ignazz Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 2 minuty temu, Alonzo napisał: @ignazz Little nie był zdrowy na początku sezonu, on ileś meczy opuścił przez covid, kontuzję, czy jakieś sprawy osobiste. on miał w prtokole wpisane podkręcenie kolana ale wynikało to z minut dla Melo bardziej bo był z ekipą. Jeżeli nie uznacie mojej reklamacji to zagram wiecej minut Monte Morrisem z 24 na 28 a 4 minuty dodatkowe na SF otrzyma Murray oraz 10 więcej Gay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 @Tecu niezła szpila wbita @człowiek...morza z tym McDanielsem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 26 minut temu, fluber napisał: @Tecu niezła szpila wbita @człowiek...morza z tym McDanielsem;) Niespecjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 @fluber albo ktoś kto ogarnia. Moglibyście wrzucić jakiego wzoru używacie przy liczeniu minut w rotacji, bo nie mogę znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Teraz, eMeS napisał: @fluber albo ktoś kto ogarnia. Moglibyście wrzucić jakiego wzoru używacie przy liczeniu minut w rotacji, bo nie mogę znaleźć? 32 minuty za każdą absencję z s5 i 16 minut za każdą absencję z r5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 6 minut temu, fluber napisał: 32 minuty za każdą absencję z s5 i 16 minut za każdą absencję z r5. Czyli powiedzmy Murray gra u mnie 30 min, McConnell 18 - Murraya nie bylo 2 razy, więc 64 minuty muszę dodać McConnellowi? Po podzieleniu na 24 wychodzi ~ Murray 30, McConnel 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 (edytowane) @eMeS 24x5x48 = 5760 min Plus za kazdy mecz opuszczony przez gracza pierwszej 5tki 32 minuty a rezerwowy 16. Dzielisz na 24 i masz ilość minut do rozdysponowania. Umownie. U mnie wyszło coś 53,3 i zrobiłem 55. Chyba o parę minut nikt nie będzie się kłócił Edytowane 17 Lutego 2021 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 8 minut temu, eMeS napisał: Czyli powiedzmy Murray gra u mnie 30 min, McConnell 18 - Murraya nie bylo 2 razy, więc 64 minuty muszę dodać McConnellowi? Po podzieleniu na 24 wychodzi ~ Murray 30, McConnel 20? Mniej więcej, ale lepiej robić tak, jak @Tecu wyjaśnił:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Kurczę @Tecu podoba mi się Twój opis, przed przeczytaniem miałem Cię niżej w moim rankingu, a tutaj gdyby nie słabsza forma zarówno Clarke'a, jak i Covingtona, to może i bym to 15-9 nawet rozważył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Ja Tecu mam wyżej mimo argumentów wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Najpierw myslalem, ze Camby mocno przesadzil z #3 Hawks, ale to ja ich chyba nie doceniałem, #3 to pewnie nadal przesada (ze zdrowym Murrayem mogliby tak skończyć), ale jest lepiej niż sądziłem i dlatego opisy są ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 W dniu 13.02.2021 o 15:51, cvbe napisał: CLEVELAND CAVALIERS 1 TRYMESTR Skład PG Tyrese Haliburton / Jordan Clarkson / Tremont Waters SG Terry Rozier / Talen Horton-Tucker / Kyle Guy SF Buddy Hield / RJ Barrett / Terrance Ferguson PF DeMar DeRozan / JaMychal Green / Mike Scott C Jakob Poeltl / Isaiah Roby / Jalen Smith Rotacja PG Tyrese Haliburton 28 / Jordan Clarkson 16 / Terry Rozier 4 SG Terry Rozier 24 / RJ Barrett 6 / Jordan Clarkson 10 / Talen Horton-Tucker 8 SF Buddy Hield 32 / RJ Barrett 16 PF DeMar DeRozan 34 / JaMychal Green 14 C Jakob Poeltl 24 / JaMychal Green 16 / Isaiah Roby 8 kompletnie nie rozumiem jakim cudem clarkson moze grac wiecej od barretta hield z reszta tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 @człowiek...morza a minuty w twojej rotacji będą edytowane jeszcze? Bo ni w ząb jej nie rozumiem Cytat irving 34 carter/Burke 14 Bradley 20 Beasley 30 luwawu Leonard 33 Dotson 2 jackson Davis 33 Tucker 28 melo Plumlee 20 Robinson 26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 3 minuty temu, eMeS napisał: @człowiek...morza a minuty w twojej rotacji będą edytowane jeszcze? Bo ni w ząb jej nie rozumiem a co w niech niezrozumiałego? obok gracza widnieja minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: a co w niech niezrozumiałego? obok gracza widnieja minuty tak, ale w rządkach jest 3 graczy i 2 liczby To jakieś działania na zbiorach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Teraz, eMeS napisał: tak, ale w rządkach jest 3 graczy i 2 liczby To jakieś działania na zbiorach? no to Ci bez liczby co do zasady nie graja (choc wiadomo, czesto pewnie mam blow-outy, albo luzne mecze gdzie ta obrona az tak niepotrzebna i mozna pograc wesolo i wtedy szersza rotacja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: no to Ci bez liczby co do zasady nie graja (choc wiadomo, czesto pewnie mam blow-outy, albo luzne mecze gdzie ta obrona az tak niepotrzebna i mozna pograc wesolo i wtedy szersza rotacja) weź mi sprzedaj tego melo jak nie używasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 (edytowane) Teraz, eMeS napisał: weź mi sprzedaj tego melo jak nie używasz jak nie uzywam jak uzywam - przy wesolym graniu a tera davis kontuzja, to sie chlop nagra powaznie Edytowane 17 Lutego 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: no to Ci bez liczby co do zasady nie graja (choc wiadomo, czesto pewnie mam blow-outy, albo luzne mecze gdzie ta obrona az tak niepotrzebna i mozna pograc wesolo i wtedy szersza rotacja) Czyli melo zagrał w 3 meczach w tym sezonie u Ciebie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi