Alonzo Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) 19 godzin temu, człowiek...morza napisał: A gdzie widzisz obecnie -przy aktualnej dyspozycji- przewagi warriors nad knicks? Po dzisiejszym meczu w wykonaniu Irvinga, uważam, że Irving tez może dawać przewagę Łorjorz ze swoja selekcja rzutową. Już większym wsparciem dla Kawhiego ciągnącego ten wózek będzie walleczny i aktywny i w obronie i na tablicy przeciwnika PJ Tucker. Natomiast jak uważasz, ż Houston dla Goberta byli pechowo trudnym matchupem, to bądź konsekwentny również z Mitchellem. Dlatego nie odpowiadam na te zaczepki w temacie, który na głównym forum założył Elwariato, gdyż wdawanie się w tamtą dyskusję mogłoby w oczach niektórych zrównywać Mitchella i Russella, a dla mnie to absurd. Edytowane 7 Maja 2019 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) 49 minut temu, Alonzo napisał: Po dzisiejszym meczu w wykonaniu Irvinga, uważam, że Irving tez może dawać przewagę Łorjorz ze swoja selekcja rzutową. Już większym wsparciem dla Kawhiego ciągnącego ten wózek będzie walleczny i aktywny i w obronie i na tablicy przeciwnika PJ Tucker. Natomiast jak uważasz, ż Houston dla Goberta byli pechowo trudnym matchupem, to bądź konsekwentny również z Mitchellem. Dlatego nie odpowiadam na te zaczepki w temacie, który na głównym forum założył Elwariato, gdyż wdawanie się w tamtą dyskusję mogłoby w oczach niektórych zrównywać Mitchella i Russella, a dla mnie to absurd. a w jaki sposób ten konkretny match-up z rockets eksponował wady Mitchella? Irving wiadomo, że był dziś mega przeciętny - inna sprawa, że cała obrona Bucks ustawiona pod łamanie przez niego pierwszej linii i zacieśnianie trumny. Edytowane 7 Maja 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: a w jaki sposób ten konkretny match-up z rockets eksponował wady Mitchella? Irving wiadomo, że był dziś mega przeciętny - inna sprawa, że cała obrona Bucks ustawiona pod łamanie przez niego pierwszej linii zacieśnianie trumny. No, jeżeli taki tuz ofensywy jak Ricky Rubio jest Twoim największym wsparciem w ataku, to narracja pisze się sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Teraz, Alonzo napisał: No, jeżeli taki tuz ofensywy jak Ricky Rubio jest Twoim największym wsparciem w ataku, to narracja pisze się sama. czyli w tym samym poście ciśniesz po Irvingu i jednocześnie usprawiedliwiasz Mitchella, stosując przy tym argumentację, którą teoretycznie możnaby zastosować dla obu. Zdecyduj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Tak sądzisz? Ciekawe co na to Qcin, że szkalujesz jego Tatuma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 2 minuty temu, Alonzo napisał: Tak sądzisz? Ciekawe co na to Qcin, że szkalujesz jego Tatuma? Tatum w serii z bucks robi 11.5ppg jak dotad... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Ale Tatum to franchise player. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) 22 minuty temu, Alonzo napisał: Tak sądzisz? Ciekawe co na to Qcin, że szkalujesz jego Tatuma? czy ciekaw, to nie wiem. Raczej do przewidzenia mając na uwadze jego obsesję na moim punkcie. Nic konkretnego o Tatumie, za to Rybak to, Rybak tamto Edytowane 7 Maja 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 21 godzin temu, fluber napisał: Dla mnie na ten moment Knicks są głównym faworytem do mistrzostwa. Gobert naprzeciw Bucks (Giannis-Lopez pod koszem) będzie kompletnie bezużyteczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 25 minut temu, BMF napisał: Gobert naprzeciw Bucks (Giannis-Lopez pod koszem) będzie kompletnie bezużyteczny. Nieprawda, ale na szczegóły przyjdzie czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Mam nadzieję, że się wstrzymasz od głosowania w seriach dotyczących Knicks, tak btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 1 godzinę temu, Alonzo napisał: Tak sądzisz? Ciekawe co na to Qcin, że szkalujesz jego Tatuma? A ja na to Jam na lato xq powiedzmy ze jestem mocno wyrozumiały jeśli chodzi o 20latkow i nie zamierzam ich skreślać po 1 nieudanej serii w PO Zarowno Tatum jak i Mitchell padli ofiara udanych poprzednich PO , gdzie byli pierwszymi rookie od niepamiętnych czasów którzy jako 1opcje przeszły 1 rundę PO :)- ja tam wiem ze Jaysonowi potrzeba jeszcze sporo więcej czasu by ustabilizować formę i sporo mniej czasu w obecności Bryanta , ale dziwie się ze niektórzy są skłonni skreślić Tatuma po 4 meczach z Bux W sumie to słynna już zagrywka nieomylnego Rybaka- zapomnieliście już o spamie jaki tu był gdy niejaki DJ Wilson zagrał w 6 spotkaniach Milwaukee a w jednym nawet udało mu się zebrać 8 piłek ? Pamiętacie ile się tu naczytatalismy o Juancho Hernangomezie , który jakby trafił jeszcze z 1 bb to Rybak nazwałby go 3 najlepszym closerem po Irvingu i Leonardzie w NBA ? Zapomnieliście już chyba jak Dotson był sprzedawany jako najlepszy 3D wśród graczy zarabiających poniżej 2 milionów itd. Fantazja i propaganda u tego użytkownika na jednym jadą koniu Stad relaksik, nie ma co na serio brać tych zaczepek do których ma prawo, ale mi wystarczy eyetest i wieloletnie doświadczenie :wink::wink: żeby ocenić ze Tatum to top3 prospekt NBA , a ze w wieku 20lat nie jest najlepszym graczem w serii z najlepiej zbudowana drużyna na Wschodzie od czasów Heat Lebrona (najlepiej zbudowana =\= najlepsza) - no cóż , będę musiał z tym żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 2 godziny temu, BMF napisał: Mam nadzieję, że się wstrzymasz od głosowania w seriach dotyczących Knicks, tak btw. A to można tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 1 godzinę temu, january napisał: Iman Shumpert pożytecznym zawodnikiem jest. To czemu nim nie grasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 24 minuty temu, człowiek...morza napisał: A to można tak? Nie wiem czy można, ale Twoje głosowanie ws. Knicks byłoby mocno niezręczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 6 minut temu, BMF napisał: Nie wiem czy można, ale Twoje głosowanie ws. Knicks byłoby mocno niezręczne. zgadzam się i jeżeli jest taka możliwośc to nie będę głosował, choć tu już niektórzy otwarcie przyznawali się do glosowania niekoniecznie na podstawie aspektów sportowych, tylko sympatii antypatii. W sumie dzięki temu zostales gm clippersow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 6 minut temu, january napisał: Pels mają tak badziewny obwód że mi defensor na nim nie jest potrzebny, w tych blowoutach co ich roznoszę trochę z Jerome Robinsonem pograł I dlatego masz nad nim w rotacjj mcdermotta i korvera którzy w całej 1 rundzie zdobyli łacznie 16 punktów?:) plus grasz brownem. To sie kupy nie trzyma;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 54 minuty temu, january napisał: Potrzebowałem ofensywy w tej serii by szybko +30 w meczach robić, więc wrzuciłem floor spacerów. Którzy są razem 2-13 za 3 w playoffs. Chyba nici z tego sweepa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 28 minut temu, karpik napisał: Którzy są razem 2-13 za 3 w playoffs. Chyba nici z tego sweepa Teraz spojrzalem na 3pt% graczy lakers w po i rzeczywyscie jest dramat. 32% russell, 30% butler, 20% brown, 33% korver, 0% mcdermott, 0% favors. Olynyk, huerter i lebron nie zagrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 zapraszam do przeczytania opisu do serii Nuggets - Jazz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi