Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

A u mnie dziś trochę łezka w oku za Bubem Carringtonem:) Ale czasem trzeba ciężkie decyzje podejmować, bo kto wie ile miesięcy (już nie lat) zostało Lebronowi i Kurze na tym poziomie co obecnie miażdżą:p

I trza było zrobić wszystko by im najlepsze możliwe wsparcie na ten sezon ogarnąć.

50 minut temu, Reikai napisał(a):

To ja zauwaze poteznego Ryana Rollinsa, podpisanego przezemnie na 1y min czego sladem poszli RL Bucks, ktory po wypadnieciu Lillarda zostal starterem i last 5 games robi 16 ppg na 81 ts% i trafia 2.8 trojki na 70% dokladajac do tego bardzo dobra obrone.

Raczej było odwrotnie.

Ryan Rollins robił kosmiczne per36 podczas swoich małych minut w Bucks, kiedy u Nas było po za ligą, więc BeGM Warriors w środku sezonu zaoferowali mu kontrakt.

Coś tu za mocno poczarowałeś z przyczyną i skutkiem :P

Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a):

Raczej było odwrotnie.

Ryan Rollins robił kosmiczne per36 podczas swoich małych minut w Bucks, kiedy u Nas było po za ligą, więc BeGM Warriors w środku sezonu zaoferowali mu kontrakt.

Coś tu za mocno poczarowałeś z przyczyną i skutkiem :P

Mam na mysli to, ze dostal troche w ciemno na podstawie eye testu, bo cyferek nie widzialem, standardowy kontrakt, pomimo tego w rl bujal sie na two wayu.

Potem Bucks, juz jako drudzy dali mu gwarantowany kontrakt :P

T3 w spurs ( czyli w lakers) zanosi się na bardzo obiecujący bilans w kontekście niestety wyboru draftu

Sochan (day to day( w dalszym ciągu otrzymuje wolne, lub zmniejszane są jego minuty 

Coulibaly ( OTS?) został odesłany przez rl Wizz na rehabilitację i obstawiam, że już nie wróci

W rlKnicks w dalszym ciągu trener woli ujeżdżać S5 więc minuty Achiuvy są okrojone

Spodziewam się w najbliższym czasie wygaszanie przez rlSpurs Keldona Johnsona

po fajnym występie w S5 16/6/1/2 Ousmane DIeng też został schowany z powodu lepszych graczy rlOKC 

to samo Okoro 

co gorsza uraz od 3 spotkan leczy Mathurin

czyli podstawą bilansu spurs będzie zestaw o żelaznym zdrowiu RW0 (16/6/6,5 34,5% za trzy vs 30% kariery!) /Duren/Big Stew ( 2 mecze zawieszenia) oraz grający zaskakująco dobrze koniec sezonu Zachire Risacher 15,4/4 50,5%/37,4% za trzy 

z takim składem i taką postawą poza grą z tankerami nie widzę niestety ani jednej niespodzianki w meczach o stawkę muszę uczciwie przyznać

trymestr spodziewam się korzystny dla lakers choć Zacchire Potrafi pocisnąć i gra nawet ekonomicznie 

ps. zapomniałem dodać, że spurs nie grają w końcówkach Russelem. Uważam to za niestosowne

kalendarz:

z gier w zasięgu 

PHI WAS ATL CHAR x2 SAC HOU PHO x2

9 spotkań pozostałe moim zdaniem trudne do wygrania