człowiek...morza Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Kawhi za dużo opuścił, a z MIL myślę do dyskusji (dobrze, że na wschodzie i z nimi nie grałem teraz swoją drogą ;-) ) Bez jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Sprawdzi kto @ Fluber jak wyglądają statystyki Butlera po 3 kwartach bez uwzględnienia czwartej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Serio będziesz teraz próbował adv staty przy całej sytuacji Soty, której u nas nie ma podawać? Pooglądaj sobie Butlerka w Sixers jak im już kilka W wyciągnął, mimo ledwie 10 spotkań. 44% za 3 - KOZAK. Griffin przy Butlerze? Bez żartów. Davis spoko, ale opuszcza gry (4). Co do Walla... coś tam MJ1 wkleił z Wallem i 60%+ złymi grami tak ? Zresztą chętnie poczytam czy z Griffina czy z Walla robisz roleplayera;> No tak, Butler jest zawsze zdrowy i zawsze gra dobrze. Mam impact 10 spotkań przełożyć na 20? Moim zdaniem trzeba to wypośrodkować. role player? Patrząc na rolę na boisku to najpewniej najbardziej ograniczę Davisa, po prostu mam dla Niego inne zadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Griffin przy Butlerze? Bez żartów. Davis spoko, ale opuszcza gry (4). Co do Walla... coś tam MJ1 wkleił z Wallem i 60%+ złymi grami tak ? Zresztą chętnie poczytam czy z Griffina czy z Walla robisz roleplayera;> 6 games to całkiem sporo? No i znów manipulacja chyba, że po prostu danych na wykresie nie umiesz odczytywać chodziło głównie o wskaźnik nierówności, ale tam przy Wallu jest 52% złych gier, a nie 60% + ;P chyba, że neutral liczysz do złych... Wall poza tym jest 19 w tej kategorii, a przed nim jest Twój DAR (6.miejsce) no i co ciekawe lider beGM-owych Cavs na 5.miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ingram jest drugim najlepszym graczem czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Raczej błąd, pomyliłem go z Rubio Ale i tak wiyncyj złych gier niż DLO (oooopaaa!). To pisałem w dalszej części ;P "albo nie umiesz odczytać danych z wykresów" ;P Ingram jest drugim najlepszym graczem czego? rl Lakers według januarego przypomnę tylko, że rok temu 2. najlepszym graczem Cavs był Korver szykuję 2nd roundery na Ingrama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ingram jest 2 najlepszym graczem (choć gra słabiej, dużo słabiej - ale wiele powodów opisałem w temacie LAL - niż oczekiwałem) w 14-9 teamie. Wall jest 2 najlepszym graczem w 9-14 teamie No tylko, że jeden to Bradley Beal, a drugi to LeBron James. Lekka różnica jest. Nie mówiąc o tym, że problemy Wizards są szerokie i dobrze Ci znane. Oczywiście Wall nie jest bez winy, nie w takiego JW inwestowałem. Ale o jego wyższości nad BI to nawet nie ma sensu rozmawiać, to są dwa światy w tym momencie. I z tym Ingramem jako drugą najbardziej wartościową opcją? Statystyki trochę temu przeczą, to co piszą fani LAL też ( niektórzy twoi koledzy sugerowali posadzenie go na ławce, by grał w drugim unicie ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 No, ogólnie trza koniecznie ulepszyć otoczenie w Lakers (Beasley Twój > Lance czyjś tam więc się ciesz ) pod względem spacingu. Beasley do piątki zamiast overrated Kuzmy, inaczej ruszam z akcją #FreeB-Easy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Dzięki za like, ale wiesz, że Kuzma to twój pion? Widać, żeś jeszcze młody w grze i nie zepsuty. Serce i sympatia do Beasley wygrywa nad rozumem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Kemba+Giannis, Leonard+Irving to chyba nie są gorsze duety od Twojego Jokić Bledsoe/Harris też wypada dużo lepiej, ale co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Raczej błąd, pomyliłem go z Rubio Ale i tak wiyncyj złych gier niż DLO (oooopaaa!). kuhwaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Wiesz, że uwielbiam Harriska, ale on akurat ten trymestr ma zwłaszcza jak na siebie średniawy. no ale Bledsoe już nie zresztą średniawy być może, ale adv stats temu akurat przeczą (lepszy netRTG od Joka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 no ale Bledsoe już nie zresztą średniawy być może, ale adv stats temu akurat przeczą (lepszy netRTG od Joka) a co niby bledsoe takiego nadzwyczajnego gra? Już nie robmy gowna z tych duetowych rankingow, bo zara wszyscy sie zleca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 a co niby bledsoe takiego nadzwyczajnego gra? Już nie robmy gowna z tych duetowych rankingow, bo zara wszyscy sie zleca O przepraszam, ale Bledsoe jest osom! Bardzo niedoceniany gracz się zrobił. Moim zdaniem lepszy niż Middleton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Dzięki za like, ale wiesz, że Kuzma to twój pion? Widać, żeś jeszcze młody w grze i nie zepsuty. Serce i sympatia do Beasley wygrywa nad rozumem Mike B. nigdy nie zdradzę W sumie tam od Kuzmy bardziej mu przeszkadza inny gracz na czwórce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) O przepraszam, ale Bledsoe jest osom! Bardzo niedoceniany gracz się zrobił. Moim zdaniem lepszy niż Middleton. Gra dobrze, ale piszemy o nazwiskach takich jak lbj, butler, davis, irving, giannis, leonard, kemba gdzie rzym gdzie krym Edytowane 3 Grudnia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 a co niby bledsoe takiego nadzwyczajnego gra? Już nie robmy gowna z tych duetowych rankingow, bo zara wszyscy sie zleca życiówkę gra Panie życiówkę nawet nie muszę dawać żadnych filmików z pojedyńczyć meczów, to się po prostu wie, albo głupa pali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 życiówkę gra Panie życiówkę nawet nie muszę dawać żadnych filmików z pojedyńczyć meczów, to się po prostu wie, albo głupa pali no to ja twierdze, ze wyciowke gral w suns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 no to ja twierdze, ze wyciowke gral w suns. no widzę, że nie kumasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) najwyrazniej btw zapomniałeś już, że zerwales stosunki dyplomatyczne? Edytowane 3 Grudnia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi