Connaughton-Cody Martin-Jakarr Sampson-Anthony Gill a w s5 Tonego Bradleya i średnio w każdym meczu grają bez kogoś z "wielkiej" czwórki bo wypadają z kontuzjami. Jednocześnie jestem w głosowaniach za Hawks, Pacers i Magic Ja rozumiem star power, ale c'mon, licząc tylko za ten trymestr, jestem zawiedziony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 3 minuty temu, cvbe napisał: To 23 mecze Dzięki za uwagę, już poprawione. Covid na bani jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 21 minut temu, Eld napisał: U mnie na pewno Denver top1 w całej lidze. Sotę jednak za brak zgrania chcę trochę ukarać. Heat na pewno top1 na Wschodzie. OKC tez polecasz ukarać czy wymiana 4 z 5 graczy z s5 tu się nie liczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 19 minut temu, człowiek...morza napisał: no z tą sotą to ciekawe zważywszy na liczbe zmian coz qcin nigdy za to kary najwyrazniej nie dostanie. szumne zapowiedzi zawsze, a jak przychodzi co do czego to w glosowaniu kazdy zapomina za rok pewnie poleci george z assetami za duranta Sota to spokojnie team za T1 na jakieś 20-4, 19-5, ale za liczbę zmian w offseason 20-4 mam zarezerwowane dla tylko jednego klubu. 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: OKC tez polecasz ukarać czy wymiana 4 z 5 graczy z s5 tu się nie liczy? Czytaj wyżej. Skończy się pewnie na jakimś 18-6 dla Was bo na luzie jesteście drugą siłą Zachodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Eld napisał: Sota to spokojnie team za T1 na jakieś 20-4, 19-5, ale za liczbę zmian w offseason 20-4 mam zarezerwowane dla tylko jednego klubu. byliby gdyby nie mieli kontuzji na rs to jest druzyna na lvl nuggets, ktorzy bez kontuzji robia wlasnie taki bilans Edytowane 18 Lutego 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Teraz, Eld napisał: Sota to spokojnie team za T1 na jakieś 20-4, 19-5, ale za liczbę zmian w offseason 20-4 mam zarezerwowane dla tylko jednego klubu. Czytaj wyżej. Skończy się pewnie na jakimś 18-6 dla Was bo na luzie jesteście drugą siłą Zachodu. Jesteśmy pierwsza siła na Zachodzie i w całej lidze pewnie, No ale tutaj liczy się bardziej PR wiec jesteśmy przygotowani na sztuczne doszukiwanie się wad Także spokojnie, nie będziemy żebrać 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: byliby gdyby nie mieli kontuzji na rs to jest druzyna na lvl nuggets, ktorzy bez kontuzji robia wlasnie taki bilans A ile tych kontuzji mieliśmy w 1 trymestrze? Porównasz z kontuzjami Knicksow? Czy rzucasz to jak te 11 opuszczonych meczów Irvinga bo masz 37,5 stopnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: Jesteśmy pierwsza siła na Zachodzie i w całej lidze pewnie, No ale tutaj liczy się bardziej PR wiec jesteśmy przygotowani na sztuczne doszukiwanie się wad Także spokojnie, nie będziemy żebrać Jak się zgracie to pewnie tak, ale premia za stabilność składu dla Denver musi być. Jakieś 16-8 dla Was to trochę mało śmieszne jest imo. Szczególnie na naszym Zachodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 9 minut temu, cvbe napisał: To 23 mecze Póki co jestem w c*** rozczarowany bilansami - drużyna w zajebistej formie, z bardzo szeroką rotacją, w której nikt nie zawodzi a dostaję takie bilanse jak Wizards (sorry Sylwek, wiem że się wzmocnisz i na koniec będziesz nade mną luźno, ale póki co bez przesady), którzy z ławki mają zestaw Shamet-Connaughton-Cody Martin-Jakarr Sampson-Anthony Gill a w s5 Tonego Bradleya i średnio w każdym meczu grają bez kogoś z "wielkiej" czwórki bo wypadają z kontuzjami. Jednocześnie jestem w głosowaniach za Hawks, Pacers i Magic Ja rozumiem star power, ale c'mon, licząc tylko za ten trymestr, jestem zawiedziony Musisz się jednak przyzwyczaić, że drużyny ze środka stawki są często lekko krzywdzone lub niedoszacowane, czasem wystarczy jeden gracz by ktoś dał bilans o dwa, trzy W w jedną lub drugą. Raczej nie dopatrywałbym się tu złej woli, tak po prostu już jest przy tym systemie głosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: A ile tych kontuzji mieliśmy w 1 trymestrze? Porównasz z kontuzjami Knicksow? Czy rzucasz to jak te 11 opuszczonych meczów Irvinga bo masz 37,5 stopnia 13 absencji twoich najlepszych graczy + wypad na prawie caly trymestr white'a. u mnie 15. wiec gdzies po rowno dlatego obaj powinnismy skonczyc gdzies z 18:6, tylko ze u ciebie bylo bardzo duzo zmian w off-season wiec na 1-2 w powinno to sie jeszcze odbic Edytowane 18 Lutego 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Teraz, Eld napisał: Jak się zgracie to pewnie tak, ale premia za stabilność składu dla Denver musi być. Jakieś 16-8 dla Was to trochę mało śmieszne jest imo. Szczególnie na naszym Zachodzie. No 16-8 dla piątki Conley-Booker-George-Tatum-Howard i ławki White-Tate-Bridges-Niang-Boucher, R.Williams,M.Morris świadczy nie tyle o Minnesocie co o głosujących ale akceptujemy to z pokora:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Jesteśmy pierwsza siła na Zachodzie i w całej lidze pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: Musisz się jednak przyzwyczaić, że drużyny ze środka stawki są często lekko krzywdzone lub niedoszacowane, czasem wystarczy jeden gracz by ktoś dał bilans o dwa, trzy W w jedną lub drugą. Raczej nie dopatrywałbym się tu złej woli, tak po prostu już jest przy tym systemie głosowania. Nie nie, nie doszukuję się absolutnie złej woli - nikt nie krzywdzi mnie tu specjalnie przecież - po prostu jestem zawiedziony bo jednak po coś zachowywałem tych samych graczy i po coś poszerzałem rotację, żeby nie mając superstara, mieć argumenty w stabilizacji i rotacji (+doszła mega forma akurat na farcie i brak kontuzji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 nie rozumiem troche glosow poprzednikow na 14:10 dla bucks jak patrze. bardzo duzo wypadow, przez co duzo gorszy sklad niz w realu, a tam zrobili 16:8 ta strata wzgledem reala powinna miec wiecej niz 2 zwyciestwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Teraz, cvbe napisał: Nie nie, nie doszukuję się absolutnie złej woli - nikt nie krzywdzi mnie tu specjalnie przecież - po prostu jestem zawiedziony bo jednak po coś zachowywałem tych samych graczy i po coś poszerzałem rotację, żeby nie mając superstara, mieć argumenty w stabilizacji i rotacji (+doszła mega forma akurat na farcie i brak kontuzji) Spokojnie. Zagłosowało dopiero 3 GMów, z czego dwóch to prawdziwi indywidualiści w swoim podejściu do bilansów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi