MarcusCamby Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 30 minut temu, człowiek...morza napisał: qcin oplacil juz fakture? Czy Ely3 to podnóżek Wolves? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 11 minut temu, MarcusCamby napisał: Czy Ely3 to podnóżek Wolves? Wszystkich zdrowo myślących ludzi nazywasz podnóżkami Wolves? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Godzinę temu, człowiek...morza napisał: a wówczas clippers nie byli najlepszą drużyną i nie ma tu meczu z mavs i we wszelakich rakingach ktore wrzucasz to leonard jest top, a nie george. wiec oogolnie gdzies sam sobie przeczysz qcin oplacil juz fakture? .. ale wiesz, że właśnie bronisz tego, że Twoja pierwsza opcja jest lepsza od trzeciej opcji Soty? Czasami w tej propagandzie się tak zakręcicie, że ucieka Wam meritum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 16 minut temu, Alonzo napisał: .. ale wiesz, że właśnie bronisz tego, że Twoja pierwsza opcja jest lepsza od trzeciej opcji Soty? Czasami w tej propagandzie się tak zakręcicie, że ucieka Wam meritum Dziękuje za głos rozsądku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: Dziękuje za głos rozsądku Mnie jeszcze ciekawi jak C_M rozłoży u siebie te 90 rzutów średnio w meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 2 minuty temu, Alonzo napisał: Mnie jeszcze ciekawi jak C_M rozłoży u siebie te 90 rzutów średnio w meczu z tego co pamiętam miałeś obserwować nets. z big3 mają najlepszy atak w lidze. teoretycznie sprawa prosta, ale twoja bujna wyobraźna granic nie ma, więc zastanawiam się co tym razem wymyslisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 6 minut temu, człowiek...morza napisał: teoretycznie sprawa prosta, ale twoja bujna wyobraźna granic nie ma, więc zastanawiam się co tym razem wymyslisz New York Knicks 1 trymestr: 14-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 14 minut temu, człowiek...morza napisał: z tego co pamiętam miałeś obserwować nets. z big3 mają najlepszy atak w lidze. przypomnę, że u mnie jeszcze dochodzi jakże ważny element zgrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 4 godziny temu, january napisał: Nie wiem co to za rankingi, które mają AD wysoko, akurat w tym sezonie (jak na siebie ofk) jest jak dotąd naprawdę chu*owy. Bo gra słabo ale pamiętaj z kim on gra.... więc mimo wszystko robi swoje cyferki i ma też spore pluso minusy. On mało gra w lineupach które musiałby ciągnąć za uszy 5 godzin temu, człowiek...morza napisał: qcin oplacil juz fakture? Widze ,że żyjesz w siebie w którym łatwo Ciebie kupić oraz Twoje zdanie. No cóż to smutne ,że tak żyjesz niemniej ja mówię co myślę a nie co ktoś chciałby usłyszeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 4 godziny temu, człowiek...morza napisał: przypomnę, że u mnie jeszcze dochodzi jakże ważny element zgrania W sensie? Przecież Davis, Leonard i Irving zagrali w ubiegłym sezonie razem 12 meczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 1 godzinę temu, fluber napisał: W sensie? Przecież Davis, Leonard i Irving zagrali w ubiegłym sezonie razem 12 meczów. Z czego w 7 Davis musiał bronić Embiida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Z czego w 7 Davis musiał bronić Embiida. Nie, to nie te mecze bo Irving wtedy nie grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 @człowiek...morza ostatnio pytał mnie co u Hassana, więc... Hassan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: @człowiek...morza ostatnio pytał mnie co u Hassana, więc... Hassan Wiesz ze Hassan gra z ławki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: Wiesz ze Hassan gra z ławki? I co to zmienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: I co to zmienia? Nic a nic Przyjacielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Nic a nic Przyjacielu Boucher też gra z ławki, a był w pewnym momencie najlepszym graczem Raptors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Boucher też gra z ławki, a był w pewnym momencie najlepszym graczem Raptors. Nie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Nie wiem do czego mają prowadzić twoje wypowiedzi. Jakieś problemy z ławką rezerwowych w Wolves, że zaczynasz deprecjonować impact graczy, którzy nie wychodzą w pierwszej piątce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Nie był był, ale tylko dlatego, ze reszta była tak fatalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi