Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Most Points Per Possession On ISOs In The 2025-26 NBA Playoffs (Min. 10 ISO Possessions) :

Paul George — 1.54

De’Aaron Fox — 1.44

Donovan Mitchell — 1.28

Anthony Edwards — 1.19

Jalen Brunson — 1.12

Jaylen Brown — 1.12

Jonathan Kuminga — 1.10

Marcus Smart — 1.10

Victor Wembanyama — 1.09

James Harden — 1.07

Piekny ten PG jest w tej roli, 54% za trzy, do tego broni swietnie Browna, ktory swoja droga tez jest przec***em.

Hot Takes “Draymond Green is the best defender I've ever seen.” 👀 That's Steve  Kerr over Scottie Pippen AND Dennis Rodman. Agree or nah? 👇🔥

Szkoda mi Joka, ale widzisz @LeweBiodroSmoka za to co wyprawiałeś przez cały sezon karma Ciebie dopadła i bogowie koszykówki ukarali. A wystarczyło być uczciwym w stosunku do mojego Orlando Magic.

I z serdecznymi pozdrowieniami od KATa z drugiej rundy playoffs:

Edytowane przez Alonzo

1 godzinę temu, Alonzo napisał(a):

Hot Takes “Draymond Green is the best defender I've ever seen.” 👀 That's Steve  Kerr over Scottie Pippen AND Dennis Rodman. Agree or nah? 👇🔥

Szkoda mi Joka, ale widzisz @LeweBiodroSmoka za to co wyprawiałeś przez cały sezon karma Ciebie dopadła i bogowie koszykówki ukarali. A wystarczyło być uczciwym w stosunku do mojego Orlando Magic.

I z serdecznymi pozdrowieniami od KATa z drugiej rundy playoffs:

Nie zmieniaj sie :)

Na szybko przygotowałem opis do mojego starcia. Nie jest może szczególnie rozbudowany i momentami dość powierzchowny, ale uznałem, że mimo wszystko warto wrzucić kilka swoich przemyśleń.

Wiem, że materiał pojawia się już po terminie, jednak jeśli ktoś nadal się waha lub nie podjął jeszcze ostatecznej decyzji, to zachęcam do rzucenia okiem.

Być może część argumentów pozwoli spojrzeć na ten matchup nieco bardziej przychylnie dla moich Blazers, albo przeciwnie — jedynie utwierdzi Was w przekonaniu, że to rywal jest lepszym zespołem.

jeśli to rzeczywiście "karma" to trzeba się cieszyć, że skończyło się tylko na rozczarowaniu kibicowskim

zawsze mógłbym się na przykład wjebać pod autobus

wszystko wciąż zależy od Brunsona, Jok nie zagrał wcale jakiegoś dramatu w tych dwóch, będziemy walczyć, ale no trudno się oszukiwać, że to będzie coś więcej niż jedynie dopełnienie obowiązków

3 godziny temu, kuba2419 napisał(a):

Oj tam Alonzo, lepsze jest to że właśnie McDaniels wyrzucił Wielkie Denver z Jokicem i Murrayem w 1 rd a u nas drugj sezon z rzędu kisi się w tankerze bez słowa zająknięcia 😉

Jak to bez zająknięcia, już drugi raz o tym piszesz przecież 😉