LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Brogdon gra jak profesor w tych Blazers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Jok 28.8/13/8.9 .637 TS Brunson 24.9/5.1 .583 TS Grant 22.2ppg .567 TS Brogdon - 17/6 .511TS (tu jeszcze dużo do poprawy, ale i tak bez niego PTB nie funkcjonuje w ogóle) to i tak są staty łączone, Brunson i Grant mają sporą tendencje zwyżkową nie ma dramatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 14 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Jok 28.8/13/8.9 .637 TS Brunson 24.9/5.1 .583 TS Grant 22.2ppg .567 TS Brogdon - 17/6 .511TS (tu jeszcze dużo do poprawy, ale i tak bez niego PTB nie funkcjonuje w ogóle) to i tak są staty łączone, Brunson i Grant mają sporą tendencje zwyżkową o Alonzowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Teraz, człowiek...morza napisał(a): o Alonzowanie ja tego nie dodaje, ale i bez Brogdona widać,.że ta drużyna ma całkiem zacny firepower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): a to widziałeś z ostatniej nocy: Kolo to silny kandydat na GOAT clowna. Podobno NBA moze zmieni nazwe Shaqtin' A Fool na Shaqtin' A Poole. Impressive. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja tego nie dodaje, ale i bez Brogdona widać,.że ta drużyna ma całkiem zacny firepower wiem bo ją zbudowałem. a gdyby nie twoje wyjście przed szereg z paroma dealami, to denver byłoby hegemonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): wiem bo ją zbudowałem. a gdyby nie twoje wyjście przed szereg z paroma dealami, to denver byłoby hegemonem jak to zbudowales? prowadziles Denver ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 1 minutę temu, mac napisał(a): jak to zbudowales? prowadziles Denver ? pośrednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 22 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): wiem bo ją zbudowałem. a gdyby nie twoje wyjście przed szereg z paroma dealami, to denver byłoby hegemonem jedynie Grancik jest Twoją zasługą, ale dobrze, jak potrzebujesz uznania, to uznam, że nawet Jokić ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): pośrednio Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): jedynie Grancik jest Twoją zasługą, ale dobrze, jak potrzebujesz uznania, to uznam, że nawet Jokić ;] Czy aby tylko to? Ja sam chyba kojarzę słynną wymianę pomiędzy Wami. Ty @LeweBiodroSmoka chciałeś pozyskać Dario Saricia za Jamala Muraya a @człowiek...morza odrzucił. Dobrze kojarzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): jedynie Grancik jest Twoją zasługą, ale dobrze, jak potrzebujesz uznania, to uznam, że nawet Jokić ;] niewdzięcznik. a ja w każdej chwili mogę powyciągać masę dowodów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 5 minut temu, człowiek...morza napisał(a): niewdzięcznik. a ja w każdej chwili mogę powyciągać masę dowodów! przecież ja to niejednokrotnie pisałem pokaż też te logi gdzie od roku mówiłem żebyś Poola wyjebał 14 minut temu, mac napisał(a): Ty @LeweBiodroSmoka chciałeś pozyskać Dario Saricia za Jamala Muraya a @człowiek...morza odrzucił. Dobrze kojarzę? bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 2 godziny temu, człowiek...morza napisał(a): niewdzięcznik. a ja w każdej chwili mogę powyciągać masę dowodów! January cie ostatnio tak zgasil ze nie wiedziales co odpowiedzieć , dziś mac również nie zostawił na tobie suchej nitki i brak reakcji. Coś kiepski miesiąc masz goacie. Brak formy jak u poole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 5 godzin temu, mac napisał(a): tutaj konieczne jest jeszcze dodanie tego no i oczywiście dunk na Mohamedzie Hassanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 37 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): January cie ostatnio tak zgasil ze nie wiedziales co odpowiedzieć , dziś mac również nie zostawił na tobie suchej nitki i brak reakcji. Coś kiepski miesiąc masz goacie. Brak formy jak u poole pisze jedynie fakty. mocno zajety okres, nie mam czasu, wiec na dyrdymały, które oponenty serwuja rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 8W streak, mocny kandydat do early 6th man of the year. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 @Reikai kurcze wszystko rozumiem, ale za Knicks, o których napisałeś, że jeden się skontuzjjował, a drugi to mem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 To jest ranking na dzis Na koniec T1, a zostalo sporo meczow spadna na pewno. Lamelo skontuzjowal sie dopiero teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi