ernie9005 Opublikowano Środa o 21:01 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano wczoraj o 13:39 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:39 Most Points Per Possession On ISOs In The 2025-26 NBA Playoffs (Min. 10 ISO Possessions) : Paul George — 1.54 De’Aaron Fox — 1.44 Donovan Mitchell — 1.28 Anthony Edwards — 1.19 Jalen Brunson — 1.12 Jaylen Brown — 1.12 Jonathan Kuminga — 1.10 Marcus Smart — 1.10 Victor Wembanyama — 1.09 James Harden — 1.07 Piekny ten PG jest w tej roli, 54% za trzy, do tego broni swietnie Browna, ktory swoja droga tez jest przec***em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Szkoda mi Joka, ale widzisz @LeweBiodroSmoka za to co wyprawiałeś przez cały sezon karma Ciebie dopadła i bogowie koszykówki ukarali. A wystarczyło być uczciwym w stosunku do mojego Orlando Magic. I z serdecznymi pozdrowieniami od KATa z drugiej rundy playoffs: Edytowane 7 godzin temu przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu A mówił coś że w takim meczu gdy wszystko wszystkim wpadało stawił się i raz trafił? Raz mniej od Sochana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Alonzo napisał(a): Szkoda mi Joka, ale widzisz @LeweBiodroSmoka za to co wyprawiałeś przez cały sezon karma Ciebie dopadła i bogowie koszykówki ukarali. A wystarczyło być uczciwym w stosunku do mojego Orlando Magic. I z serdecznymi pozdrowieniami od KATa z drugiej rundy playoffs: Nie zmieniaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Na szybko przygotowałem opis do mojego starcia. Nie jest może szczególnie rozbudowany i momentami dość powierzchowny, ale uznałem, że mimo wszystko warto wrzucić kilka swoich przemyśleń. Wiem, że materiał pojawia się już po terminie, jednak jeśli ktoś nadal się waha lub nie podjął jeszcze ostatecznej decyzji, to zachęcam do rzucenia okiem. Być może część argumentów pozwoli spojrzeć na ten matchup nieco bardziej przychylnie dla moich Blazers, albo przeciwnie — jedynie utwierdzi Was w przekonaniu, że to rywal jest lepszym zespołem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, Reikai napisał(a): Nie zmieniaj sie Oj tam Alonzo, lepsze jest to że właśnie McDaniels wyrzucił Wielkie Denver z Jokicem i Murrayem w 1 rd a u nas drugj sezon z rzędu kisi się w tankerze bez słowa zająknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu jeśli to rzeczywiście "karma" to trzeba się cieszyć, że skończyło się tylko na rozczarowaniu kibicowskim zawsze mógłbym się na przykład wjebać pod autobus wszystko wciąż zależy od Brunsona, Jok nie zagrał wcale jakiegoś dramatu w tych dwóch, będziemy walczyć, ale no trudno się oszukiwać, że to będzie coś więcej niż jedynie dopełnienie obowiązków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi