Gość Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 przecież wartość Poeltla chowa się po bronionej stronie a, że łączy się to z c***ową i mało mobilną grą LMA to po tej stronie to nie mogą chłopaki grać razem, chociaż mi do tego zespołu bardziej pasuje Austriak (rl SAS) nie wiem o co chodzi @fluber i będąc poza światem nie chce mi się domyślać o co chodzi, więc albo nk wytłumaczy, albo sram na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 W dzisiejszej grze dobrze broniący Center bez rzutu dystansowego jest mało przydatny tak ogólnie. Miałem wysokie oczekiwania wobec Jakuba ale on niestety się zatrzymał w rozwoju. Spurs są dysfunkcyjni jeżeli chodzi o budowę składu. Strasznie się to ogląda. Ostatni raz taki koszmar widziałem z Wilkinsem w udziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 3 minuty temu, polishllama69 napisał: nie wiem o co chodzi @fluber i będąc poza światem nie chce mi się domyślać o co chodzi, więc albo nk wytłumaczy, albo sram na to O co chodzi z czym??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Teraz, ignazz napisał: W dzisiejszej grze dobrze broniący Center bez rzutu dystansowego jest mało przydatny tak ogólnie. Miałem wysokie oczekiwania wobec Jakuba ale on niestety się zatrzymał w rozwoju. @karpik co sądzisz o tym ogólnie jeżeli jego wartość w wielkiej mierzy wychodzi albo z rim protection, albo z walki na deskach i stawiania dobrych screenów to wartość takiego grajka dalej jest gigantyczna a sam rzut to jedno, ale jeżeli jest poniżej 33-35% to moim zdaniem jest bezcelowy, zwłaszcza jesli pod uwagę weźmiemy wartośc, którą może dostarczyć zabierając gracza do zabezpieczenia przestrzeni pod koszem 1 minutę temu, fluber napisał: O co chodzi z czym??? twoją rozpiską, chciałem usiąść do tego, ale widzę niespodzianki a po 40h bez snu nie chce mi się rozwodzić co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Jakubowi nie pomagają 57% z wolnych i choć świetnie zabezpiecza tablice mając w 18 minut aż 1,5 bloku to on robotę na atakowanej desce. Per36 ma kosmiczny. Ale minut brak choć to bardzo plusowy zawodnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 3 minuty temu, polishllama69 napisał: twoją rozpiską, chciałem usiąść do tego, ale widzę niespodzianki a po 40h bez snu nie chce mi się rozwodzić co to jest Normalnie depth chart to 5 pozycji po 48 minut ( 240 ), ale gdy sa kontuzje, trzeba te minuty zwiekszyc. Zeby gm-owie nie mordowali sie z rozpiskami po kontuzjach obliczylem ekwiwalent minut. Czyli nie przejmujesz sie kontuzjami i robisz jeden depth chart zamiast na 240 minut to na tyle ile wyszlo w arkuszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 @Ashigaru jak tam idzie tank? Pytam bo generalnie Twoje duo CP3 - Schroder w RL OKC zaczęło bardzo ładnie klikać, a i KCP gra chyba najlepszy basket od 3 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) 55 minut temu, Eld napisał: @Ashigaru jak tam idzie tank? Pytam bo generalnie Twoje duo CP3 - Schroder w RL OKC zaczęło bardzo ładnie klikać, a i KCP gra chyba najlepszy basket od 3 lat. tam tyler johnson gra 40 minut średnio, wiec schroeder z kcp malo okazji raczej do pokazania Edytowane 23 Grudnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 W dniu 22.12.2019 o 11:38, fluber napisał: Thunder 303 mpg Blazers 308 mpg Warriors 321 mpg Jazz 328 mpg Nets 340 mpg Czwarte miejsce w lidze pod względem opuszczonych minut pomaga w tankowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 4 minuty temu, LONGER01 napisał: Czwarte miejsce w lidze pod względem opuszczonych minut pomaga w tankowaniu Nie do konca tak moze byc bo moje zestawienie nie uwzglednia graczy ktorzy opuscili caly trymestr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 21 minut temu, człowiek...morza napisał: tam tyler johnson gra 40 minut średnio, wiec schroeder z kcp malo okazji raczej do pokazania Ustawiasz rotacje GMowi Blazers? Fakt, że Tyler Johnson zagrał bardzo słaby trymestr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Ustawiasz rotacje GMowi Blazers? Fakt, że Tyler Johnson zagrał bardzo słaby trymestr. nie, ale takie byly zapowiedzi gdy podpisywal umowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: nie, ale takie byly zapowiedzi gdy podpisywal umowe. Rotacja Blazers jest tak krótka, że starczy dla wszystkich tam minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Mam solidnego średniaka, ani tank, ani raczej PO na ten moment. W razie pytań do rosteru czy cokolwiek proszę mnie oznaczać, może uda mi się coś odpisać z komórki w wolnej chwili. Jeszcze raz Wesołych Świąt wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 9 godzin temu, człowiek...morza napisał: nie, ale takie byly zapowiedzi gdy podpisywal umowe. Dennisa Schroedera wybrano właśnie Graczem Tygodnia na Zachodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 (edytowane) Czytam co piszecie i bekę mam. Poplanowali mi rotację, debatują czy Tyler i Dennis grają po 48 minut na mecz. Minuty na PG/SG/SF są rozdzielone między CP3, Tylera, Dennisa, KCP, McKinneya, TLC, Miltona i McCaw'a. Pierwsza czwórka z palcem w nosie ma około 40 minut na mecz. Dennis jak Manu wbija z ławki za zmęczonego CP3 i Tylera. Impact jak w RL OKC. @Eld Tank idzie całkiem znośnie. Nie ma cudów. BMF i tak będzie miał wyższy pick, więc moja pozycja jest wtórna. Jak będzie w top8 to będzie git. Dziękuję za troskę. Dennisa nie będzie u mnie w T2 i T3, więc pójdzie jeszcze lepiej. Wesołych świąt Panowie. Edytowane 24 Grudnia 2019 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 1 minutę temu, Ashigaru napisał: Czytam co piszecie i bekę mam. Poplanowali mi rotację, ja niczego nie planuję. jedynie przypominam co pisales, przy okazji debaty na temat przyjscia t.johnsona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 @człowiek...morza Pamiętam i dziękuje za to że piszesz o tym. Twoje uwagi pomagają mi w "procesie". Dziękuję Ci za to. Można na Ciebie liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 (edytowane) 9 minut temu, Ashigaru napisał: @człowiek...morza Pamiętam i dziękuje za to że piszesz o tym. Twoje uwagi pomagają mi w "procesie". Dziękuję Ci za to. Można na Ciebie liczyć. Dziękuję za miłe słowa i polecam się na przyszłość. W przeciwieństwie do użytkowników pokroju @Alonzo moja pamięć nie jest wybiórcza i zależna od osoby Gm'a A Tylerowi niechaj się wiedzie. Edytowane 24 Grudnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: Dziękuję za miłe słowa i polecam się na przyszłość. W przeciwieństwie do użytkowników pokroju @Alonzo moja pamięć nie jest wybiórcza i zależna od osoby Gm'a A Tylerowi niechaj się wiedzie. A o co tam się tym razem przypier^#$^asz Rybaku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi