Ashigaru Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 46 minut temu, ozzy110 napisał: W ogóle co za piękny mecz Trenta Jra. Zbieram oferty Trent Jr. to tam ch*j, Skal to dopiero zagrał meczycho! Możecie próbować z ofertami, ale tanio nie oddam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 14 minut temu, Ashigaru napisał: Trent Jr. to tam ch*j, Skal to dopiero zagrał meczycho! Możecie próbować z ofertami, ale tanio nie oddam. A czy Skal dostał podanie od WIELKIEGO Melo? Wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 2 minuty temu, ozzy110 napisał: A czy Skal dostał podanie od WIELKIEGO Melo? Wątpię toż to Patty Mills a nie żaden gary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 29 minut temu, człowiek...morza napisał: toż to Patty Mills a nie żaden gary Chyba, że Gary Muwaut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 6 minut temu, january napisał: Bardzo, bardzo źle Hayes wygląda. Mogę się poświęcić i tanio kupić... Spoko. Ingram wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 1 minutę temu, january napisał: Btw @Lucas mam nadzieję, że wykorzystujesz 1T na GRAJĄCEGO z two-way K. Williamsa, typ jest Twoim 5 najlepszym graczem chyba Nie wiem czy jest taka potrzeba, ale jeszcze o tym mysle, czesc zalezy tez od potencjalnej wymiany I czy TOP5 to nie przesadzałbym, ale cieszy to, ze poprzedni sezon nie byl wystrzałem "na raz". Ciagle mysle czy go nie zatrzymac na dluzej, tylko moglbym go dopiero podpisac na dluzej latem (wtedy jest RFA, tak?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 (edytowane) Po sezonie mogę 1+1? Bo teraz brak miejsca w rosterze Edytowane 22 Listopada 2019 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Teraz, Lucas napisał: Po sezonie mogę 1+1? jeszcze czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: jeszcze czego No to mnie zdziwiło Wydaje mi sie, ze jest RFA po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 4 minuty temu, Lucas napisał: No to mnie zdziwiło Wydaje mi sie, ze jest RFA po prostu. no ogolnie wedlug zasad z cba mozesz go podpisac do konca sezonu i po sezonei rfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: no ogolnie wedlug zasad z cba mozesz go podpisac do konca sezonu i po sezonei rfa No to tak myslalem, wiec albo bede szukal wymiany za pick, albo wymiany 1 <->2 albo RFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 27 minut temu, Lucas napisał: Po sezonie mogę 1+1? Bo teraz brak miejsca w rosterze Po sezonie RFA, teraz 1+1TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Oho... Kemba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 @SlaKB te picki to nadal dostępne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Thomas Bryant po raz kolejny pokazuje dlaczego powinien pełnić rolę taką jaką ma Harrell w LAC, ale w jego wypadku skutek powinien być lepszy, mało tu widać, ale poprawił trochę pracę w obronie (nie jest to orzeł i nigdy nie będzie, ale jest lepiej), szkoda tylko, że rzut nie siedzi https://www.youtube.com/watch?v=I8wEiH__qho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 27 minut temu, january napisał: ten tercet kutafonów z ławki Pels (F.Jackson, Lonzo Ball, J. Okafor) jest beznadziejny. Sam jesteś fatalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 8 minut temu, Qcin_69 napisał: Sam jesteś fatalny następne pytanie poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Nets z Kyrie 4-7 Nets bez Kyrie 4-1 GRANDE SPENCER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Godzinę temu, january napisał: ten tercet kutafonów z ławki Pels (F.Jackson, Lonzo Ball, J. Okafor) jest beznadziejny. @LeweBiodroSmoka Jrue Holiday wrócił do formy wstępnie po początkowym kasztanieniu ;> Podobnie Redick @fluber Do tego Malik wrócił, a Grant wygląda o wiele lepiej, choć do spokojnego pykania nim w s5 jeszcze trochę brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi