Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

34 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

pochwalony

Lona!

Do Ciebie xD

..a tak poważnie - nie dziwię mu się - KAT miał w tym meczu 18 zbiórek z czego aż 7 na ofensywnej desce, a to była jedna z dwóch zbiórek Caruso w tym meczu (obie na bronionej desce). 

Nic Caruso nie ujmuje - bardzo dobrze, że zebrał piłkę na własnej tablicy - żeby nie było. 💪

Było przywoływanie serii, ktoś się chwalił 1 meczem, widzę wchodzimy na kolejny level i chwalimy / ganimy jedną akcją. 

Czekam na GM który pochwali się / lub zaatakuje oponenta jakimś szczegółem podczas jakiejś akcji. Start do piłki, ułożenie dłoni, fajny rozkrok. Surowe ostre spojrzenie. Cokolwiek. 

Godzinę temu, ignazz napisał(a):

Było przywoływanie serii, ktoś się chwalił 1 meczem, widzę wchodzimy na kolejny level i chwalimy / ganimy jedną akcją. 

serio?

na drugim biegunie Spurs, którzy mając gracza all-nba najchętniej by go gdzieś najlepiej schowali i wyciągnęli gdy będzie już "czysto"

37 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Warto też zauważyć beznadziejną pomoc KATa na obwodzie, po której niekryty Chet zdobywał łatwe punkty spod kosza. I tak kilka razy.

no w ogóle te dwa mecze ostatnie bardzo playoffowe o wysoką stawkę dla wszystkich drużyn to niestety Towns w swojej najgorszej wersji, ale Alonzo widocznie meczu nie widział lub co gorsza oglądał na skupieniu

i jak coś to wiem, że miał świetny moment w czwartej kwarcie, @elwariato mnie świadkiem (jehowym) i potwierdzi, że go chwaliłem wtedy bardzo, ale podkreślałem, że jeszcze sporo trzeba pograć, no i przyszedł MVP zgasił sam światło całym Knicks (dosłownie) i było po herbacie

z ang. after tea