fluber Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Nie przegapiłem czegoś przypadkiem i Hassan jest nadal u mnie, prawda?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Nie wiem do czego mają prowadzić twoje wypowiedzi. Jakieś problemy z ławką rezerwowych w Wolves, że zaczynasz deprecjonować impact graczy, którzy nie wychodzą w pierwszej piątce? 2 dni temu marudziles ze nie ma dyskusji tylko lizanie dupy i kolektywa 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: był, ale tylko dlatego, ze reszta była tak fatalna Nie był i tak, Boucher jest fajny, ale ten jego start to był fluke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Teraz, fluber napisał: Nie przegapiłem czegoś przypadkiem i Hassan jest nadal u mnie, prawda?... Jest jest, a to nie można zawodnika pochwalić? Zwłaszcza, że twoi Hornets to pewnie TOP3 największych rozczarowań sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 11 minut temu, MarcusCamby napisał: I co to zmienia? Że ma to szczęście i praktycznie nie gra w lineupach z Bagleyem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 8 minut temu, MarcusCamby napisał: @człowiek...morza ostatnio pytał mnie co u Hassana, więc... Hassan Oglądałem go dziś przeciwko Celtics (oglądałem konkretnie moich Josepha i Williamsa); Dawno Hassana nie widziałem w akcji Grał ok - w pamięci mi została akcja gdzie bronił go Grant Williams zastawiając mu drogę do kosza swoim olbrzymim torsem i wyciągając łapska do góry - ogólnie Grant w takich akcjach jest nie do przestawienia. Hassan ma jednak przewagę wzrostu nad nim, wybił się i trafił pięknym półhakiem. Na pochwałę zasługują tu jednak przede wszystkim Fox i Haliburton. @cvbe ma jednego z najlepszych rookie w tym drafcie i mojego wczesnego kandydata do ROTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 a co fluke zmienia? grał dobrze, to grał dobrze end of story Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: 2 dni temu marudziles ze nie ma dyskusji tylko lizanie dupy i kolektywa Sugerujesz, że mój komentarz to lizanie dupy fluberowi? Dobrze przecież wiesz o co chodziło w moim komentarzu, mój bardzo interesowny kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 1 minutę temu, Alonzo napisał: Na pochwałę zasługują tu jednak przede wszystkim Fox i Haliburton. @cvbe ma jednego z najlepszych rookie w tym drafcie i mojego wczesnego kandydata do ROTY. Dziękuję, ale Ball dostanie ROTY, impact na grę drużyny ma dużo mniejszy ale jest bardziej medialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 1 minutę temu, karpik napisał: Że ma to szczęście i praktycznie nie gra w lineupach z Bagleyem. Od razu jak pisałem pierwszy komentarz pochwalny dla gry Hassana, wiedziałem że ktoś wyskoczy z Bagleyem Nie zawiodłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 1 minutę temu, cvbe napisał: Dziękuję, ale Ball dostanie ROTY, impact na grę drużyny ma dużo mniejszy ale jest bardziej medialny No niestety możesz mieć rację.. Balla tez trzeba pochwalić - fakt, ale dla mnie to Haliburton jest nr 1 wśród rookie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Jest jest, a to nie można zawodnika pochwalić? Zwłaszcza, że twoi Hornets to pewnie TOP3 największych rozczarowań sezonu No początek był tragiczny, teraz chyba jest trochę lepiej. Zobaczymy, jak zostaną potraktowani Redick i Bjelica w głosowaniu, bo w sumie to są dwie duże niewiadome. Obaj na wylocie z klubu od początku sezonu. No i okaże się, jaki był impakt Warrena na ten team. Dobrze, że poszedłem w 12 sensownych graczy rotacji, bo jakbym sobie poodpuszczał szerokość rotacji, to bym się teraz pewnie z play-offs żegnał. A i tak teraz to jestem w sumie o jedną poważną kontuzję Sabonisa od tego, żeby nie zrobić play-offs., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 4 minuty temu, cvbe napisał: Dziękuję, ale Ball dostanie ROTY, impact na grę drużyny ma dużo mniejszy ale jest bardziej medialny jeszcze chwilku poczekajmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 25 minut temu, MarcusCamby napisał: @człowiek...morza ostatnio pytał mnie co u Hassana, więc... kiedy pytalem? xd w dupie mam tego kasztana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 W dniu 3.01.2021 o 18:21, człowiek...morza napisał: jak tam whiteside? 3 stycznia o 18:21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: kiedy pytalem? xd w dupie mam tego kasztana Niestety masz głupią skłonność do kasowania swoich postów, a spędziłem dobre 15 minut na szukaniu tego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 no gość wykręca cyferki bo nie gra z bagleyem. wielkie mi halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 23 minuty temu, fluber napisał: 3 stycznia o 18:21 Daj pierwszy wers z tego postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 26 minut temu, MarcusCamby napisał: Niestety masz głupią skłonność do kasowania swoich postów, a spędziłem dobre 15 minut na szukaniu tego posta Data, godzina i jak nie było to miesiąc wstecz to się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Teraz, Eld napisał: Data, godzina i jak nie było to miesiąc wstecz to się znajdzie. Fluber odkopał momentalnie, więc jednak ten post nie został usunięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał: Nie był był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi