Eld Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Koalder - zdradź nam co knujesz, no. Oddaj, że ten pick 2019 za jakieś wzmocnienie.Wpadnij pogadać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Nie trolling, bo LeVert i Ibaka grają na poziomie borderline allstarów. Tylko nie sądzę, żeby to utrzymali, większość rotacji Koladera gra życiówkę (Stauskas, Bjelica, nawet jakiś Morris). Ale jak utrzymają... Edytowane 10 Listopada 2018 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Nie trolling, bo LeVert i Ibaka grają na poziomie borderline allstarów. Tylko nie sądzę, żeby to utrzymali, większość rotacji Koladera gra życiówkę (Stauskas, Bjelica, nawet jakiś Morris). Uważaj bo zaraz Fluber napisze ze tworzysz określoną narrację bo go nie lubisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Fluber sam pisał, żeby ocenić tu i teraz, kreśląc narrację o zajebistych McGruderach tego świata, więc nic, tylko przyklaśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Fluber sam pisał, żeby ocenić tu i teraz, kreśląc narrację o zajebistych McGruderach tego świata, więc nic, tylko przyklaśnie. Haha:) fajnie ze levert robi 20ppg w nieplayoffowej druzynie, ibaka jest dobra 3 opcja w raptors a stauskas zagral 2 mecze na wiecej niz 10 punktow. No i monte ktory przed tym sezonem mial 3 mecze w nba robi career high ale szanujmy sie Bmf. Ty wiesz ze to bzdury, ja wiem ze to bzdury, wiec po co je pisac? milego wieczoru:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Haha:) fajnie ze levert robi 20ppg w nieplayoffowej druzynie, ibaka jest dobra 3 opcja w raptors a stauskas zagral 2 mecze na wiecej niz 10 punktow. No i monte ktory przed tym sezonem mial 3 mecze w nba robi career high ale szanujmy sie Bmf. Ty wiesz ze to bzdury, ja wiem ze to bzdury, wiec po co je pisac? milego wieczoru:) Nets są na 8.miejscu na Wschodzie, więc to play-offowa ekipa ;P Jeśli tak wyliczasz innych, to może popatrz na swoich - Bazemore, Osman, Jordan, Warren grają w nieplayoffowych ekipach, Gibson w zasadzie też, a teraz to nie wiem, ile sobie pogra przy Sariciu i Covingtonie, Rozier to zaledwie rezerwowy w Celtics, a McCollum to tylko druga opcja... każdy zespół można tak skrytykować, ale chyba trzeba też patrzeć pod kątem dobrych stron tak jak Ty tylko u swoich Warrenów z nieplayoffowych ekip, których punkty mają znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Haha:) fajnie ze levert robi 20ppg w nieplayoffowej druzynie,To ma deprecjonowac wartość LeVerta? Jordan, Gibson, Bazemore, Osman, Tj Warren czy Osman grają w drużynach które play-off nie muszą się obawiać /MJ mnie uprzedził Edytowane 10 Listopada 2018 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Gibson w zasadzie też, a teraz to nie wiem, ile sobie pogra przy Sariciu i Covingtonie I w ten sposób się dowiedziałem o wymianie Butlera:) To ma deprecjonowac wartość LeVerta? Nets są lepsi bez LeVerta niż z nim w tym momencie, a my tu dyskutujemy o tym, czy wprowadzi Bjelicę z Ibaką ( 2 i 3 najlepszy gracz Nets w tym momencie) do play-offs:) Chłopaki, pisząc że Nets są w tym momencie lepsi ode mnie, właściwie informujecie mnie, że chcecie, żebym opuścił grę. Ja tu nie deprecjonuję LeVerta, zrobił duży postęp, ale nie taki, by Nets byli w tym momencie lepsi od Cavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Dallas są lepsi bez Jordana niż z nim, Suns są lepsi bez Warrena, Heat bez McGrudera, Hawks bez Bazemore'a, Celtics bez Roziera, a Sota bez Gibsona. Dwóch graczy z Twojej rotacji jest na plusie w on/off, z czego jeden z nich to Osman w najgorszej ekipie ligi. Może kogoś tam jeszcze przeoczyłem. Świetny argument z Twojej strony. Edytowane 10 Listopada 2018 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Co do miejsc - nie ma miejsc, to tiery Co do Wizards - tak, wrzuciłem ich tam do Heat i Magic po chwili namysłu, ale nie da się ukryć, że na TEN MOMENT wyglądają dość słabo. Ode mnie + za wypieprzenie Walla i potencjał defensywy z Jrue, Otto i Gasolem. Na koniec sezonu - choć to wciąż przewidywania z tyłka i gdybologia - mogą się zakręcić wokół miejsc 5-6, bo Orlando też dużo korzysta na bardzo mocnym starcie Lowrego, ale ogólnie ich roster mnie nie przekonuje, a zaraz będzie weryfikacja KATa chyba ostateczna. Co do Nets - jak najbardziej zastanawiałem się czy umieścić ich tam na półce z Cavs i Chcicago w walce o 8 miejsce (gdzie bez kontuzji Love'a może i walki by nie było) ale powstrzymało mnie tylko to, że trudno mi uwierzyć w utrzymanie na dłuższą metę takiej gry wszystkich ludzi od koladera. Jeśli jednak tak się stanie to też nie wiem czemu do PO mieliby nie móc trafić, a przynajmniej rzucić rękawicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 To chyba pierwszy przypadek w historii, gdzie wymiana lepszego gracza na gorszego i ktoś stawia to na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Dallas są lepsi bez Jordana niż z nim, Suns są lepsi bez Warrena, Heat bez McGrudera, Hawks bez Bazemore'a, Celtics bez Roziera, a Sota bez Gibsona. Dwóch graczy z Twojej rotacji jest na plusie w on/off, z czego jeden z nich to Osman w najgorszej ekipie ligi. Może kogoś tam jeszcze przeoczyłem. Świetny argument z Twojej strony. No cóż, chyba świetny, bo od 1 opcji play-offowego zespołu chyba jednak można oczekiwać, że będzie plusowy w RL NBA w Brooklyn Nets? A moich graczy, którzy są minusowi w on/off powinieneś porównywać do 4-6 najlepszego gracza Nets, czyli Nika Stauskasa i Monte Morrisa, o których już tutaj pisałeś, bo w tej grupie są właśnie gracze 4-6 w mojej rotacji:) Także nie wiem, po co próbujesz mnie przekonać, do czegoś, w co sam nie wierzysz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Chyba obecna sytuacja Butlera w 76ers jest kopiuj-wklej Butler u nas. 1. Butler w cieniu bardziej medialnego gracza. James - Embiid 2. Słaby fit Butlera z młodymi, którzy tu i tu potrzebują piłki ingram, DAR - Ben, Fultz 3. Big market - big market. 4. Coach nieogarniający wszystkiego jak należy. Dla naszych Lakers sprawa dość jasna. W przypadku pozostania Butlera w 76ers praktycznie nie ma szans że odejdzie z Jezioranów. Odejdzie z 76ers to january nie wiem, jaki makaron będzie nawlekał na uszy to nie ma szans na pozostanie w tych Lakers. Ciekawa sytuacja z contanderem, który chce realistycznego odwzorowania rodem z NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Chyba obecna sytuacja Butlera w 76ers jest kopiuj-wklej Butler u nas. W 76ers nikt mu nie zrobił tego, co zrobił Butlerowi January:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) jprdl dario Edytowane 10 Listopada 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Także nie wiem, po co próbujesz mnie przekonać, do czegoś, w co sam nie wierzysz:)Ja Cię do niczego nie przekonuję, ot co punktuję podwójne standardy. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Ja Cię do niczego nie przekonuję, ot co punktuję podwójne standardy. ) To nie są podwójne standardy:) Po prostu wobec 1 opcji playoffowych zespołów stosuje się inne standardy niż wobec rolesów. Dobrze o tym przecież wiesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Odejdzie z 76ers to january nie wiem, jaki makaron będzie nawlekał na uszy to nie ma szans na pozostanie w tych Lakers. Ciekawa sytuacja z contanderem, który chce realistycznego odwzorowania rodem z NBA Btw. a jak odejdzie do Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 jprdl dario wilson chandler <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 No to Sarić i Covingthon to se chyba pograli w plyoffs w tym roku . Nie to, żebym się smucił z tego tytułu ale no ale wiecie jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi