Tecu Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 a ja nie bez kozery zapytam jest poza mną jakaś drużyna, która może się pochwalić 9 starterami z reala w drużynie? (dziesiąty w drodze- bogdanovic) hermangomez wczoraj wskoczyl do s5 i zapowaida sie ze na dluzej - Michael Malone on @AltitudeSR speaking about his starting lineup: “Moving forward it will probably be Juancho, chandler dzis wskakuje. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Zabawne, bo wtedy to nie było dla Ciebie takie jasne i stałeś w swoim zdaniu, dokładnie tam gdzie Jasiek. Dopiero pojawienie się w BeGM zmieniło sposób narracji Już drugi raz wpierasz mi, że miałem jakieś zdanie, kiedy go nie miałem. Przecież ja na tezy Jaśka o ujemności Jamesa napisałem wtedy to: Tak się składa, że Hill, Tristan, Love, Nance, Smith, Osman, Clarkson i Korver mają ważne umowy na przyszły sezon + Hood jest zastrzeżony. Jeżeli LeBron odejdzie to nic już nie będzie stało na przeszkodzie, żeby Cavs wygrali Wschód 2019:) i myślałem, że każdy zrozumiał iż to był sarkazm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Tak robinson i ntilikina fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 a ja nie bez kozery zapytam jest poza mną jakaś drużyna, która może się pochwalić 9 starterami z reala w drużynie? Ja mam 9 graczy, którzy w tym sezonie grali w s5:):) Ale na stałe startuje siedmiu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 http://www.e-nba.pl/topic/5818-lebron-the-decision-ii/page-8?do=findComment&comment=568233 http://www.e-nba.pl/topic/5818-lebron-the-decision-ii/page-8?do=findComment&comment=568249 Nie kpij z mojej inteligencji. Ja mam na prawdę dobrą pamięć, chociaż wiem, że potem niektórych moje wypominanie uwiera jak drzazga w bucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Nie kpij z mojej inteligencji. Ja mam na prawdę dobrą pamięć, chociaż wiem, że potem niektórych moje wypominanie uwiera jak drzazga w bucie Ale ja nie kpię z Twojej inteligencji, tamta dyskusja była na temat dawania LeBronowi pięcioletniego maxa i spadku jego impactu na drużynę sezon do sezonu( co było przecież całkowicie niezaprzeczalne), a nie tego, że jak January uważałem, że Lebron jest poza TOP 10 graczy w lidze, czy że jest minusowy. Tezy Jaśka wprost wyśmiewałem, na co dowód zalinkowałem. Próbujesz mi wcisnąć tezy, o których nie pisałem i które nie wynikają z wklejonych linków. Tym bardziej nie rozumiem, czemu piszesz to: Zabawne, bo wtedy to nie było dla Ciebie takie jasne i stałeś w swoim zdaniu, dokładnie tam gdzie Jasiek. Dopiero pojawienie się w BeGM zmieniło sposób narracji skoro... przypomnij sobie, jaką umowę zaoferowałem LeBronowi tutaj i skonfrontuj z tym, co pisałem wtedy:) Przecież to świadczy o tym, że jestem konsekwentny, a nie że zmieniam zdanie pod wpływem BeGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) U mnie też 10 startowało^ pls tylko prawdziwi starterzy, nie podrabiani Edytowane 12 Listopada 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Beka, ale prawdziwe gdyby sens moje pytania był tożsamy z twoim przyjęciem, to pewnie z połowa drużyn ma samych starterow Edytowane 12 Listopada 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Ja chyba nie mam żadnego startera i się jakoś nie chwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Ale ja nie kpię z Twojej inteligencji, tamta dyskusja była na temat dawania LeBronowi pięcioletniego maxa i spadku jego impactu na drużynę sezon do sezonu( co było przecież całkowicie niezaprzeczalne), a nie tego, że jak January uważałem, że Lebron jest poza TOP 10 graczy w lidze, czy że jest minusowy. Tezy Jaśka wprost wyśmiewałem, na co dowód zalinkowałem. Próbujesz mi wcisnąć tezy, o których nie pisałem i które nie wynikają z wklejonych linków. Tym bardziej nie rozumiem, czemu piszesz to: skoro... przypomnij sobie, jaką umowę zaoferowałem LeBronowi tutaj i skonfrontuj z tym, co pisałem wtedy:) Przecież to świadczy o tym, że jestem konsekwentny, a nie że zmieniam zdanie pod wpływem BeGM. Napisałeś, że Jasiek ma sporo racji i że Cavs z LeBronem na parkiecie nie wyglądają jak zespół na PO. Mi to nie brzmi jak obrona najlepszego gracza Cavs, ale może to u mnie kuleje interpretacja Ja jestem tam gdzie wtedy, wy tam gdzie stało ZOMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Ja chyba nie mam żadnego startera i się jakoś nie chwalę. wesley johnson, layman i sexton nie jest zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Napisałeś, że Jasiek ma sporo racji i że Cavs z LeBronem na parkiecie nie wyglądają jak zespół na PO. Mi to nie brzmi jak obrona najlepszego gracza Cavs, ale może to u mnie kuleje interpretacja Ja jestem tam gdzie wtedy, wy tam gdzie stało ZOMO Nie wiem, ale chyba przyznasz, że LeBron przed moim dojściem do BeGM grał słabiej niż po moim dojściu do BeGM ( w sezonie 18/19)? Napisałem, że w NetRating z LeBronem są zespołem, który nie łapie się do ósemki, to prawda:) Edytowane 12 Listopada 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 wesley johnson, layman i sexton nie jest zle O, dwóch kolejnych typków do wyhandlowania. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) O, dwóch kolejnych typków do wyhandlowania. :] patrząc na skład rywala zza miedzy, daleko szukać nie musisz odejdą negatywne skutki na psychice związane z wyprowadzką Edytowane 12 Listopada 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Co Ty masz do mojego składu ? 2 pewne pierwsze opcje, obudowa pod heavy switch D, potrafią rzucać za 3 i podawać. Jak to ma nie działać ? ja się boję pomyśleć, co byś pisał na temat scotta i juancho, gdyby byli u Ciebie. dla niewtajemniczonych - obaj mają po 60-pare % wide open 3 Może wypożyczę Ci ich na jeden trymestr, co bym potem argumenty wykorzystał a Ty sobie bilans nabiłł? Edytowane 12 Listopada 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Co Ty masz do mojego składu ? potrafią rzucać za 3 Każdy potrafi rzucać za 3, nie każdy potrafi trafiać. Przecież Twoje BIG 6 wypada bardzo blado: najlepszy Butler rzuca 37,8%, średnia dla Twojego teamu (BIG 6) wynosi 34,1%. W zeszłym sezonie tylko jedna drużyna miała gorszą skuteczność w RL NBA. Na razie jest słabiutko. Nawet Huerter rzuca na ten moment 0,9 trójki na mecz na skuteczności 35%. W tej chwili tylko McDermott trochę to ratuje ( 1,1 trójki na mecz na 42%) Edytowane 12 Listopada 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Ty wiesz, że mi za wczoraj wisisz 6 minut, bo włączyłem specjalnie dla Ciebie na tego Dotsona i umarłem Będą grać 48 mpg zamiast Saricia swoją drogą ? No i przyniosłeś złą aurę.... bo to byl najgorszy fragment knicks w sezonie Taj Gibson said he'd be open to coming off the bench once Dario Saric officially joins the team. Edytowane 12 Listopada 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 obudowa pod heavy switch D Właściwie jak Ty chcesz wszystko switchować z jednej strony ( bo masz przecież świetny team do switchowania w D), a z drugiej strony tłumaczyć minusowe on/offy w D graniem out of position? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 35,7% moja rotacja aktualnie rzuca (Favors u mnie nie rzuca jako center) A u mnie Rondo rzuca tylko wide open 3:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Favors przecież rzuca za 3, bo Gobert ;>A Rondo nie rzuca contested 3s bo nie umie:) Powinno być lepiej z tymi trójkami, ale na ten moment nie wiem, czy jest team walczący o play-offs, który wypada gorzej pod względem skuteczności trójek od Twojego (nawet tak jechani za brak spacingu Bulls mają 37% w tym sezonie) I jeszcze jedno. Z 15 najczęsciej używanych w tym sezonie przez rl lakers 2man lineups, lakers mają najgorszą skuteczność za 3 kiedy używają pary lebron-ingram... Edytowane 12 Listopada 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi